Moto Racing Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Witam Motocykl sportowy legenda Honda 954 z 2002 roku, śmiga w pełnej mocy nic się nie dławi , zapala super wręcz można delikatnie użytkując jeżdzić ale tylko do 8000 obr . Powyżej dymi silnie na biało i nie śmierdzi spalonym olejem tylko spalonym płynem chłodzącym , dymi bardzo aż hamują za mną samochody wręcz jest zadymka ...Co ciekawe do 8000 obr jest zero dymu z rury , silnik pokazuje temperaturę ok, olej w silniku ok Czy ktoś z Panów przerabiał tem temat ? czy od razu uszczlka albo głowica uszkodzona ? szukać nowy piec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Moze byc uszczelka pod glowica a moga byc pierscienie, sprawdzilbym czy plyn w ukladzie chlodzenia nie wykazuje obcych wywrotowach elementow. Pierscienie - sprawdz kompresje. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 No ale skoro śmierdzi płynem chłodniczym i wali białym dymem to chyba odpowiedź jest prosta i pierścienie guzik do tego mają. Jest nieszczelność i tyle - oby to tylko skończyło się na uszczelce. Good luck :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Racing Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ale czy to nie dziwne , że jest w pełnej mocy, równo pracuje silnik , zapala jak zawsze i nic nie dymi można śmigać tylko do 8000 obr silnika ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Nie dziwne, często tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Widocznie powyżej 8 tys pompa wody wytwarza na tyle silne ciśnienie ze woda przedostaje sie do cylindra. Szybko rozbierać zanim zrobi boom. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić,myślac czysto logicznie,jak silnik może spalić płyn chłodniczy,który jest materiałem nie palnym. Tym bardziej,że piszesz ze chodzi dobrze,nie dusi się ,i chodzi równo. Trochę to dziwne Edytowane 26 Czerwca 2016 przez SamotnyWilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Jak to jak? Zrób prosty test - rozgrzej palnik kuchenki gazowej, zgaś, polej wodą. Poleci para? Poleci. Spalanie jest tutaj uproszczoną nazwą, ale ogólnie taka sama zasada. Ciecz wpada na rozgrzany tłok i odparowuje. Teraz możesz sobie to wyobrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Osobną kwestią jest to że w b. wysokiej temperaturze woda rozkłada się na wodór i tlen, który ulega spalaniu i w efekcie daje wodę(w sumie parę wodną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) I to właśnie dlatego bomby termitowej nie wolno gasić wodą, jedynie można izolować środowisko przy pomocy dużej ilości piasku, i czekać aż się wypali... P.S. To teraz wiecie, czym sie w wojsku zajmowałem, a tajemnica mnie już nie obowiązuje przedawniła się hahahhaha Edytowane 26 Czerwca 2016 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 P.S. To teraz wiecie, czym sie w wojsku zajmowałem, a tajemnica mnie już nie obowiązuje przedawniła się hahahhaha To można "coś" u Ciebie zamówić? :biggrin: Kilka by się przydało... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Hahhaha... nic z tego tera ja w innych służbach, trza być grzecznym i miłym hahahhahahaha :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 A już miałem nadzieję na współpracę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi