karczu210589 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 mógłby mi ktoś napisac jaki jest nominalny wymiar tłoka w mtx80 chłodzonej powietrzem i czy dostane tłok o średncy 47mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekB Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Dzięki koledzy za pomoc :notworthy:A powiedzcie mi gdzie można kupić samą dźwignię ssania do mojego mtx-a gdyż za starą zahaczyłem spodniami i się wyłamała :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 michal_dh miałeś racje co prawda kupiłem już NGK ale i tak kręci już ponad 11tys i zupełnie innaczej jeździ :notworthy::D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 michal_dh miałeś racje co prawda kupiłem już NGK ale i tak kręci już ponad 11tys i zupełnie innaczej jeździ :D:D A jak ci pisze na świecy??? Made in France czy Made in Japan?? Jeśli Made in France to woź ze sobą drugą świece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radgur Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ponawiam pytanie ma ktoś z was może do sprzedania gaźnik do MTX 80? Może pasowałby od hondy ns1. Może być niekompletny. Pilnie potrzebuje! Kontakt: GG: 6590248 tel.: 787 36 27 68. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam, powiedzcie mi jaką moc ma mtx R2. R2 to normalny model czy coś go różni od innych, jeśli rózni to co? Lepsze dt80 czy mtx? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczu210589 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ponawiam pytanie czy wie ktoś czy do mtx80 chłodzonej powietrzem jest tłok o 47mm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam, powiedzcie mi jaką moc ma mtx R2. R2 to normalny model czy coś go różni od innych, jeśli rózni to co? Lepsze dt80 czy mtx?To po prostu najnowszy mtx z tarcza z przodu, mocy chyba 12KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczu210589 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 prosze jeszcze raz o odpowiedż może ktos wie czy do mtx80 powietrze dostane tłok 47mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A jak ci pisze na świecy??? Made in France czy Made in Japan?? Jeśli Made in France to woź ze sobą drugą świece... pisze made in japan :icon_biggrin: dziś z 20 km zrobiłem i zero problemów :lapad: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekB Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 A może mi ktoś powiedzieć jak utwardzić/podnieść tylny amortyzator w mtx 50 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Podnieść można kostką dystansową a utwardzić gęstszym olejem lub twardszą sprężyną.Tyle, że na pewno nie dostaniesz tuningowej sprężyn do takiego sprzęta a w ogóle to amor tylni chyba jest nierozbieralny i nieregenerowalny. Może przypasuje z innego moto??? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) A może sprubować skręcić go na sprężynie jeśli jest możliwość. Wtedy zyskasz na wyskoości i odrobine na twardości, ale moto stanie się mniej stabilne. Gdzies było o tym :icon_rolleyes: Edytowane 29 Marca 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Na wysokosci zyskasz tylko na postoju ale jak siadniejsz na moto to bedzie takie jak było bo masz mniejsze napięcie spręzyny... na twardosci też raczej nei tyle że amor będzie pracował w większym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekB Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No dzięki, dzięki :)Ale nadal nie wiem gdzie kupie samą dźwigienkę ssania do mojej MTX 50 :/ Kurde chcę Hondę sprzedać a trochę mi głupio jak muszę przed kimś kopać ją z 2 minuty:/ Jak kiedyś była sprawna ta dźwigienka to Honda mogła stać na dworze i na mrozie 20 stopni, podszedłem, wyciągnełem dźwigienkę, raz kopnełem i już warczała :P , a teraz jest inaczej ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi