songoku Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Kubo gratuluje lokalizacji, ale ja mam 700 km vs. 300 kmZ tego powodu teksty typu " jak sie nie podoba to nie jedźcie" są dziwne.Głupi nie jestem i gdybym był w Twojej sytuacji to tez bym się wiele nie zastanawiał... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ale oszczędzasz ok. 200zł na wjeździe (160eur za 2 dni to jakieś 750zł) więc to Ci rekompensuje dodatkowe kilometry. Ja podzielam zdanie Kuby, pojadę raz zobaczyć jak tam jest i nara. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 http://memegenerator.co//instance/40005632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Kubo po pierwsze to kwestja opłty za wjazd na trening do Poznania to jedna rzecz (oczywiście jest to najwazniejsze pytanie bo całe życie opiera się na kasie) ale jak zauważyłeś było jeszcze wiele innych pytań do kolegi SD na które bez marudzenia odpowiedział.Po drugie nie mierz wszystkich swoją miarką, Ty akurat masz jasną sytuację 400 km tam 400 km tu a jakość zdecydowanie inna (nie byłem ale z tego co przekazali koledzy jak i Ty to jest duża różnica) np. ja mam do Poznania 100 a tam 600.Po trzecie nie napinaj się tak na nas, tylko wpadaj do Poznania i pokaż co potrafisz ;) (wyprzedzę Twoje pytanie, ja na razie jeżdżę na słabym poziomie, a jeżdżę tyle ile matka pieniężna pomoże, teraz chyba uda mi się przyjechać drugi raz) może pokochasz ten tor i będziesz wpadał częściej. :)Po czwarte napisz na PW jak R6 się sprawuje, co w niej zmieniłeś i czy jesteś zadowolony. :) Było wiele pytań (pewnie i znów jakieś się pojawią) i koledze SD też o to chodzi, żeby ludzie pisać co boli, a co jest ok. Im też o to chodzi bo dzięki takim pytaniom będą starali się dążyć do doskonałości, a jasną sprawą jest że wszystkim nie dogodzą. :) Tyle w temacie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 O kuwa fota naprawdę wyje... . :blink:Dawno nie widziałem takiej foty z naszego podwórka, że ktoś zamiata łokciem jak Marquez.Respekt, naprawdę wielki szacun. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MS_Daber Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ok Daber dzięki za konkrety.O nic więcej nie pytam, jadę na moje drugie (w życiu) spotkanie z torem, na jednodniowe upalanie 29.07.2013. Na razie mam przejechanych 280km po torze (tyle ostatnio zrobiłem). :) W takim razie do zobaczenia. Też się wybieram na 29.07.2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Czy teraz w ciągu 2 dni, wyścigi odbywają się dzień po dniu? Kwalifikacje to ostatnia sesja przed wyścigiem? Ludzie z M jadą w wyścigu A? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Sikor.Myślę, że dla każdego dnia procedura jest osobna bo przecież sporo osób przyjeżdża na 1 dzień SD. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ja narazie zalapalem sie raz na wyscig i rzeczywiscie w kazdy dzien jest osobny wyscig i kwalifikacje ,( grupa M i A jada razem) .NA starcie oczywiscie ustawiamy sie wg. czasow .Najlepsze ze w wyscigu jest takie zamieszanie ze o ile w grupie M to wiesz czy jedziesz pierwszy czy drugi o tyle w w A juz niewiadomo :)Mi pod mostkiem przez zamontowana gabke w zbiorniku i malo ilosc paliwa na ulamek sekundy przytkalo moto i przed wyjsciem na start mete wprzedzil mnie jeden gosc i niestety nie dostalem go przed meta :) zabraklo 0.2 sek :)Zjechalem pod namiocik i poszedlem na obiad a tu nagle mnie wolaja na pudlo bo bylem drugi w A :) no musialem porzucic frytki na rzecz pucharku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Dzięki koledzy, to dobra wiadomość. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ja także by przypomnieć sobie jak to jest w wyścigu wystartowałem raz - co prawda w grupie M ponieważ jako były zawodnik uważam, że odbieranie ewentualnej szansy na pucharek komuś z grupy A byłoby nie na miejscu. Za to w nagrodę cały wyścig przejechałem z Natalią Florek i też było mi miło. Z tego co wiem by wystartować kolejny raz musiałbym robić licencje co jest kompletnym absurdem więc starty w wyścigu podczas SD zakończyłem.Niemniej jednak polecam wszystkim start choć raz w wyścigu to naprawdę inny wymiar jazdy na motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorge5 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Tak się zastanawiam czy nie dałoby się przy czasach wpisywać co to za motocykl? kiedyś chyba było takie rozwiązanie z tego co pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Faktycznie tak kiedyś było i nie wiem co się stało, że nie ma teraz tej informacji a przydałoby się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tak. Jesli zbierze sie wystarczajaca ilosc chetnych. Ciekawe jaka musi byc ta ilosc zeby sie oplacalo... Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Hej, nie byłem na Poznaniu jak dotąd, wybieram się w sierpniu pierwszy i zapewne ostatni raz.......................Pozdro, Kuba ;) no i jak twoje wrazenia z poznania ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi