DrPlama Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 moim zdaniem szkoda Twojego czasu na wklejanie ogłoszenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 kolega szuka , ja wiem kto ma i tyle nie mam w tym zadnego interesu jesli o to ci choodzi ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jak sprzedaje to znaczy, że nie taki dobry. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) uwazasz ze jak ktos cops sprzedaje to na pewno jest cos nie tak?fajne masz podejscie do zycia kolego ;)mialem w ciagu 7lat 16motocykli , chyba wszystkie byly "cos nie tak" bo sprzedawalem by kupic cos jeszcze innego :D Edytowane 22 Grudnia 2012 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zdecydowanie polecam Peugeota 406 Coupe. Byłem posiadaczem tego modelu dopóki go nie rozwaliłem... ale to dluga historia:P Miałem wersje 2,0 136kucy, zamontowałem instalcje lpg, i autko sie super spisywało. Części tanie zamienniki są ogólnodostępne. Wbrew pozorom 2,0 ale daje rady, przyśpiesza hamuje bardzo miło, w środku dobrze wyciszone, na zakrętach trzyma zajebi..e.. Można powiedzić że sie w nim zakochałem... Ale zbieram teraz na nowego tak samo 2.0 na jakimś gaziku. Z minusów tego modelu to zderzaki są kiepskiej jakości i pękają strasznie... Z przodu bardzo dużo miejsca, z tyłu tragedi nie ma (zapraszałem tam moją dziewczyne i było całkiem wygodnie:P) W bagarzniku dużo miejsca, zmieściła się butla 80l oraz pokaźnych rozmiarów tuba, i zostało jeszcze troszke miejsca... Silnik taki jak w zwykłym 406 więc problemów z częściami do niego nie ma, gaz znosi bardzo pozytywnie mi palił w granicach 10-14l w zalerzności jak mu deptałem... Nie polecam wersji 3,0 V6 bo te jednostki lubią sie sypać, 1,8 bo nie ma czym jechać, ale za to 2,2HDI bardzo udany motorek. Wiem troszke na temat tych autek bo troche się naszukałem żeby znaleść coś co się w miare kupy trzyma.. WIĘC NAPRAWDE PEUGEOCIK COUPE POLECAM!! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 No niestety .....No ale zobaczymy jaka decyzje podejmie mlody czlowiek, kawaler ...Czy kupi sobie zabaweczke do lansu i skarbonke czy dobra fure :icon_mrgreen: Na razie pilnie sledzimy temat ....Powiedz mi co to znaczy dobra fura bo jestem jakiś niedoinformowany a chciałbym. Takie lanserskie w208 dużo różni się od np. w 210 które mogłoby być dobrą furą bo nie jest lanserskie? Ja np. uważam, że samochody sprzed 2000r są dużo lepsze niż te najnowsze wynalazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 to calibra tez moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 znajdz teraz calibre w orginale ;)powoli young timer sie robi , bedzie kiedys ciekawym egzemplarzem jelsi ktos zachowa w ori stanie Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Kupiłem auto. CLK w208 230k automat z 2000r. Postanowiłem w tym roku nie jechać na narty i tą kasę przeznaczyć na zarejestrowanie pojazdu. Do zarejestrowania sprowadzony od sąsiadów z zachodniej granicy. Auto naprawdę utrzymane w dobrym stanie. Do wymiany klocki i zbity lewy kierunek w lusterku lewym. Poza tym wszystko działa bez zarzutu. Fotki jeszcze z ogłoszenia bo nie miałem kiedy zrobić http://imageshack.us/user/damian15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jak zechcesz podnieść moc to odezwij się do mnie Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Kupiłem auto. CLK w208 230k automat z 2000r. No to gratki :clap: Teraz czekamy na pierwsze wrazenia, opis i ewentualnie ile kasy wydasz na doprowadzenie do jazdy ...Rozumiem ze sztuka od Niemca, starszy Pan, pierwszy wlasciciel, przebieg 150 000 :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 No to gratki :clap: Teraz czekamy na pierwsze wrazenia, opis i ewentualnie ile kasy wydasz na doprowadzenie do jazdy ...Rozumiem ze sztuka od Niemca, starszy Pan, pierwszy wlasciciel, przebieg 150 000 :icon_mrgreen:i jezdzony tylko w niedziele, dobrze pomarzyć.ale takie rzeczy to tylko w der Paśniku w tedeiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Fura wygląda kozacko, troche smutne kolory w środku, ale przynajmniej łatwiej czystość utrzymać.Automat do takiej ilości niutonometrów to naprawde bedzie zajebista jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Bardzo ładną opcje kupiłeś, ciężko takie znaleść. PS: I nie dziękuj mi że podrzuciłem Ci pomysł na W208, lubie pomagać ludziom :DWesołych Swiąt :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 No i udala sie fura lanserska i chyba dobra jednoczesnie, choc koszty servisu moga byc spore.Jakie parametry ma ten silnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi