scitro Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ja na twoim miejscu raczej celowałbym w maszynę powyżej 99 roku. Silnik jest lekko poprawiony i przebiegi między przeglądami wydłużono chyba do 10 tys. km. Nasz Presidente zjeżdża już 3-go SS-a i nie miał z nimi poważniejszych problemów, poza właśnie wersją gaźnikową, w której to gaźniki mikuni dawały najbardziej w tyłek. Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 w której to gaźniki mikuni dawały najbardziej w tyłek. A czym to się objawiało? takie gaźniczki są raczej łatwiej skonstruowane niż wtryski i cała masa elektroniki w tym ECU... gaźniki można nawet samemu wyregulować jeśli będą z nimi problemy, a jak wtryski i elektronika zacznie się sypać to bez serwisu nie poradzisz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Wczoraj byłem na jeździe próbnej. Przejechałem nim ponad 30 km i muszę przyznać ze mi się spodobał. Super dźwięk i nawet fajna pozycja. Do tego dość dobrze wkręcał się na obroty. Jednak ma kilka drobnych detali, przez które nie dam za niego 7 tys. Na ramie znalazłem kilka miejsc gdzie lakier odpada i zaczyna pojawiać się tam rdza. Do tego tylny zadupek był na pewno naprawiany. I kilka jeszcze mało istotnych rzeczy. Powiedziałem cenę 6 tys. Tak więc nie kupiłem go. Jednak szukając moto na wiosnę będę myślał o Ducati. A co powiecie na model ST? Jak zawsze ograniczeniem są fundusze. Myślę o kwocie 10 tys. Taka będę dysponował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 A co powiecie na model ST? Ja powiem, że jestem zachwycona ;) A na poważnie: Kilka stron wczesniej w tym wątku sporo na temat ST było. Pytałam o wszystko, o co można spytać przed zakupem. Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonick Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 ... A co powiecie na model ST? ... poczytaj opinie na forum docpoland: http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=106&t=3188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Wczoraj byłem na jeździe próbnej. Przejechałem nim ponad 30 km i muszę przyznać ze mi się spodobał. Super dźwięk i nawet fajna pozycja. Do tego dość dobrze wkręcał się na obroty. Jednak ma kilka drobnych detali, przez które nie dam za niego 7 tys. Na ramie znalazłem kilka miejsc gdzie lakier odpada i zaczyna pojawiać się tam rdza. Do tego tylny zadupek był na pewno naprawiany. I kilka jeszcze mało istotnych rzeczy. Powiedziałem cenę 6 tys. Tak więc nie kupiłem go. Jednak szukając moto na wiosnę będę myślał o Ducati. A co powiecie na model ST? Jak zawsze ograniczeniem są fundusze. Myślę o kwocie 10 tys. Taka będę dysponował. ST-ek jest SUPER .... super zawieszenie, super silnik, super hamulce ........ sprzedaje swojego (wersja S z 2002 roku) ale do wiosny raczej nie będe czekał .... :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajaos Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 http://www.bikeexif.com/ducati-diavel#more-10987 Diavel fotki :) Cytuj Mają tam piwo tak zimne jak serca waszych dziewczyn..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Cruiserem bym tego nie nazwał, to bardziej konkurent dla VMAX-a niż choćby mojego Warriora. Muszę go zobaczyć na żywo żeby się przekonać na własne oczy czy jest ładny czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mggriso Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ST do V Maxa ? to jeden ze słabszych Ductów znaczy zawieszenie silnik itp. To typowy turystyk jak Honda VFR. Ducati to dla Pani Monster a dla Pana S4R. idzie na koło z gazu i można fajnie się zabawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ST do V Maxa ? to jeden ze słabszych Ductów znaczy zawieszenie silnik itp. To typowy turystyk jak Honda VFR. Po pierwsze: nikt nie porównywał ST do VMaxa... Mowa była o Diavelu. Ducati to dla Pani Monster a dla Pana S4R. idzie na koło z gazu i można fajnie się zabawic. Po drugie generalizacja "jak Ducati, to tylko Monster" jest ciut bez sensu. Zwłaszcza w dziale, gdzie dyskutują ludzie jeżdżący na Ducati... Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Janusz, jak Ducati to 999,999R, 1098, 1098 R :-)))))). Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 (edytowane) 77royal Moja odpowiedz bedzie krótka zwięzła i tradycyjna. Nie kupuj Ducati!! dlaczego tak uważasz ? Edytowane 15 Listopada 2010 przez Dr.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Bo to juz taka Desmo tradycja........ :biggrin: :buttrock: :wink: Ducati kupuje sie sercem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Mam prośbę, napiszcie skąd bierzecie części do swoich Ducatów, jakie są ceny i czas oczekiwania na taile. Pozdro wszym i dzięki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Mam prośbę, napiszcie skąd bierzecie części do swoich Ducatów, jakie są ceny i czas oczekiwania na taile. Pozdro wszym i dzięki za wszystkie odpowiedzi. A to bardzo proste jest ;). Częście kupuje się na ebayu, allegro i w Motorowni. Ceny cenami, znacznie mniej fajnie jest z czasem oczekiawania. U nas póki co maks oczekiwania to 2 m-ce. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi