Tommo Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Gówno się znasz na włoskiej motoryzacji. Od 2 dni zaślinił się od fotek znalezionych w necie i udaje fana z Modeny. Powiedz właścicielowi Supry TT że jeździ gównianą Toyotą, która klepała Starleta 1.3 to się opluje ze śmiechu. Co za durny argument. Mój faworyt tego producenta i absolutny samochód marzeń to 365 GTB/4 Obłędnie śliczny, klasyczny samochód. Edytowane 24 Lutego 2020 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Ferrari miało jedno auto którego sie wstydzą miłośnicy marki. MundialMundial kupuja trole żeby na Cars and Cafe wkurzać właścicieli 328 i 355 że jego mundial to prawie to samo co ich ferrari. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 A mi się bardzo podoba obecny Fiat 500, dla mnie charakteryzuję się typowo włoską urodą. Spokojnie mógłbym takim jeździć, zwłaszcza tym z materiałowym, rolowanym dachem :). Tylko ta starsza wersja, z normalnymi (nie ledowymi światłami) i bez tableta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goall89 Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 a mje sie Giulia podoba bardzo. Ostatnio jezdzilem tez Stelvio z zeszlego roku i byla obledna, mimo, ze ksztalt mamowozu to stwierdzilem, ze moglbym taka miec mimo mojej milosci do sedanow. Bryla piekna, wnetrze tez cudo no i na winklach mimo, ze wysoka trzyma sie jak po**bana, przyspieszenie tez niczego sobie, a latalem automatem. Niestety Giulia nie dane mi jezdze bylo jezdzic, ale stawiam, ze jest jeszcze bardziej zajebista niz Stelvio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Fiat 500 ?? Fajny samochód , zwłaszcza w kolorze lodów pistacjowych albo taki śliczny szary (w fiacie 126p ludzie nazywali taki kolor gołąbkowy) .Ale osobiście wolę męskie 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 4 minuty temu, kiler napisał: Fiat 500 ?? Fajny samochód , zwłaszcza w kolorze lodów pistacjowych albo taki śliczny szary (w fiacie 126p ludzie nazywali taki kolor gołąbkowy) .Ale osobiście wolę męskie 😀 Kruca, ubiegłeś mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Jeżeli odbędzie się kolejne spotkanie z cyklu monterowskiego, to przyjadę skuterem w podobnym kolorze do pistacjowego fiacika 😀 i absolutnie nie widzę w nim nic niemęskiego, jedynie włoską beztroskę życia. Może i passat jest bardziej męski w stereotypach, ale ni chuja nie ma w sobie nic co przyciąga mój wzrok. Fiacik wywołuje uśmiech i wspomnienia urokliwych włoskich miasteczek z ich ciasnymi uliczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 W dniu 23.02.2020 o 21:10, Staszek_s napisał: To F40 dużo bardziej mi się podoba niż egzemplarz z pierwszego wpisu. Bo generalnie to najfajniejsza spartanska fura ! 🙂 W dniu 23.02.2020 o 19:58, grizzli napisał: ….niestety, moja żona oświadczyła, że albo ona, albo multipla. Myslalem, ze napiszesz, ze Ci jej brakuje ! 🤣 Przynajmniej tak powiedzial by jej prawdziwy Grizzli 🤣 a tak wyszedles na misiaczka ! 🤣 🙂 Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 24.02.2020 o 09:14, Bimbak napisał: Ferrari miało jedno auto którego sie wstydzą miłośnicy marki. Mundial że ci się chce z tym trolem gadać ja już odpuściłem , żal mi go że jest tak niedowartościowany i nie ma z kim gadać że czasem mu odpisze nawet kiedy rozwala kolejny temat ale jak zawsze wymiękłem 😄 ale dzięki za wyjaśnienie też tak uważam fiat i alfa romeo wszystkie trzymają poziom -są hu*owe od A do Z fanem nigdy nie będe bo to jest tak luksusowa marka że nigdy nie mnie będzie stać , ja za chałupę dałem 100 i nie wiem czy za 20 lat spłacę a za 100 to może skrzynie biegów do 355 bym kupił , ale podobają mi się i uważam że jak się mówi o włoskiej motoryzacji to powinno się pokazywaź właśnie ferrari a nie złomeo czy fiuta , wtedy można kogoś do tej tzw włoskiej motoryzacji przekonać 😄 bo jak mówisz alfa i wiochA myśli o 156 jtd to cięzko żeby został fanem marki 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 8 minut temu, michoa napisał: fiat i alfa romeo wszystkie trzymają poziom -są hu*owe od A do Z Jeden wielki zduńskowloski bełkot... Każdy fam motoryzacyjny marzy o Alfie 8C Competizione i wcaaale się nie dziwię Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Dla mnie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Mi się tam marzy Lotus Evora albo nowe Alpine A110. Z włoskich fur to tylko moja multipla do mnie przemawia. Sportowa włoszczyzna to już nie to co kiedyś. Za dużo show, za mało dramatu. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Jesteś pewien? 4:30 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Godzinę temu, Tommo napisał: Jeden wielki zduńskowloski bełkot... Każdy fam motoryzacyjny marzy o Alfie 8C Competizione i wcaaale się nie dziwię... Czy chodzi o te słynne famy z Nowego Miasta nad Pizdą? 🙂 1 godzinę temu, michoa napisał: fiat i alfa romeo wszystkie trzymają poziom -są hu*owe od A do Z Włosi mają dryg do projektowania ładnego opakowania. Ale najlepiej żeby w środku było coś japońskiego. Jeżdżę sobie SX4 benzyna z 2008 już 5 rok i nie mam ochoty się przesiadać na nic innego, chociaż stać mnie. Po co zmieniać jak jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Jesteś pewien? 4:30 Tak. Jechałem 4C i mnie nie urzekło. Z zewnątrz spoko ale auto jako całość nie pasuje ... jest jakby poskladane z niepasujących do siebie klocków. Zabrakło kasy na ciekawego wolnossaka więc wsadzili w sumie dobre tbi ale mi ten silnik pasuje do hothatcha a nie do sportowego auta z silnikiem montowanym centralnie. Skrzynia biegów to też dramat. Tryby jazdy zrobione od czapy. Auto dla pasjonata alfy romeo, ale dla zorientowanego na fun kierownika nieprzyjazne i trudne. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi