tra Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Rzucam hasło : Spotkajmy sie 29-30 lipca 2006 w Starym Drawsku - pierwszy nieoficjalny zjazd fazerków i nie tylko :wink: ok :icon_biggrin: I WILL BE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 ok :icon_biggrin: I WILL BE DLA ZAINTERESOWANYCH ZJAZDEM : Pole namiotowe znajduje sie przy jeziorze są normalne ubikacje, natrysk i sklep gdzie można zrobić zaopatrzenie. Kazdy płaci za siebie u pani gospodarz za namiot wychodzi 5zł +5 zł od osoby. Podam jeszcze nr telefomu do p. Emili 501099955. Dobrze było by sie zapowiedzieć, żeby przygotowała sie odpowiednio na nasz przyjazd (całej grupy):wink: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Qfa, wtedy jest woodstock :wink:. Trwa do 29, powiedzcie, jak przyjade ewentualnie 30 to bedzie jeszcze ktoś? :] Edytowane 17 Lipca 2006 przez Miszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Qfa, wtedy jest woodstock :wink:. Trwa do 29, powiedzcie, jak przyjade ewentualnie 30 to bedzie jeszcze ktoś? :] Witam! My zostajemy do wieczorka, także na nas możesz liczyć ( warunek , ładna pogoda ). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Witam! My zostajemy do wieczorka, także na nas możesz liczyć ( warunek , ładna pogoda ). Pozdrawiam.dokładnie :wink: stawiam ten sam warunek, pogodowy. trzebaby jakiś dodatkowy kufer zabrać, na tamtejszy miód pitny :icon_mrgreen: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 dokładnie :icon_razz: stawiam ten sam warunek, pogodowy. trzebaby jakiś dodatkowy kufer zabrać, na tamtejszy miód pitny :) :icon_razz: Witam! Oj! Będzie się działo. Ciekawe, czy Templariusze przygotowani są od tej strony na nasze przyjęcie?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Witam. To o jednego jest wiecej zapodałem fazerka 2 tygodnie temu :icon_razz: jak narazie 1000 km. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Tak sie zastanawiałam czy ogłosić spotkanie w dziale zlotów. Co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 no niestety mnie nie bedzie jutro wyjerzdzam do Włoch i Chorwacjia moze do Nieborowa wpadnie 18-20 super zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 W innym temacie zacząłem pisać o spalaniu V-Powera i takie tam. Tutaj dokończę.U mnie Fazer spała średnio 5,2-5,5 w porywach do 6 litrów. Tankuję zawsze na Shellu zwykłą 95.Ostatnio zalałem do pełna V-Powerem 95. Parę razy jak podjeżdżałem puszką czy motocyklem gość przy dystrybutorze pytał się czy nie chcę tego paliwa bo twierdził, że spalanie spadnie o ok pół litra. Osobiście nie chce mi się wierzyć, żeby aż tyle się obniżyło. Silnik w końcu swoje spalić musi. Zobaczymy jak to będzie. Jutro znów tankuję także będę wiedział ile wciągnął tego niby lepszego paliwa. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) 5,2 - 5,5 l/100km to bardzo ładny wynik. powiedz jakie średnie prędkości masz i czy śmigasz przede wszystkim w mieście? ja nie mogę zejść poniżej 6l/100km. robię na ogół traski do pracy z prędkością w zakresie 140-160 kmh. acha minimum wyciągnąłem w dordze na rybola z czoprami - 5l/100 km :icon_rolleyes: co do zlotu ja niestety nie dam rady, mam teraz trochę wydatków i nie dam rady z kasą na taki wypad :icon_mrgreen: Edytowane 25 Lipca 2006 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Witam! My zostajemy do wieczorka, także na nas możesz liczyć ( warunek , ładna pogoda ). Pozdrawiam.nocleg zarezerwowany :) jest pokój 4-os. 'nad garażem'. co prawda "nasz" domek do soboty będzie zajęty, ale może cos się zmieni. wyjadę ze Sz-na w piatek popołudniu, z planem biesiadowania do poniedzialkowego poranka. W sobotę dojedzie Mamut z Poznania i prawdopodobnie Wojtek ze Sz-na. jak Wasze plany przyjazdowe na nasz minizlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 5,2 - 5,5 l/100km to bardzo ładny wynik. powiedz jakie średnie prędkości masz i czy śmigasz przede wszystkim w mieście?Ostatnio miałem właśnie 5,2, a śmigałem głównie w trasie, prędkości w większości ok 110-140, czasem do 160kmh. Poniżej 5 litrów pewnie się nie zejdzie. Chyba, że nie będzie się przekraczać 100kmh, a to raczej nie jazda :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 nocleg zarezerwowany :) jest pokój 4-os. 'nad garażem'. co prawda "nasz" domek do soboty będzie zajęty, ale może cos się zmieni. jak Wasze plany przyjazdowe na nasz minizlot? Tak, my tez bedziemy napewno, ale dopiero w sobote rano, bo pracujemy ( chyba, zeby........., cuda sie zdazaja ;) ). Dojedzie tez kolega ''Yamaha''z Warszawy zachodniej to Go przejmijcie po drodze :) Co do spalania- koledze padl motocykl i musielismy jechac 100-110 km/godz. i moj Fazerek spalil 3,7l. (mam swiadkow). Przy predkosci 120-140 czasem do 170 nie przekroczyl 5 l. :wink: ( mowie oczywiscie o FZ6s) bo co innego napewno ''tysiaczka'' :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Poniżej 5 litrów pewnie się nie zejdzie. Chyba, że nie będzie się przekraczać 100kmh, a to raczej nie jazda :) 4,8 l/100 km - sprawdzone na dystansie 1200 km ;) Prędkość podróżna w przedziale 90-110 z pasażerką :wink: Mam nadzieję, że nie mam za ubogiej mieszanki i nie wypali mi zaworów lub cos w tym stylu :D 6 litrów jeszcze nie udało mi sie przekroczyć. Jeżdżę codziennie do pracy i spalanie oscyluje w granicach 5,2-5,5 l/100km. Musze jednak zaznaczyć, że na początku osiągałem wyniki gorsze jeżeli chodzi o spalanie. Może to kwestia wjeżdzenia się w sprzet, lub tez kwestia obecnie panujących temperatur :) Edytowane 26 Lipca 2006 przez Wicher Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi