zomb Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dominik jezeli jest jeszcze mozliwosc to dopisz mnie,dojechalbym ma sobote :) :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Czy na tym zlocie będą jakieś skutery?? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A ma to jakieś znaczenie? Chodzi o to, aby spotkać się z ludźmi których przez net zna się jak łyse konie, ale brakuje wspólnego piwka. Skuter czy HD - to już jest absolutnie nieistotne. ;) :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Decydować sie kto jeszcze chce dobić na zlot! To ostatnie chwile na decyzję ) Dominiku, Ze względu na całą masę innych spraw (robota, żona, bachory itd...) - nie jestem w stanie w tej chwili podjąć ostatecznej decyzji o rezerwacji miejsca.Czy istnieje wobec tego możliwość zdeklarowania się w późniejszym terminie "last minute :-)" i dobicia mimo wszystko na Zlot. Myślę, że podobny problem dotyczy wielu innych potencjalnych uczestników, którzy w sprzyjających okolicznościach mogliby dojechać lecz nie chcą rezerwować miejsc - i dać później ciała :oops: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 dokładnie, też chciałbym Was wszystkich poznać przy piwku ale... kurde, taka praca że nie znam dnia ani godziny -wolnego oczywiście!!!Więc jakby była szansa na te "last minute" to byłaby rewela!Staszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 To jezli mozna-to ja tez chce poprosic o taka mozliwosc. Naprawde nie wiem co bede robil za trzy tygodnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 koniaczek x2 zglasza sie od piatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_u_c_h_a_t_e_k Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 ja też! ja też! p_u_c_h_a_t_e_k x1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Ja rozważam możliwość przyjazdu w piątek i z tym wiąże się moje pytanie, czy koszta przyjazdu w piątek zwiększają się, tzn. czy wtedy za domek płaci się za 2 doby czy normalnie jak każdy? Ze względu na całą masę innych spraw (robota' date=' żona, bachory itd...) - nie jestem w stanie w tej chwili podjąć ostatecznej decyzji o rezerwacji miejsca.Czy istnieje wobec tego możliwość zdeklarowania się w późniejszym terminie "last minute Smile" i dobicia mimo wszystko na Zlot. [/quote'] My bieżemy domek razem z Pawłem vel. Data7 i napewno miejsce u nas dla strudzonego drogą endurowca się znajdzie, więc chyba więkdszego problemu nie ma. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Dominik, mnię musisz wykreslić, w sobotę będe musiał być w robocie :cry: , także kicha. Jesli się wyrobie to może dotrę, ale to nic pewnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Cholera, dlaczego życie się tak komplikuje!?!Niestety muszę nanieść małą poprawkę. Robert nie jedzie z przyczyn niewyjaśnionych :) Ale za to ja będę! :twisted: Także ADU x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Koniaczek x 2 ( ja i Danusia) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Czolem! Jestem, wrocilem i poki co potwierdzam swoja obecnosc :). Mam nadzieje, ze przywroce do tego czasu sprawnosc Suzi po wysilku przejechania 6tys km po skandynawii i szlifie w norwegii. Teraz balbym sie pojechac 20km za miasto na niej ;).A moze, gdyby wydarzenia potoczyly sie lawinowo - przyjade na czyms nowym :D? Pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Wiec mała zmianka , jezeli ma byc spotkanie forumowe to niech tak zostanie kmple nie jadą wiec nadal Siwypfk x2 (sorka za kłopot ale tak wyszło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Pisałem, że nikt się nie będzie upierał w tej sprawie, masz sprawdzone towarzystwo, to zabieraj kumpli. Na forum niech się zapiszą po imprezie :-). Tak do nas trafił Herubinek i Pan Starszy na pierwszym spotkaniu w Łęczycy. Ma tylko być porządek i kultura. Co do tych spraw - nie ma śmigania na motocyklach wieczorem po pijaku, co będziemy egzekwować z całą stanowczością ! Może nie w temacie, ale wspominam o tym teraz, żeby nie było "ale" na miejscu. Pozdro, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi