Plocho Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 A gdyby tak wybrac Aprilie Tuareg rally :] fajny sprzet i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 więc przyszli motocykliści tylko enduro i cross :) a nie skutr :lol:Dokładnie! Na skuterze nie nauczysz się właściwie niczego, poza tym w razie wypadku koszta są większe.Bez urazy dla posiadazcy skuterków ale uważam że to pojazd dobry dla dziewczyn-nie interesuje ich zbytnio przyjmeność z jazdy, tylko wygoda i prostota obsługi). Oczywiście są wyjątki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Przepraszam bardzo, skuter też może dać dużo przyjemności z jazdy. Tylko trochę mniej niż motorower na manualu, tak więc proszę tak nie najeżdżać na skutery. Myślę, że większość tych co się wypowiadają o nich nawet nie mieli okazji jeździć nimi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Myślę, że większość tych co się wypowiadają o nich nawet nie mieli okazji jeździć nimi.tak sie składa może jestem wyjątkiem ale jeździłem wszyskimi dostęonymi skuterami TGB oraz KEEWAY więc coś tam wiem na temat skuterków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Kup Suzuki Ts. Przy Twoim wzroscie to idealne moto!! Tylko stuninguj koniecznie na 70cc! Jakbys chcial to mozemy sie jakos dogadac i sprzedam Ci moja, tylko musze kupic 2 boczki i zrobic regeneracje tylnego amortyzatora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 ja zaczynałem od motorynki potem dwa simsony , gilera zulu(to taka derbi senda tylko ze stalowa rama innymi plastikami i znaczkiem gilery ;) ) i potem wieksze sprzety ale ....... powiem jedno sprzety demokracj ludowej nauczyły mnie szacunku do metalu i podstaw mechaniki(jak mi zerwał sie gwint swiecy w hondzie to nie wiozłem do serwisu i nie buliłem xxx zł tylko poradziłem sobie sam z pomoca znajomego tokarza :!: ) polecam simsona na poczatek, troche awari na nie zaszkodzi a nawet pomoze w staniu sie MOTOCYKLISTA przez duze M:D nowoczene sprzety sa spoko -dynamiczniejsze i przyjemniejsze w jezdzie, ale nie dadza ci przyjemnosci obcowania z technika oko w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Chociaż sam jestem użytkownikiem skutera, uważam, że do nauki jazdy lepszy jest jednoślad wyposażony w manualną skrzynię biegów (sam "pierwsze szlify" zbierałem na motorynce i Ogarze). Można na nim nabrać podstawowych nawyków, przydatnych później w motocyklowej karierze. Skuter jest za to IMHO praktyczniejszy od klasycznego motoroweru do jazdy po mieście, chociażby ze względu na pojemne schowki oraz zdecydowanie lepszą ochronę przed czynnikami atmosferycznymi, a to za sprawą wydajnych osłon i owiewek. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Witam!Nie wpieprz się w jakiegos koreańczyka jeśli chcesz miec spokój.Kumple jakiś czas temu kupili sobie skutery HerpPuch czy jakoś tak.Pierwszemu po 3 latach poszła skrzynia a drugiemu po 2. Pozdrawiam Słyszałeś coś o ItalJet Dragster, ciekawy sprzęt.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 A gdyby tak wybrac Aprilie Tuareg rally :] fajny sprzet i wogoleFajny sprzęt tylko problem z tym żeby ją w polsce dostać bo szczerze mówiąc to nigdy się z tym nie spotkałem. Co do suzuki to naprawde fajny sprzęt i w dobrej cenie. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszO Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 A gdyby tak wybrac Aprilie Tuareg rally :] fajny sprzet i wogoleFajny sprzęt tylko problem z tym żeby ją w polsce dostać bo szczerze mówiąc to nigdy się z tym nie spotkałem. Co do suzuki to naprawde fajny sprzęt i w dobrej cenie. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M27007 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guncioNS Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 za takie pieniadze to kupisz starszego skutera o zacieciu sportowym.mysle tu o aeroxie i runner,ktora nawet ze mna wygrala po zmianie wydechu.nieradze speedfighta,tyle ze II ma przezajebisty wyglad,ale juz gozej jezdzi niz rywale.aha jeszcze niewiem ,ale podobno chwala sobie kymco super 9 i piagio nrg,ktorych niesprawdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Koledzy mieszacie modemu w głowie :() na poczatek weź sobie jakiegoś simsonka, ogarka aby się nauczyć podstaw a dopiero potem coś lepszego za wieksza kase :P) pozdro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ten temat ma pół roku i sadze ze to juz malo aktualne :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Gdybym miał tyle kasy to bym z miejsca kupił (co wolisz ścigacz ,czy enduro)aprille rs50 lub Dt.W twoim wieku więcej nie trzeba do szczęścia.Skuterem to nawet sobie głowy nie zawracaj.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Gdybym miał tyle kasy to bym z miejsca kupił (co wolisz ścigacz ,czy enduro)aprille rs50 lub Dt.W twoim wieku więcej nie trzeba do szczęścia.Skuterem to nawet sobie głowy nie zawracaj.pzdrNIe uwazasz ze przez rok zalozyciel tematu uporal sie z tym problemem?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi