aftys6 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ameryki na pewno nie odkryłem, ale waro coraz o tym przypomnieć..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 qrcze, czytam i czytam , a w golwie coraz wiekszy metlik, ale chyba zdecyduje sie na lazera vertigo, co? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Nie wiem ile masz kasy ale popytaj w Uhma-Bike bo mają wyprzedaż i za naprawdę przyzwoite pieniądze można nabyć u nich sporo lepszy (miom zdaniem) kask niz Vertigo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 do tej pory malo slyszalam o firmie Airoh, czy robia dobre kaski?z jakiej polki? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Moim zdaniem jest to wyższa półka choć może nie najwyższa. Materiały wykorzystane do tych kasków są takie jak w kaskach naprawdę dobrych firm. Sporo zawodników jeździ też w kaskach Airoh.Poza tym sam używam Warriora II Hero i WIEWIÓRCE też Warriora II kupiłem. Jestem zadowolony z mojego.Wiele osób też zauważyło że są to kaski bardzo lekkie w porównaniu do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Ostatnio inter-motors ma promocje na kaski AGV.Np. Airtech kosztuje 683 zl, X-VENT od 533, a K2 kupilem za 380 ale cena sie juz zmienila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Moim zdaniem jest to wyższa półka choć może nie najwyższa. Materiały wykorzystane do tych kasków są takie jak w kaskach naprawdę dobrych firm. Sporo zawodników jeździ też w kaskach Airoh.a nie pomyliłeś przypadkiem Airoha z Araiem?bo nie widziałem jeszcze zawodnika w Airohu :).a co do półki, to przerabiałem Airoha (Kryptona) i jest to pułka średnio-niska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 do tej pory malo slyszalam o firmie Airoh :) :P :( :P :) wybij sobie z głowy ta firme a jeszcze szczególnie ich dystrybutor UHMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Kupilem ten kask, gdyz doradzal mi go bardzo sprzedawca. Nie wiem jak sie on zachowuje w praktyce. Zaplacilem za niego w promocji 500zł. Jak ktos go uzywal lub moze cos o niom powiedziec, to prosze o szczera wypowoedz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Kupilem ten kask' date=' gdyz doradzal mi go bardzo sprzedawca.[/quote']hehe, punkt dla pana sprzedawcy :banghead:. Nie wiem jak sie on zachowuje w praktyce. Zaplacilem za niego w promocji 500zł. Jak ktos go uzywal lub moze cos o niom powiedziec' date=' to prosze o szczera wypowoedz.[/quote']ten, czyli ktory? tutaj padło chyba z milion kasków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Sql nie chodzilo tylko o doradzenie przez sprzedawce, troszke wczesniej o nim czytalem. Kumple (motocyklista) powiedzial , ze spoko kask. Ale chcialem sie dowiedziec co wy o nim myslicie. Cena 500zł to wlasnie tego kasku - Marushin.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 w Klasie (www.sklepmotocyklowy.pl) mają jeszcze pojedyncze sztuki Marushinów, wyprzedają po 350 zł. Na allegro są po 450 zł. Nie pomogę Ci z tym jak się sprawuje, ale rzeczywiście całkiem dobry wybór jeżeli chodzi o wygodę - na mnie dość głeboko i przyjemnie leżał. jak sie w nim przejedziesz to napisz co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 marushin?hmh... pierwsze słyszę.gdzie to można spotkac na necie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Sql jak chcesz mozesz to obejrzec w Wawie na ulicy Mariensztat 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Sql jak chcesz mozesz to obejrzec w Wawie na ulicy Mariensztat 8już od jakiegoś czasu próbuję się tam dostac, ale ostatnio jak bylem, to wisiala kartka ze czynne tylko w soboty, czy jakos tak - bo maja remanenty i ch*j wie co.juz są po wszystkim i otworzyli tak normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi