Limo Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 6 minutes ago, Agnes85 said: Michoa nie obrażaj ludzi Z tym to ciężko będzie... Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Fakt mogłem się domyśleć, że fejk laski siedzą na FM i kombinują jak tu wydymać michoe na starego kłada i kibla wartego kilka stówek. Chociaż podróż z Poznania czy Płocka by się zwróciła. Stary daj spokój. Zrobiłeś spota (kiler, już pamiętam), bawiliście się dobrze i niech tak zostanie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Bardziej chodziło o nasze sprzęty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Dajcie już chłopakowi spokój szacunek że mu się chciało cokolwiek robić ,kto miał być to był i tyle po co się wypowiadają nieobecni co do tych dwóch dziuń to też uważam że ktoś sobie jaja robi i misiek ma racje olewając je w taki sposób bo faktycznie nie wiadomo kto po drugiej stronie siedzi.... Chłopak ma swój styl wypowiedzi i bycia i nie każdemu on widać pasi nie znam człowieka ale wydaje się oki może na następne party wpadnę choć trochę km mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 2 minuty temu, przemek96 napisał: Bardziej chodziło o nasze sprzęty... on serio jest za tęmpy żeby zatrybić 😄 napisałem 3 motocykle warte 100k a on pisze o quadzie , ja się odcinam od dyskusji z nim bo serio to nawet nie mój poziom 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 i za to masz plusa odemnie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Godzinę temu, farmi napisał: co do tych dwóch dziuń to też uważam że ktoś sobie jaja robi i misiek ma racje olewając je w taki sposób bo faktycznie nie wiadomo kto po drugiej stronie siedzi.... Plis...tylko nie dziuń...zniese wiele ale nie to...😂 Co zrobiła Rejwen czy Grass czy Nerka czy inne, że stały się autentyczne...były kartki też potrzebne? Bo nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 9 minut temu, Agnes85 napisał: Plis...tylko nie dziuń...zniese wiele ale nie to...😂 Co zrobiła Rejwen czy Grass czy Nerka czy inne, że stały się autentyczne...były kartki też potrzebne? Bo nie kumam... Hehe na to wygląda. Pokaż fotkę z kartką papieru i możesz wpadać na zlot, motocykli nie pokradniesz. Ja pie**ole...kabaret. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) 30 minutes ago, Agnes85 said: Co zrobiła Rejwen czy Grass czy Nerka czy inne, że stały się autentyczne...były kartki też potrzebne? Bo nie kumam... Wtedy jeszcze nie musiały bo michauek kochał wszystkie a teraz się focha 😄. SKS Ale zdradzę Ci tajemnicę - michauek nie rządzi forum więc proponuję olać 😉 Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Michoa, nadajemy na różnych falach, bo Ty bywasz irytujący, a ja upierdliwy. Ale zgłaszam chęć przyjazdu na następną imprezę. Na indywidualne zaproszenie, rzecz jasna, bo ja wymagający w tej kwestii jestem, i moje przerośnięte ego nie zniesie widoku Twojego focha, gdy wbiję się znienacka, a Ty się doliczysz, że ja to ja, a nie Kamilacośtam i brodę mam dlatego, że byłam lekkoatletką w reprezentacji narodowej NRD. Tak że ten... Nie musisz skakać z radości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Agnes85 napisał: Plis...tylko nie dziuń...zniese wiele ale nie to...😂 Co zrobiła Rejwen czy Grass czy Nerka czy inne, że stały się autentyczne...były kartki też potrzebne? Bo nie kumam... Z Rejwen i Nerką się spotkał na żywo, a Grass była przed nim na forum, więc może uznał, że prawdziwa 😉 W sumie to do Piguły sam się wybrał, Natkę poznał w Wawie. Kurde Michoa Ty znasz wszystkie forumowiczki! Agnes zaproś go to przyjedzie 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 55 minut temu, przemek96 napisał: Z Rejwen i Nerką się spotkał na żywo, a Grass była przed nim na forum, więc może uznał, że prawdziwa 😉 W sumie to do Piguły sam się wybrał, Natkę poznał w Wawie. Kurde Michoa Ty znasz wszystkie forumowiczki! Agnes zaproś go to przyjedzie 😁 To on im zaufał...czy one jemu...😂 sądząc po tym co pisał kilka postów wcześniej... dobra skończmy ten temat. Impreza udana dla obecnych więc luz. W domu napewno takiego spędu nie zrobię, u kumpla jeden jak się jeden nawalił to całą boazerii zdarł bo słyszał kornika więc wisz...zna się ten klimat...o wylatujących drzwiach przez okno nie wspomnę...jak Grizzly wspominał w domu kameralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 rejven była od początku forum od kiedy pamiętam w ciul czasu pozatym ja spotkałem się z nią w sumie przypadkiem ( urodziny chudej ) a nie że romans ( niestety szemek był pierwszy 😞 ) nerka napitalała swoje foty od świtu do nocy , też zanim pierwszy raz się do niej wybrałem to chyba rok gadania był ( bo 2x mnie wystawiła 😄 ) no i dzwoniła do mnie 50x dziennie przez jakiś czas a dupa czy nogi w formie zdjęcia były na wyciągnięcie ręki 😄 grass nigdy w życiu nie widziałem , nie znam osobiście 😄 karolina ( chuda) pierwszy raz to były jej urodziny w warszawie , mało tego wielu pewnie pamięta że ja do niej strzelałem ciężkim fochem długo i sam nie pamiętam o co ( akcja ze zdjęciem w lusterku dopiero i 20 cm gwóźdź sprawił że zapomniałem o co mi w sumie chodziło 😄 ) piguła też jest ( była ) na forum sporo dłużej odemnie , kiedyś dużo pisała lansowała się dziarami i swoim wyglądem więc generalnie budziła zaufanie że istnieje 😄 jaki był pierwszy raz z natką szczerze nie pamiętam 😄 ale szemek ma racje zawsze była ostrożnośc i to ja jechałem w 2 koniec Polski albo przy okazji , wszystkie tu wymienione to dobre dupeczki a jednak żadnej nie zaprosiłem na chatę na pierwszą randkę , więc ci*a nie może zasłaniać zdrowego rozsądku chodziło o bezpieczeństwo ludzi na zlocie , bardzo słabo bym się czuł jakby się rano okazało że nie ma buella i triumpha ( hadek adama strzelam że AC i przeciwkradzieżowe ma aczkolwiek też h*jowo bym się czuł jakby zniknął 😄 ) , pozatym pewnie byłbym pierwszym podejrzanym że wszystko ustawiłem ) 😄 57 minut temu, przemek96 napisał: Kurde Michoa Ty znasz wszystkie forumowiczki nie wszystkie 😞 nigdy fomdruma nie widziałem osobiście coś tam nieudolnie podbijałem , ale za daleko było i to był już okres po paru koszach więc średnio mi się chciało grass nie widziałem nie widziałem karoliS , pauliS chyba ( siostra ? ) ryby, była jeszcze taka z obłędnymi nogami barbieDT co się ziomy z enduro śliniły jak wkleiła fotę z nogami przy DT -16 czy 17 lat siksa a z 1.8m wzrostu miała , nogi do kaloszy ideolo ze 4 browary myusiałbyś wypić żeby jak zaczniesz lizać od stopy to nie uschnąć zanim dotrzesz do celu 😄 nie widziałem nigdy malwiny co zaczęła od NSR , a też ostra była nie widziałem nigdy garfi od ninjy , niwy mi ją na nk namierzył żebym mógł ocenić czy warto udawać romantyka i podbijać ( tak warto ) i pewnie miliona innych bo ja to młody szczur jestem na tym forum w sumie jak tak się zastanowię to serio to jest jakieś wszystko zje*ane jak jincheng łoś , dupy za mną latały a ja olewałem temat , syfy na ryju , 50 kg nadwagi , kasy wiecznie niet , a na początku forum jak się najlepiej rwało to ja nawet samochodu nie miałem , a te ci*y latały zdjęcia mi wysyłały , zajebiste i bogate dupy i chciały się spotykać , serio może czas zostać jakimś tulipanem ? chuda niezła laska z mercedesem , na urodziny się spóźniłem , życzeń nie złożyłem , piłem na sępa , jeszcze mnie wariat odprowadzał bo bym na busa nie trafił ( nawiasem złapałem odjeżdżającego wtedy , ostatnie minuty 😄 ) kolejny raz jak u niej byłem to byliśmy przy okazji bo kumpel był po silnik w kraśniku , ona wysiada z E w kiecce weselnej i gwoździu a stoi 2 zdziwionych brudasów co się dzieje ( byliśmy po silnik do astry miał być TUR i kanał , była gnijąca astra w pokrzywach i koleś co nawet kluczy nasadowych nie miał , 3h walki w 3 typa , rozpierdolone łapy olej we włosach nawet bo jak szarpnąłem za silnik to maglownica się ruszyła i był wytrysk że kumpel potem był ulizany jak adolf H , a typo od silnika nawet do domu nie wpuścił i było mycie się w zimnej wodzie z szlaufa płynem do mycia naczyń każdy się chyba domyśla jakie były efekty ... ) i kumpel o ku*wa , mówię nie ku*wa a karolina 😄 i jakoś znajomość leciała , wcale sięnie dziwię że mnie w końcu olała i pretensji nie mam 😄 nerka mnie 2 x wystawiła , ale jak doszło co do czego to przyjechalimy maluchem z wybitą szybą nawaleni jak meserszmity , ja koniecznie za kolano łapałem i ryłem z niej że jest mały wku**wiony kurdupel jak ona coś tam ciężko przeżywała że gril się nie pali , rzucałem tekstami że ciepła kiełbacha jest na poczekaniu , następnego dnia byłem nieogolony w przepoconej koszuli , waliło odemnie tak wódą że szyby w aucie w upalny dzień parowały a za dupę złapałem i maka zjadłem 😄 czyli czas zostać tulipanem , muszę tylko złapać forum albo grupę żeby dużo mięsa było 😄 grizzli moje ego jest 2x większe od twojego i chyba kosza dostałeś , szansę na riplej ma staszek i kiler i ci co nie trolowali , za rok będę się ustawiał głównie pod tych co byli teraz żeby każdemu pasowało 😄 limo ciebie jak zawsze całuje mój ty dziubasku że czuwasz i nie powstrzymasz się od hejtu i szukania sojuszników przeciwko michuja , za rok jesteś zaproszony jako gość honorowy z ciepłą wodą i prysznicem 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 To chyba znam więcej forumowiczek... 😀 Poza tym Rejwen jakieś 5 lat później była na forum niż Ty, nawet ja byłem później niż Ty, słabo michoa... Ale następnym razem biorę pita i busa. O i koniecznie muszę ogarnąć taki materac jak miał Adam 🤩 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 1 hour ago, michoa said: limo ciebie jak zawsze całuje mój ty dziubasku że czuwasz i nie powstrzymasz się od hejtu i szukania sojuszników przeciwko michuja , za rok jesteś zaproszony jako gość honorowy z ciepłą wodą i prysznicem 😄 A co ja Staszek Delikates żebym potrzebował prysznica? Już raz pokazałeś jaki z ciebie kolega to mi wystarczy 😄 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi