Kyntrol Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 A komputer uniwersalny dałoby radę podłączyć? Upk 3 czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Odświeżę swój temat. Czy tdm 900 ma swojego odpowiednika wśród innych firm? Moc przy niskich obrotach i sucha miska olejowa? Bo jak jedną coś zrobi to inni robią odpowiedniki a takowego znaleźć nie mogę dla tdm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 BMW robi podobny 2 cylindrowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Mogę wiedzieć jaki? ;) To tak opiszę dokładniej szukam 2 cylindrowy silnik do quada na wtrysku o mocy maksymalnej przy obrotach 8.5 tyś Ale lepiej było by przy jak najniższych i suchej misce olejowej i lekkiego turystyka ze względu na żywotność takich silników w porównaniu do crossowych i quadowych Moc około 75 koni chyba że byłby ciężkciężki jak tdm to może mieć trochę więcej aby się zrekompensowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 chyba sie rozchodzi o serie R (GS) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 TDM to chyba dobry trop. Przynajmniej na tej podstawie robiony był ATV Rafała Sonika, gdy dopuszczalne były przeszczepy. Nie sądzę, żeby jego ekipa nie robiła odpowiedniego rozpoznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 chyba sie rozchodzi o serie R (GS) No nie wiem czy bokser z wyjściem na wał to się sprawdzi w quadzie, na pewno nie pójdzie tak łatwo jak z wsadzeniem silnika od TDM-ki :P Jeszcze chyba BMW F800S miało 2 gary i suchą miskę i pewnie ten model Adam M. miał na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 BMW gs nie chcę. Jakieś inne propozycje? Tylko tdm to bardzo duży kloc i trudno to zmieścić w ramię... A turystyki Enduro? Dobija do 100 tyś km bez remonty? Bo raptor 700 ma silnik xt 660 zmodyfikowany i remonty są co częste a wymiana oleju co 15-20 motogodzin nie zachwyca BMW 800 ma problemy i trafiają to serwisu przez panewki PrzesZczepy są dopuszczalne tylko jest ograniczenie pojemności o mocy temu przeszczepów nie robią bo trzeba było by zmieniać cylinder na mniejszy potem stroić więc nie opłacalne Tak mi się wydaje Żeby włożyć tdm 900 do raptora który ma najwięcej miejsca w ramię mechanicy sonika musieli ją wydłużyć i poszerzyć Ale da sie to zrobić tylko tej mocy w teren trochę za dużo 70-5 to maks co może być wykorzystane w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) BMW 800 ma problemy i trafiają to serwisu przez panewki Taaaaaaa, nie twierdze, ze komus sie nie przytrafilo przytrafilo ale bardziej typuje na urban legend :crossy: Edytowane 11 Grudnia 2016 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ktoś nie włożył tego silnika po pobycie w największym serwisie w Częstochowie gdzie nie ma miesiąca żeby nie stało BMW 800 ze panewkami Jest taki silnik który spełnia wymagania prócz tdm 900? Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Są motocykle z pompa hamulcowa po lewej stronie? Automaty na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Skutery? W CB 750 Hondamatic nie było, takoż w Boss Hossie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Janek, patrząc po Twoich filmikach zastanawiam się, ile kilometrów w życiu zrobiłeś już wokół tej stodoły? :biggrin: Patrząc na tego potwora zazdrość przeze mnie przemawia :laugh: Edytowane 15 Grudnia 2016 przez tadeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 No... kuczę.... napewno dużo.... aby nie więcej niz podczas normalnej exploatacji....Ale jako ciekawostkę podam, że niejaki Jan znany z tego filmiku ( oczywiście w tle wiadoma szopa hahahah), Też ujeżdżał Boss Hossa, i pojechał aż za tą obórkę z lewej strony na drogę , potem przez łączkę, a dalej był staw, ja czym prędzej pobiegłem z telefonem rad, że Jan w podobnie efektowny sposób pierdyknie Bossa Hossa do stawu.... jakież było moje rozczarowanie, jak Jan poradził sobie i tuz przed brzegiem zawrócił półtonowe bydlątko.... :icon_mrgreen:Nasunęła mi się pewna myśl..... opowiadania o Janie :-) Szukajta w Piwie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyntrol Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Jeździł ktoś nc750? Bo w miejscu baku ma z schowek a bak pod siedzeniem... więc ma airboxa i gdzie on ewentualnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi