Sikor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zasadniczo nic się teraz nie dzieje, kilku pod nóż trafiło, płytki tytanowe z nich wyciągają po sezonie, nudy ... Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wątek Stoner-Rossi zawsze będzie wracał jak bumerang, akurat dla mnie jest to zrozumiałe. ;) Filmik fajny, oglądnąłem z żoną w całości i ona jako laik spytała po tym filmie dla czego on się tyle wywracał. Jeżdżąc Ducatem wygrywałeś albo się przewracałeś tylko Stoner to potrafił, Rossi i inni byli i są za miękcy żeby tym jeździć taka jest prawda.Ostatnio byłem na filmie „Wyścig” tam jest fajnie pokazane życie kierowców wyścigowych. Pomimo że walczą i nie darzą się sympatią mają wielki szacunek dla siebie. Natomiast jeśli ktoś pisze oficjalnie w książce, że nie szanuje kolegi z toru bo jeździ agresywnie itp. to on sam nie zasługuje na szacunek jako człowiek i tak jest bolesna prawda o chłopaku który ma ogromny talent z kraju kangurów.Popieram Macieja na razie się nic nie dzieje więc można trochę pobiadolić. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Czy wycieliście juz sobie motocykl z papieru? ;) coś dla dużych dzieci... http://global.yamaha-motor.com/yamahastyle/entertainment/papercraft/racing/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 A ja miałem już taki, tylko córcia mi gdzieś schowała :icon_mrgreen: http://www.duccutters.com/PaperDuc.tpl Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Yamaha od dawna jest bardzo obecna w papierowym świecie, ale tej makiety jeszcze niedawno tam nie zauważyłem. Inne modele wydają się nieco łatwiejsze do wykonania, niż ten "korkociąg":http://global.yamaha-motor.com/yamahastyle/entertainment/papercraft/ Edytowane 2 Stycznia 2014 przez _Ra_ Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Natomiast jeśli ktoś pisze oficjalnie w książce, że nie szanuje kolegi z toru bo jeździ agresywnie itp. To jedna z popularnych nieprawd, na której groupies Walentego budują swoje sympatie/antypatie. "Jednak szanuję go jako zawodnika" - to dokładny cytat z książki, Mat, no ale rady nie ma, bo pozycja jest na liście ksiąg do obowiązkowej szydery razem z filmikami z YT o tej samej tematyce. Aga, no konkret pt. "nie trawię gościa za sposób bycia" to konkretny konkret, naturalnie :) Ja nie wiem czy ludzie mają problemy z czytaniem czy co. Na Stonera temat zszedł, bo wszystkie główne portale podały niusa, że nadal będzie testowym kierowcą HRC. W roku 2014. W MotoGP. A temat nazywa się Motogp Sezon 2014. Gdyby w jakiejś F1 czy innej WRC były mistrz został testowym kierowcą czy tam doradcą fabrycznego teamu byłoby to samo i naturalnie o tym by się mówiło. Ale oczywiście w Zakonie Walentego d..pa swędzi, bo chodzi o Stonera, który zbluźnił o talencie i ambicji w jednym zdaniu. Schwantz coś powiedział ostatnio o Lorenzo, ale nie wiem czy cytować, bo on też już nie jeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie, nie fantom nie wściekaj się na mnie, ;) z tego co pamiętam Mick tak napisał w artykule motrmani w streszczeniu książki. Ja nie czytałem tej opowieści.Jak masz coś na linii Schwantz- Lorenzo to dawaj można jeszcze pobiadolić trzy tygodnie, bo potem pierwsze testy w 2014 roku to nie warto wracać to starych dziejów. :) Nie spinamy się już tak w tym nowym. :) Wszystkiego najlepszego fantom w tym nowym. :)Napisz lepiej fantom czy w 2014 zobaczę Cię na torze w Poznaniu na tej F4iS. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Ja na nikogo się nie wściekam. Na Poznań chciałem się wybrać już w zeszłym sezonie, ale prywatnie rzeczy mi się nie poukładały. 2013 to kompletnie stracony moto-sezon dla mnie. Pewnie będę musiał się nauczyć wszystkiego od nowa. Nie jeździłem ani na placu, ani na torze, nawet torowych owiewek nie przymierzyłem. A tak poza tym to Mat nie ma na co czekać - ja nie jeżdżę ani szybko ani ładnie nawet na Radomiu, więc na Poznaniu może być tylko gorzej. Ale wszystkiego najlepszego oczywiście :) Tak w skrócie to Schwantz powiedział, że nawet na naszym forum ;) ludzie widzą, że yamaha jest w tyle za hondą i że nikt poza Lorenzo więcej z tego pakietu nie wyciśnie. Skomplementował ogólnie Jorge, że jest twardziel i że wróci z większą determinacją. Pewnie każdy wróci z większą.Crutchlow ślub wziął :) Edytowane 7 Stycznia 2014 przez fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tomek - ręce mi opadają i .... tyle konkretów w temacie :sad:. Wydawało mi się, że wyraźnie oddzielam swoje osobiste sympatie od obiektywnych faktów (liczba zwycięztw, PP, FL itp)..... Czekam na testy. Najlepszego, Tomku :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Jak już ktoś powiedział, zdaje się nawet że był to Fantom, Vale to historia, Casey to epizod. Co zmienia faktu, że to niesamowite postacie tego sportu, a ich kariery trochę inaczej się potoczyły, co miało spory wpływ na to jacy byli, gdyby byli na swoim szczycie. Startowali również z innego poziomu, kwestie rodzinne, finansowe, dzieciństwo itd. Nie rozumiem ludzi, którzy gardzą którymkolwiek z nich ... No ale, jak się nie siedzi w siodle, nie lata się co weekend po świecie samolotem, nie poświęca się życia, rodziny dla sportu, nie ponosi się pewnych ofiar, to łatwiej o oceny :) .Polecam dorwać ich autobiografie. Niesamowicie ciekawe. Nabiera się innego spojrzenia na tych dwóch i naprawdę można ich zrozumieć.Historie o "gagach", o Biaggim, o motywacjach do przejścia do Yamahy, potem z drugiej strony - o dirt tracku, o emigracji do Europy, o rywalizacji z Lorenzo, Pedrosą, Simoncellim, Melandrim, o latach w Ducati, o przejściu do Hondy .... Piękne historie. Wybaczcie oczywiście za offtop, jeśli uraziłem to przepraszam Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tylu młodych adeptów tego sportu do obtoczenia w panierkę, a wy tylko o przedwcześnie emerytowanym i dziadku trzymającym się stołka :PNie wiecie że od starego mięsa zęby bolą? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To wnieś coś do tematu. Chętnie poczytam Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Maciej, dobrze napisane.Bimbak dawaj coś na ruszt, a nie o pierdołach piszesz. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Kto wie czyj to garaż? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Edwards Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi