Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Marca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midnight_Raven Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 czyli chłop poznany to można usunąć konto i sprzedać motor ?to klasyczny scenariusz. Niwy w moim przypadku to raczej zakup "prawdziwego" motocykla... Cytuj Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 błagam na kolanach tylko nie HD...... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 błagam na kolanach tylko nie HD...... Nie marudź tylko spawaj figurkę, wzór masz poniżej. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midnight_Raven Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 błagam na kolanach tylko nie HD...... Będzie jedyna słuszna Hą... :P Cytuj Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Będzie jedyna słuszna Hą... :P no i brawo , skąd on wytrzasnął taką babę ? gotuje , zmywa , pierze , w szpilkach na plaże , nawet golf w gazie jej nie gaśnie są jeszcze takie ? moja to zawodowo się rozmnaża bez rozmnażania ale żreć robi najtańsze proste frytki z lidla ( i to to tylko w elektrycznej frytkownicy bo przewracać i pilnować nie musi , na patelni już by nie ogarnęła :D ) i kasy wydaje tyle że yuby w dupaju by na nią nie zarobił , do rejven to jak końskie do bristolu...... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moogoom Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 A tak z ciekawości.... Temat zaślubin dopięty czy jeszcze w trakcie przygotowań. Bo nie doczytałem nigdzie, że z pompą i wyciem wydechów było. Fotek innych forumowiczów upalających swoje maszyny na ceremonii też nie znalazłem... A w końcu @michoa też się nie pochwalił i nie wiadomo czy wyspawana figurka na torta w końcu trafiła czy czy nie... 🙂 A może już małe motorynki śmigają po drogach....? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Nawet ochlaliśmy to przy ognisku na stacji kolejowej w nietoperku. Było z pompą grały takie zespoły Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Oooo jaaa, "Szewc..." I pospieszny do lodówki z piwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moogoom Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Dobra ale gdzie fota ślubna...? Coś takiego na forum nie zdarza się codziennie...Tekst (z fotkami ślubnymi) powinien być podwieszony na głównej, żeby zachęcać resztę. Przecież to już prawie portal randkowy.Kilka wątków jest dość blisko tego tematu... Zwłaszcza te związane z piwem... :-) A jest teraz szansa, że przy takich statystykach przyciągnęłoby to inne fanki dwukołowej motoryzacji. Albo przynajmniej zachęci płeć piękną do rejestracji...? ;-) Wysłane z telefonu przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Może i nie codziennie ale i nie raz na tym forum 😉 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moogoom Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Może i nie codziennie ale i nie raz na tym forum No to tylko się cieszyć.Ważne, że w te stronę, a nie w tę drugą....Hmmm... Dalej nie wiem czy do zawarcia związku doszło czy jeszcze nie... :-DWysłane z telefonu przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 O kurde ...... nic nie wiedziałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moogoom Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Ja dalej czekam na odpowiedź. Znalazłem ten wątek i chciałbym usłyszeć jak się to ma obecnie (specjalnie nie napisałem: jak się to skończyło), bo mam nadzieję, że jednak trwa... :-)Wysłane z telefonu przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 13 hours ago, moogoom said: A jest teraz szansa, że przy takich statystykach przyciągnęłoby to inne fanki dwukołowej motoryzacji. Albo przynajmniej zachęci płeć piękną do rejestracji...? 😉 Schemat jest ten sam od lat, rejestrują się na wiosnę, znajdują frajera i na tym się kończy ich aktywność. Zobaczysz 🙂 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi