MrsMarthy Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Mordki kochane,trochę lat już z Wami tu spędziłam z mniejszą lub większą aktywnością, więc chwalę się osiągnięciami tego roku.Zaczęłam od osiągnięcia tytułu mgr pielęgniarstwa.A od połowy marca zaczynam jako wykładowca uczelniany dla studentów anglojęzycznych.Jednocześnie życzę i Wam samych sukcesów i spełnienia marzeń, mi się udało :) Ściskam, Piguła! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Gratulacje Marto. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Również gratuluję :) Powodzenia w nowych wyzwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Do twarzy Ci z tą petardą w ręku :) Również gratuluję. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Bajerancko, u mnie początek roku to same niepowodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Gratulacje :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Marta gratki! Co trzeba sobie dać złamać żeby trafić pod twoją strzykawę? ;) Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ja również życzę dalszych sukcesów i cieszę się razem z Tobą z obecnych! Miło czytać posty pozytywnych, zadowolonych z życia ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Uuu gratulacje Marto.. :)Absencja usprawiedliwiona :) PS. slabo sie czuje.. przebadasz mnie kiedys? :D Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Uuu gratulacje Marto.. :)Absencja usprawiedliwiona :) PS. slabo sie czuje.. przebadasz mnie kiedys? :DJestem w tym dobry , mogę przebadać :biggrin: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ja też chętnie pomogę! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Jak ktoś wyżej napisał - gratuluję pozytywnego podejścia do życia no i oczywiście zrealizowania założonego planu. To imponuje. Edytowane 6 Marca 2017 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Gratulacje Marta :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Noo gratuluję! Kurcze jak to się teraz odzywać do Ciebie? :biggrin: Pani profesor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Bardzo wszystkim dziękuję :) Marta gratki! Co trzeba sobie dać złamać żeby trafić pod twoją strzykawę? ;) Do mnie nic sobie nie trzeba łamać. Ale ostatnio nawet sąsiadce chodziłam robić zastrzyki więc wszystko do ogarnięcia ;) Uuu gratulacje Marto.. :)Absencja usprawiedliwiona :) PS. slabo sie czuje.. przebadasz mnie kiedys? :D Da się zrobić :D Noo gratuluję! Kurcze jak to się teraz odzywać do Ciebie? :biggrin: Pani profesor ;) Akceptuję wszystkie formy mgr, profesor, królowo itp :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi