Richie Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 dotad lubilem suzuki, a ostatnio bardzo polubilem yamahe bo planuje zakup r6, nigdy za bardzo nie podobaly mi sie cbr600, ale dzis wstawiajac artykul z opisem nowej cbr'ki http://www.scigacz.pl/index.php?document=610 lekko zmieklem , ze Honda technologicznie rzadzi to wiedzialem, ale ta nowa 600tka jest, dla mnie pierwszy raz.. PIEKNA 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 ddocument=610 lekko zmieklem , ze Honda technologicznie rzadzi to wiedzialem, ale ta nowa 600tka jest, dla mnie pierwszy raz.. PIEKNA 8O 8O masochista i zdrajca. Honda, a fe! ;-) Nowe zx6 i tak stylistycznie rzadzi, a przy tym nie ma byc juz tak bezkompromisowe jak model '03, bardziej "user-friendly". Chociaz faktycznie, ta cebra w porownaniu z poprzedniczka to nawet ladna. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Jest sliczna :oops: ale dla mnie za wysokie progi... nie wykorzystalbym nawet 50% jej mozliwosci... wiec szkoda by bylo meczyc maszyne stworzona do tego by byc dzika :twisted: (a poza tym i tak mnie nie bedzie nigdy stac :) ) Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 No nowa hondzia jest sliczna ale i tak kawa zaczyna pokazywać pazury... !! nowy ZX-6R stylizacją chyba narazie wygrywa oczywiscie wg. mnie... Widze ze wyscig zbrojen nabrał ogromnego tepa własnie dzieki kawie która przez ostatnie dwa lata wypuściła motocykle bedące klasa samą dla siebie... czekam na efekty i ciesze sie że "Kawa is back" ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 dobrze trafiliscie, bo nastepny bike w dziale motonowosci wlasnie z takim samym opisem to bedzie kawa zx6 nowa :) gdzies za 4 dni spodziewajcie sie to porownamy hm 131KM :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Dla mnie hitem tygodnia jest nowa CBF600 z owiewką... Suuper sprzęt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Bo Honda to Honda,nie za darmo sa najwiekszym producentem na swiecie (motocykli) :):P:P Dla mnie nie ma innej alternatywy jak Honda. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 jednemu Hondzia, innemu Kawa, a ja tam wole stare poczciwe Ducati- jak zwykle.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.. Hehe proste! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Hondzina jest śliczna, zawsze mi się podobały, inne marki też ładne, ale o gustach nie ma co mówić :) Każdemu podoba się coś innego, normalna sprawa :P Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 tak naprawde powinni napisac honda is back a nie kawa is back bo poprzednia honda miała najsłabszy silnic z klasy supersport - 105KM teraz 120 - to znaczaca poprawa. Chociaz mam zx-6r ze 118 konnym silnikiem chciałbym porównac te nowe 130 pare koni w kawie 2005 rok. Masy jej ciut przybyło bo jest cięższa o 2 kilo od mojej, ale kucy również więc ciekaw jestem jak sie bedzie to sprawować. Wracajac do hondziny z 2003 roku motor bardzo mi sie podobał stylistycznie, jednak po ustawieniu sie z R6 117KM moglem ogladac caly czas zadupek mojego kumpla co nie było milym widokiem. Kawa 2003 rok jest naprawde lepszym motorkiem niz honda z tego samego okresu, minusem tego motocykla jest typowa sportowa / niewygodna/ pozycja kierowcy w wyniku umieszczenia stelarza pod duzym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 1 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 obiecalem wiec prosze ;) wlasnie wrzucilem cieply opis nowej kawy zx6r dla porownania z hondzia ;) http://www.scigacz.pl/index.php?document=650 jak sie uda to na wiosne moze uda nam sie wziac na weekend wlasnie nowa cbrke i zx6 i pojezdzic po polsce testujac, potem podzielimy sie dlugimi opisami i wnioskami z takiego porownawczego testu na pewno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 yyy.. mam pytanie czy ścigacz.pl pisze dla fastbike'a ? bo ich tekst na temat CBR 900 (SC28-33) to dokładnie to samo co tekst własnie ze strony scigacz.pl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 piszemi sami i dla siebie, sprawdzimy to, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 wszystko jasne, Fastbike bez naszej zgody po prostu sciagnal i wydrukowal sobie NASZ artykul :) bedziemy interweniowac, dzieki kto jest podpisany pod artykulem? mozesz mi z gazety telefon do nich jakis tu podac pliz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi