Gość komandosek Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 w tych na pompie rotacyjnej rozrząd był co 90 według serwisówki, 120 w tych najnowszych. Na pewno 150? 'rozdzielaczowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 W 1.9 TDI na VP37 rozrząd był co 90, ale wiekszość mechaników zaleca wymianę co 60 bo były przypadki zerwania się pasków. Ja i moi znajomi bynajmniej zawsze po 60 tyś wymienialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 ten silnik jest na pompowtryskach i na pewno nie ma dpf-a, to jednak stary, sprawdzony tdi, a rozrząd co 120k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 To teraz słuchajcie, mazda 3, silnik 1.6 diesel, w serwisie mi mówią, że wymiana rozrządu na 240.000 km !!! Tak, dopiero przy takim przebiegu nakazują wymianę rozrządu (pasek, nie łańcuch). Auto ma przejechane 78.000 km.Natomiast gdzieś na necie wyczytałem, że w maździe zalecają wymianę rozrządu przy 130.000 km Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No ale autorka nie pochwaliła się nam cały w końcu nabyła ta ibize czy coś innego Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karen Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Bo póki co nie ma się czym chwalić.. nie udało mi się sprzedać swojego samochodu, a nie dysponuję taką kasą, żeby bez wsparcia finansowego ze sprzedaży Fiesty kupić coś nowego. Nabywca się rozmyślił i stoję w martwym punkcie niestety ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Czyli czekamy z niecierpliwością :-) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 W mieście będzie dużo palił i no i Turbo, po chu*a takie auto do Miasta!??! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Przecież to ma 10 lat już. Będzie się sypać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Taki ładniejszy Focus.Jak stać na wache to brać. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakmar Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Bardziej mi chodzi o silnik, benzyna i tak idzie w koszty.Ja sobie kupiłem hybrydę do miasta i nie chcę już nic innego.No chyba że Teslę z opcją "zawieź mnie do domu" a ja coś poczytam. Sent from my XT1580 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Dajta spokój, 30 kafli za 10-latka to jakaś paranoja. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Nosi mnie ostatnio (cholerna jesienna chandra na "coś" ładnego i niedrogiego, Alfa Romeo, Citroen, może "kaszkai" - za cholerę nie potrafię zapamiętać jak się to pisze no i nie wiedzieć czemu mi się wizualnie ten model podoba...Podoba mi się Citroen Cactus - ma taki design z filmów science fiction, ale egzemplarze z Polski mają dziwnie małe silniki (zarówno pojemność jak i moc), powiedzmy że 130KM mojego Clio to takie minimum, chyba że mniejsza moc ale większa pojemność.Samochodu używam głównie na dojazdy po mieście, po prostu nie chce mi się wystawać na przystankach (wiem że to nieekologiczne podejście), więc najczęściej służy mi do stania w korkach, niemniej parę razy do roku przejadę się do Wawki czy innego Wrocławia.I tak sobie przeglądam allegro i otomoto i hgw - tyle tego a każde podejrzane. Np. coś takiego: http://allegro.pl/citroen-ds4-1-6ehdi-115-so-chic-vat-23-i7026246531.html#thumb/10 - ma ktoś jakieś zdanie na temat tego Citroena.Albo Alfa: https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-distinctive-1-4-tb-170km-salon-polska-bezwypadkowy-aso-super-stan-ID6z9znJ.html - niekoniecznie ta, sporo ich na allegro. Tylko jak czytam o Alfie to trochę mam obawy... Ewentualnie Citroen C5. https://www.otomoto.pl/oferta/citroen-c5-oryginal-tylko-54000-km-udokumentowane-ID6zgmUk.html Gdyby ten "niewiarygodnie niski" przebieg był prawdziwy, to chyba fajne auto za małe pieniądze. Chyba, bo nie wiem jak z awaryjnością... Wszelkie Audi, BMW i Mercedesy niestety odpadają na starcie, chciałbym wydać około 40 tys. pln za używkę, więc w tych pieniądzach niemieckie marki to techniczne zabytki. Ciśnienia nie mam, nawet chciałbym aby mi przeszło ( bo Clio ma 65 tys. przebiegu więc szkoda za grosze się pozbywać), ale nudzi mi się jesienią więc mnie nosi grzebiąc w internecie. Edytowane 1 Listopada 2017 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 A jaki rocznik? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Nosi mnie ostatnio (cholerna jesienna chandra na "coś" ładnego i niedrogiego, Alfa Romeo, Citroen, może "kaszkai" - za cholerę nie potrafię zapamiętać jak się to pisze no i nie wiedzieć czemu mi się wizualnie ten model podoba...Podoba mi się Citroen Cactus - ma taki design z filmów science fiction, ale egzemplarze z Polski mają dziwnie małe silniki (zarówno pojemność jak i moc), powiedzmy że 130KM mojego Clio to takie minimum, chyba że mniejsza moc ale większa pojemność.Samochodu używam głównie na dojazdy po mieście, po prostu nie chce mi się wystawać na przystankach (wiem że to nieekologiczne podejście), więc najczęściej służy mi do stania w korkach, niemniej parę razy do roku przejadę się do Wawki czy innego Wrocławia.I tak sobie przeglądam allegro i otomoto i hgw - tyle tego a każde podejrzane. Np. coś takiego: http://allegro.pl/citroen-ds4-1-6ehdi-115-so-chic-vat-23-i7026246531.html#thumb/10 - ma ktoś jakieś zdanie na temat tego Citroena.Albo Alfa: https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-distinctive-1-4-tb-170km-salon-polska-bezwypadkowy-aso-super-stan-ID6z9znJ.html - niekoniecznie ta, sporo ich na allegro. Tylko jak czytam o Alfie to trochę mam obawy... Ewentualnie Citroen C5. https://www.otomoto.pl/oferta/citroen-c5-oryginal-tylko-54000-km-udokumentowane-ID6zgmUk.html Gdyby ten "niewiarygodnie niski" przebieg był prawdziwy, to chyba fajne auto za małe pieniądze. Chyba, bo nie wiem jak z awaryjnością... Wszelkie Audi, BMW i Mercedesy niestety odpadają na starcie, chciałbym wydać około 40 tys. pln za używkę, więc w tych pieniądzach niemieckie marki to techniczne zabytki. Ciśnienia nie mam, nawet chciałbym aby mi przeszło ( bo Clio ma 65 tys. przebiegu więc szkoda za grosze się pozbywać), ale nudzi mi się jesienią więc mnie nosi grzebiąc w internecie.gdyby to C5 miało turbosrężarkę to samochód marzenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi