Tommo Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) michu jak będzie ognisko z omegi to przyjeżdżam. Nie wiem jak w ten sposób upieczona kiełbaska smakuje, mocniejszy trunek zneutralizuje skutki uboczne. Tam gdzieś obok ciebie stoi żwirownia, dobrze kombinuje? Można by blazdziocha przegonić po górkach, co o tym sądzisz? Edytowane 1 Lipca 2020 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Przyjedź audi TT, spalimy je razem z omegą na znak pojednania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 z lokalizacją wygląda tak mam nadzieje że nikt się narazie nie nafocha jak nie sypnę dokładnym adresem tylko opiszę jak dojechać i zarzucę 2 spelunami , generalnie forum jest publiczne , sami widzicie jest jakiś nalot troli na rozruszanie i napewno nikt nie byłby chętny na podawanie swoich danych , na tydzień przed zlotem sypnę każdemu na PW dokładnie narazie podam lokalizacje z dokładnością do 1km 😄 wieś Krobanów okolice zduńskiej Woli , okolice ronda zjazdowego z łącznika z s8 Odrazu mówię -z żadnej nie korzystałem , nie ręcze za półki nad wyrkami i czy karaluchy będą ganiać prusaki czy na odwrót , napiszę ploty i odległości http://noclegi-opis.pl/ do tego jest 4km idąc trasą na zachód odemnie . podobno drogo jak cholera ale standard wysoki , 4km przypałowe , po pijaku wracać na moto albo autem zajebiście duże ryzyko bo na wlocie do zduńskiej Woli potrafią stać albo w samej zduńskiej cię rutynówka zatrzyma ( teren zabudowany oświetlony więc mogą cię capnać gdzie chcą nawet o 3 w nocy ) , jakby ktoś chciał wracać z buta to kamizelka kawałek się idzie krajówką przez pola , będę próbował załatwić transport ale nie obiecuje więc radzę się samemu naszykować , taryfy podobno biorą jak za transport prezydenta bo moja speluna jest strefą pozamiejską ( chyba że przejdzie ktoś z buta 1km aż zacznie sięmiasto i wtedy zadzwoni 😄 ) ale nie wiem bo nigdy nie jechałem 😄 noclegi ostrówek-kolonia 16 ( wpisujesz ostrówek noclegi w google i wyskoczy nie mogę strony znaleźć ) do tego jest niecałe 1km trasą można jechać na bani bo ciemno i nie staną , tylko jak się obudzicie rano to prawie zawsze stoją naprzeciwko 😄 podobno speluna dla ukraińców i tirowców , niski standard ale nigdy nie korzystałem nie wiem ( tak samo jak z opisa ) nie chce nikogo oczerniać w każdym razie jest tak naprawdę w zasięgu z buta nawet po pijaku 😄 ogólnie myślę że na tydzień przed datą trzeba sięzgrać kto na 100% bo postaram się ugościć i jakaś tania wóda i najtańsza kiełbasa będzie ale 12 potraw jak na wigilię się nie spodziewajcie jak ktoś ma jakieś specyficzne wymagania odnośnie alkoholu to też we własnym zakresie , bo jest bieda i ogólna hu**ia 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Nosz kurwa, to osobnego cateringu dla wege czy innych odmieńców też nie będzie?!? I czy miłośnicy psów i kotów majà zapewniony osobny pokój dla swoich pupilów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) 11 minut temu, Staszek_s napisał: I czy miłośnicy psów i kotów majà zapewniony osobny pokój dla swoich pupilów? ja tam kotów nie lubię Trzeba się dużo naskubać sierści a i mięsa za dużo nie ma Edytowane 1 Lipca 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Z tą wódą i kiełbą to nie przesadzaj, byleby jakieś drewno na ognicho było 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Wpadnę jeśli się wyrobię z wykopkami ziemniaków bo sezon w pełni, gdybym jechał to wezmę znakomite ziemniaki do upieczenia w ognisku. Pracuję w firmie sprzedającej min. opakowania jednorazowe, mogę załatwić za free jednorazową zastawę- talerze papierowe, sztućce plastikowe i takież kupeczki, rolkę worków na śmieci. Mogę to wysłać kilka dni wcześniej kurierem, żeby nie było że gadam załatwię a potem nie przyjadę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 O to ja mógłbym ekspres do kawy zabrać. Kubeczki jednorazowe mam, przedłużacz 20m też się znajdzie. Ktoś coś jeszcze? 🙂 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 2 godziny temu, Tommo napisał: Tam gdzieś obok ciebie stoi żwirownia, dobrze kombinuje? Można by blazdziocha przegonić po górkach, co o tym sądzisz? najbliższy sensowny dołek ale nie taki 1x1 i głęboki na 0.5 i żeby cię żaden zeus władca trójzęba nie nadział to 12 km drogą legalną , 20-z hakiem wyjdzie taką że w lewej piwo w prawej kierownica , to co jest na google maps z 5km odemnie to ok -miejscówa jak złoto ale ganiają poj**ane dziadki a jedna jest czynna i cieć po pały dzwoni ( sprawdziłem 😄 ) do rzeki w której można się kąpać i woda ciepła i bieżąca jest 4km polami 😄 wszystko kwestia ile dni balujemy , ile będzie czasu , czy 2 dni czy 3 dni zawalczę o piątek 31 wolny także możnaby się zjeżdżać w piątek od rana , ale na 100% jeszcze nie wiem czy się uda -za bardzo jestem umoczony w różne swoje projekty żeby ryzykować faktem że przez awanturę mnie wywalą z roboty i skończy się kasa a chyba główny elektryk ma urlop w tym terminie chyba ( niestety podobno kodeksowo pracodawca może mi odmówić UŻ właśnie w takiej sytuacji kiedy jestem w takim spierdolonym dziale jak UR i moja funkcja jest niezbędna dla istnienia tego marnego grajdołu a jestem niestety drugi elektryk i nieważne że siedzę i przeglądam silikony na instagramie , mam być i koniec a chyba jedną naganę i notatkę jeszcze mam więc nie będe grał tak ostro 😄 ) miały być koronawirusy , czerwiec pracowaliśmy 4 dni w tygodniu i tak miało być do końca sierpnia więc myślałem w piątek od rana już grzać , ale już pracujemy 5 dni w tygodniu niestety , jakby mi urlop nie wypalił to piątek od godziny 15 można startować czyli de facto 2.5 dnia Najgorzej to się martwię o pogodę , tego nie dam rady załatwić niestety , u mnie jest masakrycznie popierdolona co 2 dni wieczorem są burze i deszcze , jak zacznie w południe to do północy albo lepiej leje z przerwami , ale naszykuje wiatę albo jakoś się upchamy w chałupie jakiśtam plan B się ogarnie jak się okaże że 2 dni będzie nap**dalać ( oby nie ) 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Spanie w polu, jeżdżenie po pijaku, tani alkohol i sranie po krzakach? Oczywiście, że będę. W razie "W" mam znajomy hotel w okolicy - jak komuś potrzebny mogę dać namiar i pomóc w transporcie. Mogę wziąć dwa litry bimbru i ogórki małosolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Adam może tym razem Ciebie zapamiętam 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 24 minuty temu, przemek96 napisał: Adam może tym razem Ciebie zapamiętam 😁 Ale że po bimbrze, czy z ryja? 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) Może się uda i tak i tak. A czy organizator spędu udostępni rumuńską koparkę do zabawy? Edytowane 2 Lipca 2020 przez przemek96 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 11 godzin temu, Adam napisał: Spanie w polu, jeżdżenie po pijaku, tani alkohol i sranie po krzakach? Oczywiście, że będę. W razie "W" mam znajomy hotel w okolicy - jak komuś potrzebny mogę dać namiar i pomóc w transporcie. Mogę wziąć dwa litry bimbru i ogórki małosolne. kurła rozpłakałem się z wzruszenia ........... ja spróbuje wam jakiś transport zorganizować ale nic nie obiecuje ....... 9 godzin temu, przemek96 napisał: A czy organizator spędu udostępni rumuńską koparkę do zabawy? no fajnie by było jakby rano nie leżała w rowie do góry kołami ale nie wiadomo co życie przyniesie 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEm Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Koparka będzie? Ale czad! Obawiam się, że chętnych na nocleg na kwaterze będzie wielu i czy kwater w okolicy nie zabraknie. To gdzie mam sobie metę rezerwować, w zasięgu "z buta" czy tam gdzie pendolino dowiezie większość ferajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi