Fat Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Bry! Ja sie tylko pochwalic chcialem, ze dzisiaj oficjalnie zakonczylismy grzebanie nad FZR-ka. Motocykl jest juz caly poskladany, jezdzacy, teraz czeka tylko pod domem na jutrzejsze latanie :-) Gdyby ktos byl ciekaw, jak przebiegala cala "renowacja" i jaki jest jej efekt, to zapraszam: http://www.fatalnafzr.prv.pl/ Fotek jak na razie tylko kilka, robionych na chybcika i po ciemku, bo za bardzo nie bylo czasu. Jutro sie wybiore na jakas sesje fotograficzna to pewnie bedzie lepiej widac piekno tego motocykla ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 super! znam to uczucie jak sie powoli sklada calosc i coraz bardziej ci sie to podoba = przezywam to teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 No ladniutki jest :P ech, a ja wlasnie czytam o nowej pogodzie, ze ma sie jeszcze zje*ac :-/Oby w kwietniu bylo juz czysto i dobrze ;) Ale, mowilem juz ,ze masz fajna maszyne? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 No no Fat, strasznie sie ciesze, że się z kozą wszystko udało!A jeszcze pamiętam te nerwy jak pierwszy raz do silnika zaglądaliśmy...Gratulacje i uważaj w sezonie na siebie :Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Sprzecik bajerka tylko pozazdroscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Gratulejszyn!!!!8)Sprzecik prezentuje sie pierwsza klasa... jestem pewien że nawet lepiej niż gdy opuścił bramy fabryki!Brawa za wytrwałość- znam to uczcuie bo tak samo czułem sie jak wreszcie zrobiłem wszystko na TIP TOP w swojej CBRce która mimo nie pierwszej młodości ciągle robiła wrażenie nawet wśród nowszych i lepszych bike'ów...Życze udanej, bezpiecznej i bezawaryjnej eksploatacji... Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Najbardziej zaimponowało mi lakierowanie, a właściwie jego wzór. Idealnie pasują do moto, a przy okazji znacznie poprawiają jego wygląd.Gratuluję smaku i wyczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Bry!Ja sie tylko pochwalic chcialem' date=' ze dzisiaj oficjalnie zakonczylismy grzebanie nad FZR-ka.[/quote'] bry, no to gratulacje. może w tym sezonie wreszcie uda mi się zrealizować plany zwiedzania naszego pięknego nadwiślańskiego kraju w czasie urlopu, a wtedy zobaczę IRL ;-) przy okazji: pozdrowienia dla Yasia i reszty ekipy poznańskiej: jeszcze do was zawitam ;-)BTW Easy jeszcze zagląda do stolicy pyrlandii? no i czym teraz lata piomay?? a żeby chociaż trochę było w temacie, to: pszczółka, dziwka jedna niejeżdżąca na jesieni, wraca jutro do domq. wygląda zupełnie jak poprzednio, ale będzie gotowa do ujeżdżania. poszedł przegląd tak ogólnie, drobne poprawki np. poluzowanych śrub, itp. dostała nowy aku, żelowe cholerstwo i drogie, jutro będzie nowy olej, również w lagach. poprawione przepływy prądu, wyważone i popraiwone kółko z przodu, luzy na zawieszeniu z tyłu. niby nic, ale jednak do jazdyciągle tylko chodzi mi po głowie dostawienie dziwce stroboskopu... Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Wow! Brawa dla tego pana :clap: Doskonala robota. Nic dodac nic ujac. Motocykl prezetuje sie swietnie. Gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 witkano gratulacje ja też juz dziś ostatecznie zakończyłem sprawe mojego amorkaudało mi się przy jakiś tam przeróbkach zamontować armor gazowy od zx9r z 99r:lol:PSuważajcie na siebie bo słyszałem że wczoraj unas juz był pierwszy szczał :twisted: niestety z skutkami śmiertelnymi:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 To może i ja się pochwalę, tym że po 4 miechach posuchy w koncu wczoraj odebrałem z sewisu i plastiki od artysty!Mam nadzieje ze wam sie będzie podobała maszynka!Zima to dobry okres na takie rzeczy! http://www.bikepics.com/pictures/316556/http://www.bikepics.com/pictures/316558/http://www.bikepics.com/pictures/316584/ PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 8O 8O 8O Ale wyje*ane malowanie 8OAle teraz to ja tego moto bym nie zostawil ani na sekunde gdziekolwiek. A yamaszka Fata tez super, ogladalem zdjecia na stronce ogolnie bardzo dobra robota Jak ktos wczesniej powiedzial stan lepszy od fabrycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Respekt, trzeba przyznac ze robota byla nie na darmo.Efekt pracy jest.I co najwazniejsze , Ty jestes zadowolony, bo dla kogos przeciez nie robiles tylko dla siebie.Dobrego sezonu zycze. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Motór swietny, a jeszcze lepsza strona, uwielbiam parzec na remontowane silniki i marzyc o pracy mechanika motocyklowego :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 To może i ja się pochwalę, tym że po 4 miechach posuchy w koncu wczoraj odebrałem z sewisu i plastiki od artysty!spotkałem Cię dzisiaj :clap:.koło 14tej - na światłach przy Statoil na początku wyścigów (w stronę wwki).ale coś nie chcieliście łoić do przodu :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi