LAMASSU Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Chciałoby się jeszcze pojeździć' date=' a sie już nie da, bo sprzęcik odstawiony do piwnicy na sen zimowy[/quote']nie ma to jak kupic nowy sprzet i odstawic na postuj do wiosny :P :) ps. gratulacje . Dzwiek sv-ki to jest to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ale zazdroszcze Ci..................... garazu :) GRATKI !!!! JA KUPILEM NOWE moto w pazdz ale jak ide do garazu poglaskac, przytulic 6tekcze to dalej sie ciesze jak male dziecko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 sweet!! SV to będzie moje kolejne moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Naked Rulez !!! Również gratuluję !!! Dbaj o nią! I do zobaczenia na trasie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 piękne moto... :) pręzętuje sie wspanialeOBY DO WIONY :mrgreen: :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 pasujecie do Siebie:d gratuluje ja tez niedawno kupiłem moto:D PS.Tak offtopic musimy sie spotkać większą grupą gdzieś w Wawie i pojeździć razem, któregoś słonecznego dnia:d pozdrawiam 3m sie PS2.Dobry wybór jak na 1 motocykl!!!!!! Tylko uważaj, ja też będę musiał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 kolejna SV'eczka w Wawie :) zazdroszczę Ci bo Ty chociaż zrobiłaś garażową rundkę, a ja na swojej tylko siedziałem - nawet nie słyszałem jak gada - jest jeszcze... sucha :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 G R A T U L A C J E!! ...mam nadzieję że niebawem moje marzenie się spełni i będziemy miały okazję się spotkać ... pozdrawiam,Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 gratulacje :!: mi sie osobiscie nie podoba ale to przeciez nie moj motocykl :) zycze wiele nawinietych kkm'ow.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 fajne moto. Brakuje tylko pluga ale i bez tego jest super. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 ajne moto. Brakuje tylko pluga ale i bez tego jest super. Przeca wiosna idzie-to plug niepotrzebny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Przeca wiosna idzie cos jej sie niestety nie spieszy :). Maszynka fajna gratulejszyn, zycze bezpiecznej jazdy. Ale zgadzam sie co do pluga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Magdo cieszę się, że udało Ci się wreszcie kupić ten wymażony motorek.Gratuluję !!! Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Piękna SV :P Gratuluje ! w tamtym roku też to przerabiałem i wiem jakie to uczucie ...tylko uważaj na swoje zdrowie psychiczne bo sprzęt w garażu w zimie kończy psychikę :roll: :) ... trzeba żyć nadzieją szybkiej wiosny... :? Super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 sprzęt w garażu w zimie kończy psychikę Patrz psychika leguta :) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi