szramer Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 dobrze ze laguna odpadla bo i tak bym niepojechal , teraz czekac jak TX przegra sprawe z Kevinem i zostanie tylko Indy za plotem :biggrin: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Od jeżdżenia motocyklem w komputerze nudniejsze jest tylko komputerowe granie w kosza. Jazda samochodem jest jeszcze jako tako odwzorowana, ale na moto to jakaś masakra. I tak mówię wcale nie dlatego, że sobie kompletnie z tym nie radzę ;) Fantom byłeś już na świecie, ;) oglądałeś gp500, pamiętasz te czasy ? Co o tym sądzisz ? W czasach 500 nie interesowałem się motocyklami, ale dziś bardzo lubię oglądać tamte czasy w różnych sportach. Tutaj nie otwierają mi się te linki - obejrzę na pewno i na pewno mi się będzie podobać. Lubię te klasyki które Dorna wrzuca. Nie zgodzę się tylko że kiedyś były lepsze - każda epoka ma swoją specyfikę. Np. dziś w tv widać więcej, co mi się bardzo podoba. Ta wypowiedź Suppo doskonale pokazuje jak bardzo od środka sprawa różni się od wrażenia jakie mogą mieć kibice. Gawiedź sobie patrzy i myśli "No tyle razy miał super sprzęta i nie zdobył tytułu" albo "Tak jakoś bez motywacji jedzie i odpuszcza". A szef teamu widzi temat kompleksowo i ocenia na chłodno, bez podejścia "lubię - nie lubię" - "trzech gości jeździ w innej lidze i Dani jest jednym z nich" :) Lorenzo będzie jeździł w teamie, który da mu realne szanse na tytuł i dziś nie jest to Ducati, więc czy gadał z nimi czy nie gadał, IMO na pewno tam nie pójdzie. Chyba, że Ducati powróci do walki w tym sezonie. Crutchlow mówi że JL będzie gadał ze wszystkimi, bo taka jest kolej rzeczy pod koniec kontraktu http://www.motorcyclenews.com/mcn/sport/sportresults/motogp/2014/january/jan2714-crutchlow-lorenzo Wiadomo, że do Suzuki nikt z czołówki w ciemno nie pójdzie. I focia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnoldo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 O nie to z pewnością wina Tuska.A tak w ogóle to odnoszę wrażenie, że Włosi mają "specyficzne" podejście do swoich jedynie słusznych marek. Mniej więcej takie jak w tej scenie. Cytuj Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki Yuby za tą informacje.Nienawidzę takich pajaców. Koleś nie ogarnia niczego i jeszcze niczego nie wygrał i nie potrafi stwierdzić sam że jest dupowatym kierowcą. Dla mnie ten chłopak już nie istnieje. W pierwszej kolejności należy spojrzeć prosto w lustro i zacząć od porządnej krytyki samego siebie. Nie chciałem się logować i podkręcać ale nie wytrzymałem. :)Arnoldo ogólnie ten cały film jest zajebi..... byłem polecam prawdziwym pasjonatom sportów motorowych. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dovi jest już tak sfrustrowany, że frustracja przerosła jego talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Warto by poznać szczegóły, o które może chodzić Doviemu. Vale czy Burgess mógł np. brnąć za głęboko w jakieś tematy, które inni odpuściliby wcześniej. Bez znajomości takich niuansów faktycznie ta wypowiedź wygląda na dosrywanie pod publikę. Colin celuje w pierwszą piątkę: http://www.polsatsport.pl/moto/moto-gp/czterdziestoletni-edwards-celuje-w-pierwsza-piatke.html#.Uuk7lLQdPMp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Warto by poznać szczegóły, o które może chodzić Doviemu. Vale czy Burgess mógł np. brnąć za głęboko w jakieś tematy, które inni odpuściliby wcześniej. Ta wypowiedź trochę z czapy, jednak Vale z Burgessem robili co tylko mogli, aby przerobić Ducati na Yamahę, na co poszedł ogromny budżet, a efektów nie przyniosło to żadnych. Czytałeś @Fantom atobio Stonera, więc pewnie kojarzysz wypowiedzi Australijczyka na ten temat :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Żaden z tych gości sroce spod ogona nie wypadł, więc ja biorę poprawkę na to że Dovi wie co mówi. On ma lepszy niż Stoner wgląd w to co robił Burgess i Rossi bo przyszedł do Ducati po nich. Zawsze można skwitować na skróty że gościa zżera frustracja, ale akurat przypadek Stonera doskonale pokazuje, że pozory mylą do momentu gdy wychodzą niuanse, w których tkwi cały diabeł. Oczywiście kto ma rację na koniec weryfikują wyniki i akurat to świadczy przeciwko Dovizioso.Suzuki może pojedzie już w 2014 - http://motosp.pl/motogp/wczesniejszy-debiut-nowego-suzuki/ A tu Pedrosa :) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motos Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 V.Rossi nie odejdzie myślę , żę jescze sezon dwa pojedźi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dobrze myślisz, zwłaszcza że ma kontrakt do 2015 roku :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Moim zdaniem pojeździ jeszcze dwa sezony, oprócz tego nadchodzącego i tego bym sobie życzył. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTDucati Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witajcie! Dla osób zainteresowanych z Piaseczna jest opcja ogladania wspólnie wyscigów MotoGp14, Wyświetlane będą na projektorze w dobrej jakości. Qatar 23.03 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) No to zaczynamy sezon 2014. :) są to tylko testy ale cieszy mnie, że V46 z nowym szefem mechaników już na początku w miarę mocni.http://www.motogp.com/en/TestResults/MotoGP+Sepang+Test+2014Dla mnie jest ważne żeby nie stracił za dużo do Jorge ;) bo do dzieciaka MM to nie ma się co porównywać ;)Jak uda mi się w marcu to podjadę do Was do Warszawy na wspólne ogladanie. Dawno nie byłem w stolicy. :) Edytowane 4 Lutego 2014 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jeśli faktycznie poprawili hamowanie - powinno być lepiej (na co, oczywiście, bardzo liczę) :) : http://www.motogp.com/en/news/2014/Rossi+relieved+to+solve+braking+issues Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Na szczęście Ducati nie zawiodło i trzyma poziom. Szkoda Crutchlowa, miał chłopak swoje 5 minut w Tech3 i przez chwilę było naprawdę miło! Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi