wueska Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 No to jak skłądamy broń;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 w zyciu 8) bez broni jestem niczym.....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 No to jak skłądamy brońJak przyznacie, że Jawa górą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jak ja przyznam ze Jawa jest lepsza to ty przyznasz ze MZ jest lepsza? Nie... no wiec nie bawmy sie w takie gadki;P Dajmy na luz... i przyznajmy remis;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Nie... no wiec nie bawmy sie w takie gadki;P Dajmy na luz... i przyznajmy remis;) Rozmowa taka nie doprowadzi do nikąd.I tak wszystcy wiedzą że najlepsze są ...Cezet'y :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 JAWY i CZty gora...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 MZ jest górą:buttrock: Nieznacie sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jeszcze trochę pospamujecie i temat będzie zamknięty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jeszcze trochę pospamujecie i temat będzie zamkniętyMichał, zamknij temat po jakiejś wypowiedzi o wyższości Jawy nad MZ :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Czolem! Wszystko cacy, wypowiedz hikora jest calkiem ok, ale wydaje mi sie, ze MZ goruje w jednym nad Jawa.Trwaloscia :buttrock:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Nie potwierdzam, nie zaprzeczam. Za krótki staż miałem z moimi sprzętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 wydaje mi sie' date=' ze MZ goruje w jednym nad Jawa. Trwaloscia[/quote']Zbyhu bo przestane Cie lubic... :D MZtki ostaly sie tylko te trwale za to Czety i Jawy ostaly sie wszystkie :mrgreen: :buttrock: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 W imie zupełnie subiektywnych wrażeń chłopaki gotowi jeszcze popełnić zbrodnię - zabić swojego oponenta. Jednak ten post wnosi wiele wiedzy i naprawdę nie chciałbym go zamykać. Zresztą i tak najlepszy jest wiecznie psujący się się rusek z koszem :buttrock: A tak poważnie - to pamiętam jak ja strasznie marzyłem o MZ 250. To moto śniło mi sie po nocach, a zwłaszcza dźwięk przymykanej przepustnicy przy dojeździe do świateł z głuchymi strzałami w tłumik. Podobało mi się wszystko w tym motocyklu, sylwetka, zbiornik, wielki cylinder, jego zapach. No i powiew "japonii" czyli tarczówka z przodu.Jawa/CeZet nie budziła we mnie już aż tak gorących uczuć. Niestety w tamtym okresie kasę mieli rodzice, a mamuśka będąca po bardzo poważnym motocyklowym wypadku w młodości powiedziała "NIE". Tak więc moje młodzieńcze marzenie nie spełniło się. Nigdy nie kupiłem sobie ETZ 250, było za to AWO (zresztą do tej pory jest) a potem wściekłoniebieski Dniepr11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 a zwłaszcza dźwięk przymykanej przepustnicy przy dojeździe do świateł z głuchymi strzałami w tłumik.mmmmmm Brawo za tą wypowiedz i za ten caly post Michał!!! MZ To MZ!!! Dzwiek mówi wszystko....Tum Tum tum :buttrock: Czyli jedzie Etka 250!!! Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mła Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 iii etz to już nie ten dźwięk, posłuchajcie sobie gwizdu trophy i pierwszych TS :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi