Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Tak się zastanawiałem kiedy to nastąpi i właśnie osobiście się z tym spotkałem: ciuchy oraz akcesoria motocyklowe w supermarkecie. Konkretnie - LIDL. Ofeta jest tutaj: http://www.lidl.pl/pl/index.nsf/pages/c.o.....20050414.index Myślę, że coby nie mówić o jakosci tych produktów, to dla np początkujących i mniej majętnych użytkowników motocykli czy motorowerów mogą się tu znaleźć interesujące ofety. Np te kaski:http://www.lidl.pl/pl/index.nsf/pages/c.o....20050414.p.kaskhttp://www.lidl.pl/pl/index.nsf/pages/c.o....4.p.kask_endurohttp://www.lidl.pl/pl/index.nsf/pages/c.o....0414.p.kask_otw Moim zdaniem oferta o wiele ciekawsza niż jakieś samoróby z allegro, klepane przez jakiś kowali w szopce za domem i sprzedawane potem z "europejskimi homologacjami". Te z Lidla spełniają przynajmniej normy ECE-R 22.05. Do tego tanie blokady, tankbagi widzę, znalazłem w ofercie też za chyba 70 zł zestaw do komunikacji kierowca-pasażer. A nad tym wzmocnionym kondomem przeciwdeszczowym sam się zastanawiam, bo 69 zł to niewiele, natomiast kondom z Polo za nicałe 10 euro wytrzymał 2 jazdy i pofrunął z wiatrem :D Ciekawe czy też coś z podobnych klimatów w innych supermarketach już spotkaliście? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a czy ten kask enduro to nie jest przypadkiem MAX ? bo malowanie i ksztalty chyba podobne o marketach z akcesoriami do moto slyszalem, ale tylko w niemczech. pod koniec tygodnia moze sam sprawdze, co maja do zaoferowania nasi sasiedzi :D a w srodu tygodnia bede mial ulotke z takiego supermarketu. jak bedzie cos ciekawego to dam znac Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a czy ten kask enduro to nie jest przypadkiem MAX ? bo malowanie i ksztalty chyba podobne Też tak mi sie wydaje, Na allero jest 2 razy drozszy i sprzedawany jako super hiper wyczynowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Kask tornado tez ma atest i co z tego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 W Lidlu angielskim juz w zeszlym roku oferowali akcesoria moto. Takze nasi sa spoznieni o jakis rok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ja jakies 5 lat temu kupilem w hipermarkecie w Austrii kask :DWtedy jeszcze na motorynce smigalem.A co do Lidla to byc moze wybiore sie po te ocieplacze na kolana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 W Lidlu kumpel kupił jakieś 2 lata temu rękawice niby motocyklowe :D Dał ok 30 zeta. Jakość wykonania nie była najwyższa, ale chyba ma je do tej pory.Ostatnio kupił tam jaieś zapięcie. Nawet ciekawe było. W sam raz żeby przypiąć kask do motocykla. Chyba będzie trzeba się też do Lidla wybrać i zobaczyć te akcesoria :D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 jak dla mnie to jest syf i niewarte zachodujedliście kiedyś coś z lidla?myslę że te akcesoria są na podobnym poziomie z tym że cena o ok 150% zawyżonakaski-ok, ale jeśli mialbym kupować integrala to lepiej chyba za stówkę probikera z louisajuż raz były rekawice w lidlu- i co?też syf-farbowały, i np dla mnie były niewygodne (mały palec w tych rękawicach nieproporcjonalnie duży do reszty) zapięcie?-ciekawe czy się długopisem otwiera :?: :lol: ocieplacze?już na zdjęciu wyglądają fatlnie-czy nie lepiej kupić kobi i dać zarobić polskiemu producentowi?najśmieszniejsze sa te "skarpety" :lol: za trzy dychy :lol: jeśli beret enduro to to samo co max, to chyba jedyna konkretna i opłacalna propozycja z lidla Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 jedliście kiedyś coś z lidla?Oczywiscie ze tak, ponad pol roku zylem na zarciu z Lidla :) Mi sie ta kominiarka podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ciekawe jak jest z tym intercomem. Poszukuje taniego urzadzonka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja idę w czwartek oglądać: "Torbę na motor". Zawsze chciałem mieć w co schować "motor". ;) A tak poważnie, to choćby z ciekawości idę obejrzeć. Lidl jest nieprzewidywalny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Byem teraz w Niemczech - Lidl w pOlsce i tam to dwie rozne oferty! W niemieckim Lidlu kupisz smaczne jedzenie i wedliny i sery... Bez porownania do tego co w polsce. Chemia - tak samo. Ale do rzeczy - zaczyna sie wiosna i tam, w niemczech w jednym tygodniu np sa akcesoria do rowerow, czesci,m pompki, ubiory, siodelka, koszyki itd... w drugim tygodniu dla motocyklistow - buty, kaski, blokady kol - to ogldalem i dla rowerzytsow tez. To nie jest chlam. Nie sa to tez top - rzeczy, np. buty, z grubej skory i bardzo sztywne... ale za przyzwoita cene.Powtarzam jeszcze raz - oferta Lidla w Polsce i w Niemczech to dwa calkiem inne tematy!Oby jak najszybciej bylo tak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 to może ktoś opowie, czy tego nieszczęsnego tankbaga warto brać i kupi jak ładnie poproszę (a będzie warto)? szukam czegoś taniego do dziwki, a póki co nie znalazłem. z drugiej strony oferta jest regionalna i u mnie akurat nie ma :)za taką cenę gdyby tylko faktycznie był przyzwoity, to mógłbym wziąć. nadmiar kasy poooszedł na mekanikera... TIA Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 jak dla mnie to jest syf i niewarte zachodujedliście kiedyś coś z lidla?myslę że te akcesoria są na podobnym poziomie z tym że cena o ok 150% zawyżonakaski-ok, ale jeśli mialbym kupować integrala to lepiej chyba za stówkę probikera z louisajuż raz były rekawice w lidlu- i co?też syf-farbowały, i np dla mnie były niewygodne (mały palec w tych rękawicach nieproporcjonalnie duży do reszty) zapięcie?-ciekawe czy się długopisem otwiera :?: :lol: ocieplacze?już na zdjęciu wyglądają fatlnie-czy nie lepiej kupić kobi i dać zarobić polskiemu producentowi?najśmieszniejsze sa te "skarpety" :lol: za trzy dychy :lol: jeśli beret enduro to to samo co max, to chyba jedyna konkretna i opłacalna propozycja z lidlanie za bardzo się z Tobą zgodzę...widziałeś te rzeczy na żywo? owszem kask nie jest tani i wolałbym już tego Probikera...nie porównywałbym jedzenia z tego sklepu do tych rzeczy.może masz niewymiarowe dłonie :) bo ktoś pisał o znajomym który sobie śmiga w tych rękawicach.najpierw piszesz o zawyżonej cenie a później śmiejesz się ze skarpet nieziemsko tanich. Może nie wyglądają one zbyt ciekawie, ale to się nosi (pod butami) a nie ogląda. tak więc poczekajmy do czwartku :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 najpierw piszesz o zawyżonej cenie a później śmiejesz się ze skarpet nieziemsko tanich. Może nie wyglądają one zbyt ciekawie, ale to się nosi (pod butami) a nie ogląda. nie zrozumiałeś mnieśmieje się ze skarpet nieziemsko drogich :!: :lol: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi