zbyhu Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Czolem! Ja slyszalem, od znajomego, ktory kupil WSK od jakiegos dziadka, ze w oponach zamiast luftu znalazl... slome :|. Zbita, upchana na maksa slome :D. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Moj kolega kupił kiedys motorynke która jezdziła non stop na rozpuszczalniku nitro.Mało tego nie wiem jakim cudem ale typ miał w tej motrynce łancych rowerowy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 patent w rusku..k-750 zamiast tuleji w cylindrze zwykła rura ...bezszwowa.. czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 w oponach zamiast luftu znalazl... slome . Zbita' date=' upchana na maksa slome [/quote'] Mus chlopie mus sie to nazywa poczytaj Dabrowskiego i Czachora... :banghead: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Mus chlopie mus sie to nazywa poczytaj Dabrowskiego i Czachora... Hehe, dokładnie! I to mouss naturtalny, żadnej szkodliwej dla środowiska gumy :-D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Niezle tez sa patenty w rodzaju sklejonej na poxipol klamki hamulca, sprzegla, albo dzwigni zm,.biegow, lub noznego hamulca- reklama silna jest- tylko potem spawanie takiej kaszany kosztuje 2x niz normalnie.Kiedys widzialem tez "patent" w silniku 4 cylindrowym zdemontowany 1 korbowod z tlokiem i napackane w tuleje kilo silikonu i podobno ten motocykl jezdzil!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 hehe...ja u kolegi w sx'ie z 96 roku widzialem klejony filtr pow. smiesznie wygladalo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Jeśli mowa o słomie to kumpel raz kupił silnik od wsk 175. Gdy chcial zobaczyc jego stan i sciagnał cylinder okazało sie ze w środku jest słoma. A patent hmm. Umnie w aprili były dorobione podnozki. Ale poprzedni właściciel malując je niepomyślał aby zakryć owiewwki wahacz itd. I wyszło tak że dokoła tych podnożków itd miałem wszystko czarne. Niewiem jak można było być tak gupim itak pomalowac;/ ale naszczescie wyczyscilem to. A jeszce patentem jest dlamnie motocykl kumpla:D Silnik cz350 wsadzony w rame wsk. Rama przespawywana w 10 miejscach. Gdzy się jedzie to tak wibruje i tak sciąga na boki że jazda zamienia się w walke o przetrwanie;D Ale jezdzi.. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 W moim mieście ziomek miał enduro, silnik od mz 250 a rame robioną, z plastikami od kawy.Więc pewnego dnia jechał sobie w lesie, aż tu nagle jakaś mała hopka, wiechał na nią i okazało się, że silnik miał źle przymocowany i mu wyleciał z ramy. Ale na dodatek na to wszystko jeszcze rama mu pękła, musiał zorganizować jakiś transport i wrócić.Ludzie to umią zrobić :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Pisać też umią :banghead: Ja kiedyś w komarku jak mi powietrze zeszło z przodu (z 7kma od domu) naładowałem trawy do okło zamiast dętki i wróciłem nawet dało się jechać i felga została cała :mrgreen: Z inych rzeczy to zastosowanie w dwusuwie suzuki tłoka bez kołków ustalających pierścienie, WSK z pękniętym i odłupanym cylindrem na dole(jeździły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game over kup se rower Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 z opowieści starych zlotowiczów:- facetowi przetarta się opona, a kiedyś mieli zajawkę na image typu wermacht. Zdjąl płaszcz i wsunął pomiędzy oponę i dętkę.- NSU dziura w denku- wkręcili śrubę z nakrętką i po dziurze. - pęknięte pierścienie też gdzieś na trasie- nawinienty miedziany drut w rowki tłoka.a jak wilgoć dostaje się do aparatu czy iskrownika to nasuwamy kondom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 zespawana do wlaka zebatka zdawcza gosc ktory sprowdzil moto z francji (polak) przynal sie ze moto mialo zdjeta gore cylinder i glowice on zlozy i wsio gralo (niby) w domu okazalo sie z moto bierze wode do oleju i ma zespawana do wlaka zebatke zdawcza prawdopodobnie nie bylo tylko zapinki zebatki (taka blaszka ) a ze to patalach to najprosciej zespawac :twisted: sadzilem ze jak w to w ecie remonbt silnika co 2 miesiace to sie to wymieni a tu sie nieche nic psuc a wiec nie ma co rozkladac silnika :banghead: wymiane zebatki da sie zrobic w podobny sposob jak zrobil to patalach z polski wycinam delikatnie stara i nowa naspawuje tzn zabezpieczam przed zsunieciem z walka bo same frezy ciagnace zebatke sa OK Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 a jak wilgoć dostaje się do aparatu czy iskrownika to nasuwamy kondomHehe i pewnie DureX bo jest najlepszy:P i to ze smakiem...Wracając do tematu to ja widziałem tylko simsona przerobionego na streeta.A siodełko miał tak wygięte że az chyba na 90 stopni do góry:P brechnie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 a moj znajomy odpalal jawke mustang z pychu i do tego jeszcze uzywal kopniaka :banghead: na sprzegle ;P i coooooooooo...!!!! To prawda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 kaizz fakt ze to nie patent ale tez to widzialem :banghead: raz powiedzielismy koledze zeby na zapych odpalil jak tak nie chciala to on biegl z nia na luzie i kopal ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi