KiceR Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 KiceR x2, bede na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Ja także objawię się w Borkach. Od soboty. Jeśli jest ktoś chętny (Kriters? Suchy? Lars? :)) do wspólnej jazdy z w-wy już proponuję. Dogadajmy się jakoś na PW... Czasu jeszcze mnóstwo. Sękju panie D. i panie P. za inwencję. Już inaczej patrzę na nadchodzące dni. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 No to i Bern z Kasią też się pojawią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Na dzień dzisiejszy jadę. :D Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 no to i my najprawdopodobniej będziemy x2.i może nawet od piątku :D Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Bry, No oszywiscie ze jade !! :D Lars x 2 poprosze. Embe - towarzystwem w drodze nie pogardze :P POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Połoodnie się wkręca!MarianKa x1 Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Niemalże staropolskim zwyczajem stawimy się w ilości 2 szt. (Nadiq & Samson) i piszemy się na domek z Yackiem Plackiem :mrgreen: Buziole,Nadiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Jak konieczność nakazuje będe musiał się stawić coby żony pilnować, eh te obowiązki. :-D Sorry za spam, prosze mnie obciążyć kosztami tego zbędnego posta. PS.Jak Kraków będzie to ja biore zatyczki do uszu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam słuchajcie bo troszke nie podłapałem jezeli bym chciał rozbic namiot to 5+1 za dobe +40 za grila od osoby o to chodzi? czyli z soboty na niedziele 5+1+40 =46 i gra muzyka? bo ekipy na domek nie mam, a jechac to mysle ze jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Domki w zeszłym roku rozdzielane były na miejscu - to nie egzaminy na studia :) Dla wszystkich zaniepokojonych - domek, to w praktyce jedynie miejsce na przechowanie bagażu (pod kluczem) i spanie. Pogaduchy odbywały się przy ognisku i trochę po nim przed domkami. Spokojna głowa i do zobaczenia ;) pees: Ze względów zlotowo-frajdowych byłoby chyba lepiej, żeby Dominikowi podano jednak jakiś motocykl na koniec wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Domki w zeszłym roku rozdzielane były na miejscu - to nie egzaminy na studia :) Dla wszystkich zaniepokojonych - domek' date=' to w praktyce jedynie miejsce na przechowanie bagażu (pod kluczem) i spanie. Pogaduchy odbywały się przy ognisku i trochę po nim przed domkami. Spokojna głowa i do zobaczenia ;) pees: Ze względów zlotowo-frajdowych byłoby chyba lepiej, żeby Dominikowi podano jednak jakiś motocykl na koniec wieczoru.[/quote'] Zgłaszasz swój na ochotnika? 8O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Będę z żonką. Byłem w Łęczycy, byłem w Bolesławcu, byłem w Borkach 2004 więc nie widze inaczej.... Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 babajaga szykuje miotłę :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Browarny sztuk jednaSpróbuję od piątku ale to dopiero wyjdzie w praniu... MarianKa trza południe montować w większą grupę Jeszcze jedno ważne ostrzeżenie: duuużo jaskółek mówi że od pierwszego sierpnia na szosy naszego kraju wraca niejaki Delfi. Trzeba podjąć decyzję czy zabrać mu sprzęta jeszcze przed wyjazdem z domu i wsadzić do katamarana czy nie... :) Aha jeszcze jedno: proponuję zrzutkę dla Dominika na Komarka, niech se poszaleje w spokoju, wyżyje się. nawet jak go w końcu w jeziorze utopi to nie będzie problema tylko nazajutrz zabawa pod tytułem wreck diving with promille. :-) SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi