Tommo Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 911 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 911-kę bym przytulił ale taka z końca 70-tych lub z lat 80-tych :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Nad tą się zastanawiam. https://www.otomoto.pl/oferta/porsche-911-996-targa-salon-pl-perfekcyjny-ID6z4EDt.html Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Za młoda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Tez wolałbym 993 ale chore ceny mają. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Myślę że znacznie tańszy od STI. Niestety nie daje już takiej frajdy z jazdy. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ale na pewno wygodniejszy, pakowniejszy i ladny.Nie sadze jednak zeby byl tanszy w obsludze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Tam jest łańcuch. Po co go wymieniać przy takim przebiegu? 300 tyś to jeszcze rozumiem. Te silniki są wytrzymałe i bezproblemowe. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Nad tą się zastanawiam. https://www.otomoto.pl/oferta/porsche-911-996-targa-salon-pl-perfekcyjny-ID6z4EDt.htmlz sąsiedniej wsi, mogę podjechać składakiem i obejrzeć :D Tam jest łańcuch. Po co go wymieniać przy takim przebiegu? 300 tyś to jeszcze rozumiem. Te silniki są wytrzymałe i bezproblemowe.a b6 z tym silnikiem nie ma jakiś mega problmów z przegrzewaniem się przy dynamicznej jeździe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 To porsche sprzedaje znajomy z okresu CA Cup. Nie ma co oglądać, jest w stanie idealnym. Problem w tym że chyba nie tego szukam. W Audi trzeba czyścić chłodnice, bo się lubią zasyfiać i nie powinno być problemów. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Nad tą się zastanawiam. https://www.otomoto.pl/oferta/porsche-911-996-targa-salon-pl-perfekcyjny-ID6z4EDt.html Chryste panie, nie wiedziałem że porsze w dobrym stanie tak tanio można kupić. Ale fakt, jakieś takie trochę gejowate to autko. Jakbym pisał scenariusze i malował paznokcie to chętnie, a tak...Kupiłbym chętnie ale takie cuś, niekoniecznie w białym, posłuchajcie: Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 911 gejowskie? No proszę Cię. Ale marzenia masz piękne. Mimo to, wolę realnie stąpać po ziemi. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 911 gejowskie? No proszę Cię. Ale marzenia masz piękne. Mimo to, wolę realnie stąpać po ziemi.Znaczy nie, wróć. Nie o to mi chodziło. "911" jako taka absolutnie nie jest zniewieściała, ten akurat model (albo ta konkretnie sztuka) taka mi się trochę wydaje.Tak w ogóle to klasyka klasyk, ale niekoniecznie bym stawiał akurat na ten rocznik. Może coś starszego, jak sugerował Klaudiusz. Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 A ja właśnie bym stawiał na 996. Chyba najlepszy okres zaczyna powoli mijać dla tego auta na zakup jako lokate kapitału. Osobiście jednak szukał bym czegoś z 3,4 przed remontem, by móc to pod siebie zrobić i do polatania, tak żeby szkoda nie było. Na lokate w Carrerę czy nawet Carrerę S to bym się nie pchał. No chyba, że na krótki max 3 letni okres i ładne auto do lansu, oraz by sprzedać przy pierwszej możliwości obrócenia auta z zyskiem, ale to nie w moim stylu ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Niestety Porsche są zajebiście awaryjne, jak kiedyś poczytałem ich forum, to masakra. Alfa mniej awaryjna. Dla mnie raporty Tuv są zdecydowanie bardziej wiarygodne od forumowych wpisów. A te pokazują jednoznacznie, że takie 911 jest w czołówce bezawaryjnych aut. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi