Januszm Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Doszedłem do wniosku, biorąc pod uwagę wszystkie opinie, że wyjedziemy 1.07.2006 r. Proszę wszystkich chętnych o potwierdzenie do dwóch tygodni przed wyjazdem bym mógł zorganizować nocleg (chyba, że nie będziemy spać tylko cały czas jeździć :D ) i wspomnianą kiełbasę :P Miejsce spotkania na wyjazd to parking w Jankach przed Ikeą godz. 6:00.Galar pogadaj z Markiem Harasimiukiem. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 1.07 jest ok dla mnie i mojej SV-ki :D Aczkolwiek 6:00 w sobotę 8O to absolutne barbarzyństwo Jednak dla dobra ogółu i dla dłuższej przyjemności z jazdy dopasuję się (cóż mi pozostało :roll: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 wyjedziemy 1.07.2006 r. Git :mrgreen: Jade :mrgreen: Jednak to klucie laleczki voodoo zeby nie udalo sie Wam wczesniej wyjechac przynioslo efekty :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 jak dla mnie narazie tez pasuje,Januszm ja to chyba sie dołącze w Starachowicach chyba ze gdzies po drodze,ale jescze jest duzo czasu także sie dogadamy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Siemanko, Pomysł mi się bardzo podoba, jeśli znalazłoby sie jedno miejsce dla mnie i mojej SV'ki z chęcią byśmy się dołączyli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Siemanko, Pomysł mi się bardzo podoba, jeśli znalazłoby sie jedno miejsce dla mnie i mojej SV'ki z chęcią byśmy się dołączyli :D czyżby miały być 2 SV-ki na wycieczce? Pięknie :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 czyżby miały być 2 SV-ki na wycieczce? Pięknie No dokładnie moglibyśmy od razu sprawdzić które są mocniejsze: srebrne czy niebieskie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 czyżby miały być 2 SV-ki na wycieczce? Pięknie No dokładnie moglibyśmy od razu sprawdzić które są mocniejsze: srebrne czy niebieskie :) Znowu się zaczyna... :lol: Ja w takim razie też się dopisuję (o ile to jeszcze możliwe) - traska niezbyt długa, w sam raz na rozgrzewkę na początku sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 traska niezbyt długa, w sam raz na rozgrzewkę na początku sezonu. Masz zamiar rozpoczynać sezon dopiero 1 lipca ??? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 tfu, qrka pomylilo mi sie ze to w maju :mrgreen:tak czy siak wybieram się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ja też sie pisze na taki wyjazd!!! PS. Również to będzie mój 1 sezon na motocyklu więc tacy jak madee i inni możemy pojechac sobie swoim tempem dobijemy do czołówki po 1-2h ale cali i zdrowi nie warto sie spieszyć przynajmniej nie jak ktoś wsiada na motocykl 1 raz!!! ( to moje zdanie) PS2. Ja niestety nie mam SV ale to chyba nie ma znaczenia:D Pozdrawiam tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 PS. Również to będzie mój 1 sezon na motocyklu więc tacy jak madee i inni możemy pojechac sobie swoim tempem dobijemy do czołówki po 1-2h ale cali i zdrowi nie warto sie spieszyć przynajmniej nie jak ktoś wsiada na motocykl 1 raz!!! ( to moje zdanie) He he tra mogę cię wtajemniczyć że z madee mamy zamiar sprawdzać które SV'ki są mocniejsze - srebrne czy niebieskie, więc może się okazać że to my poczekamy 1-2h na resztę grupy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 He he tra mogę cię wtajemniczyć że z madee mamy zamiar sprawdzać które SV'ki są mocniejsze - srebrne czy niebieskie, więc może się okazać że to my poczekamy 1-2h na resztę grupy Wink Pier..le nie jade :? nie będe się ganiał z oszołomami i przypominam że w Polsce obowiązują ograniczenia prędkosci :mrgreen: :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Pier..le nie jade nie będe się ganiał z oszołomami i przypominam że w Polsce obowiązują ograniczenia prędkosci Nie Pi..dol tylko bierz stoper :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 wujek Jako organizator mogę Cię zapewnić, że to nie będzie ganianina z oszołomami bo ja organizauję wycieczkę, a nie wyścig Canon Ball. Ja będę jechał tempem, które będzie dostosowane do możliwości motocykli oraz umiejętności wszystkich użytkowników, jak Galar pojedzie swoim zaprzęgiem to może będzie to wtedy tylko 80 max. A jak ktoś będzie chciał szybciej to zawsze może wyrwać do przodu i poczekać w umówionym miejscu na resztę. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi