enduromaster Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Jest dobry na 11 listopada przy włukniarzy tam gdzie teraz remontują....i drugi "moto-szlif" gdzies w miescie ale musze tego poszukać jeszcze bo nie pamiętam. przy włókniarzy byłem, nie zrobią bo nie mają aż tak małej szczotki do honowania, zawiozłem do moto-szlifu na irysowej Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja rowniez bede o 19 i dzis zabiore "zone" :icon_mrgreen: A czy ktos wie o wypadku motocyklisty ok 15 na rogu TRaktorowej i aleksandrowskiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 no to kiedy lecimy do Strykowa na trase:) PS...........................jak wracaliśmy wczoraj z CZarnocina i jechaliśmy spod Selgrosu na Piotrkowską to na wysokości Geanta na Piłsudskiego leżał srebrny ścigacz....pełno glin i pogotowie itp ok 21.30-40.....koleś zapieredzielał i potrącił gościa 66 letniego na pasach...na miejscu zgon przechodnia a o motocykliscie nic nie wiadomo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 dokładniej było tak, że ten 66 letni facet wyskoczył na jezdnię bo biegł do autobusu, potrącił go pierwszy motocykl, a drugi jadący w bliskiej odległości przejechał po nim (po klatce piersiowej) prowadziny przez kobietę. na dodatek potrącony został pies pod selgrosem, przebiegał przez jezdnię, gdy przejeżdżała grupa 5 motocykli, 2 przepuścił a pod 3 wbiegł. Na szczęscie dla kierowcy przy tej prędkości pies po prostu się odbił od koła. W firebladzie nie działa przedni hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Ja rowniez bede o 19 i dzis zabiore "zone" :icon_mrgreen: A czy ktos wie o wypadku motocyklisty ok 15 na rogu TRaktorowej i aleksandrowskiej ?? Chyba kaczeńcowa rojna? .... bo tyam stała straż i zbiegowisko było...miałem przeczucie że to cos z motocyklistą miało wspólnego ale nie podchodziłiem.....tylko że w sumie może to być coś innego bo ja byłem tam koło 21....cholera wczoraj jakiś pechowy dzień ;/ Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 wybiera sie ktos na borki z łodzkiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 wybiera sie ktos na borki z łodzkiego?? Ja sie wybieram ..... ale czy sie wybiore to inna sprawa :flesje: zobaczymy...pozyjemy :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Kto się pisze na jakiś wypad za miasto w sobote :flesje: ?Chętnie byśmy (Ola i ja) się gdzieś wybrali, trochę dalej od Łodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 no ja bym się chętnie gdzies wybrał za miasto ale jest pare minusów:P -jade ok 100 km\h (z dziewczyną)-i jutro pracuje do 14 niestety ale tak ogółem jestem za:) nie wiem czy w Spale byliście w bunkrach niemieckich....bo jak nie to tam mozemy śmignąć...trzeba wziąć latarki i w droge:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 wybiera sie ktos na borki z łodzkiego??ja jade napewno ale od rana do wieczora :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Ja niestety w sobotę jestem zajęty:/ Mam jednak pytanie odnośnie Borek.Organizujemy się tak jakoś? Jakaś ściepa jest na zaopatrzenie domek itp.? Gdzieś trzeba się zapisywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 no jest temat dotyczący borek, trzeba tam napisać ze jest się chetnym albo jak zabiera się osobę towarzyszącą do dpisuje się x2 i po kłopocie, wtedy ojro wpisuje na listę. A co do domków to już pewnie na miejscu się ustali, aczkolwiek myslę ze można się wbic większą ilością zeby było taniej. Przeciez na te 2 noce nie potrzeba wielkich luksusów. :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Do 25 wrzesnia ustalcie sklad domku. Do środka wchodzi na styk 5 osób (20 zł na głowę). Osoby wyslijcie do mnie na PW, a w temacie organizacyjnym (przyklejony) macie na liście osoby, które deklarowały przyjazd, a nie mają jeszcze składu na domek. PS. A teraz moja sprawa. Znalazłby się ktoś, kto weźmie mnie na kipe w piątek? Oczywiście jakoś się odwdzięcze. EDIT: Aha... Rof już nie Ojro :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Witam, co z tym wyjazdem w niedziele o 9:00 na jakiś zlot??? Ktoś z nas się wybiera, bo ja chętnie bym skoczył.... podobno jakaś gr. motocyklistów łódzkich jedzie całą paką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 no ja czekam na sygnał od Roberta. On ma być zorientowany, jak się coś dowiem dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi