KML Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Jak komuś się nie zdażyło że kopniak odbił w 4-T to niech kopnie na otwartej manetce.Mój znajomy miesiąc o kulach chodził jak mu 600-ta oddała, jak kopałem kiedyś XL-e w adidaskach i obślizgneła mi się noga to szramę na łydce chyba z rok miałem. Szłyszałem też o przypadku gdzie kolo kopał enduraka i jakoś dziwnie się pochylił do przodu, moto mu oddało i ochraniaczem na kolanie wybił sobie zęby z przodu i uszkodził nos. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 ja już mam wyrobiony odruch że od razu po kopnięciu zabieram szybko noge do góry jak oparzony :D niby to tylko 125 ale czasem jak jebnie w śródstopie to tylko szkoda stawów. a pomyslec co mają czterosuwowcy ;)To już wiem czemu mi nigdy nie odbija, stosuję tę samą technikę ;) Po prostu mam wrażenie że jakaś zębatka się zużywa bardziej niż zwykle jak trzyma się kopniak na dole po kopnięciu (a silnik odpalił i chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 To moj kumpel MZtke odpalal :D A nie byl przyzwyczajony do odbicia kopniaka wiec... mowil tylko ze "napie*dala jak %$^^" :!: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 mi w 4T odbija tylko jak sie manetke przekreci przy kopaniu to potrafi odbic, ze noge wyrzuci w powietrze,ktos na forum w jakims temacie bodajze o CR500 wspominal ze gosciowi odbilo i mu srodstopie rozwalilo a mial buty motocrossowe i w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Kumpel kiedys jawe enduro 500 odpalał i tam jest kopniak z lewej strony ale w przód sie kopie. tak mu oddała, że piszczel mu połamało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Kumpel kiedys jawe enduro 500 odpalał i tam jest kopniak z lewej strony ale w przód sie kopie. tak mu oddała' date=' że piszczel mu połamało.[/quote'] Oj Oj Oj >>> polamana kosc piszczelowa :cry: niegdy nie chcialbym tego doswiadczyc. Kiedys na meczu w pilke nozna kolesie sie tak kopneli ze jednemu tez kosc piszczelowa zlamalo. Bylo takie tylko dryyt =, az ciarki przechodza :roll: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ogłaza złamał piszczel kilka dni temu, szkoda go, ciekawe czy na wiosnę znowu zacznie latać :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ogłaza złamał piszczel kilka dni temu' date=' szkoda go, ciekawe czy na wiosnę znowu zacznie latać Confused[/quote'] Jasne, że będzie. piszczel to krótki gips i max 5 tyg. Rechabilitacji jako takiej po tym nie ma bo, żaden staw nie jest unieruchomiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 To ja tez się "pochwalę". Cz 380, bez opóźniania zapłonu przy rozruchu, jak to jest w dwusuwach z elektronicznym zapłonem. Rozwalona gruba podeszwa zimowego buta, bo przezornie taki założyłem. Co by było, gdyby nie ten but... Nauczyłem sie uciekać z nogą, choć teraz mam dobre buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Czasami bywam świadkiem jak Bartkowi ta CZ oddaje. A moja mnie nawet nie popieści :D Kwestia ciężkiego kołą zamachowego pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Warto sprawdzić zapłon czy nie jest za wczesny. Odnośnie kopania - trzeba jebn.ć raz a porządnie. Odbija gdy wał ma za małą prędkość żeby przełamać sprężanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Kumpel kiedys jawe enduro 500 odpalał i tam jest kopniak z lewej strony ale w przód sie kopie. tak mu oddała, że piszczel mu połamało. ojciec opowiadał że jak był na sześciodnówice i dostał nową jawe enduro 250 własnie kopaną w przód i nie umiało sie obsułyć odpręznika bo z nim trzeba było zapalać to wyrzucało z siodła :evil: ale najlepszy przykład to chyba cz 380 cross na przerywaczu z luzami montażowymi :D wyrwana dziura w podeszwie wojskowych "skoczków" i ból w kolanie przez około 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levoir Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Ja jak raz jechałem do sklepu to nie ubrałem butów crossowych i starter mi tak oddał że na piszczelu skóry nie miałem a mianowicie on mi tylko przejechał po nodze.Ale i tak bolałoKuzyn 650 odpala ElektrostarteremPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ElektrostarteremPIERWSZY RAZ SLYSZE TAKA NAZWE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 PIERWSZY RAZ SLYSZE TAKA NAZWE Chyba chodziło mu o rozrusznik elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi