Filip516 Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Jestem zatem! :ph34r: Mam akurat w garażu SX 525, więc mogę dać koledze pojeździć. Weźmiemy też czeską wódkę żeby odważniej odkręcał gaz podczas jazdy. Myślę że takie zestawienie zadowoli autora pogawędki, a i reszta będzie miała dobry ubaw :laugh: :laugh: haha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumomoto Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Spróbuj enduro (uniwersalnie na miasto i trening w lesie, ale nie jakieś wyczynowe, tylko "cywilne z kierunkami" i takie na jakie masz uprawnienia. Poćwicz jazdę tu i tu dozbieraj na drugi motocykl i kupisz coś, co wtedy uznasz za "ważniejszy" i lepszy zakup.Jak kupisz trialówkę, to za siatkę nie musisz nawet wyjeżdżać i nauczysz sie duzo rzeczy. Sherman dobrze pisze. Większość najlepszych i dobrych zawodników z torów wyscigowych uczy sie poslizgów, balansu i równowago własnie w terenie.__________________________________________________________________________SUMOMOTO Motocykle Akademia Enduro Trial Byłbym zapomniał; jeżeli to nie tajemnica co Ty palisz :) ? Edytowane 15 Października 2012 przez Sumomoto Cytuj _______________________________________ www.sumomoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip516 Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Spróbuj enduro (uniwersalnie na miasto i trening w lesie, ale nie jakieś wyczynowe, tylko "cywilne z kierunkami" i takie na jakie masz uprawnienia. Poćwicz jazdę tu i tu dozbieraj na drugi motocykl i kupisz coś, co wtedy uznasz za "ważniejszy" i lepszy zakup.Jak kupisz trialówkę, to za siatkę nie musisz nawet wyjeżdżać i nauczysz sie duzo rzeczy. Sherman dobrze pisze. Większość najlepszych i dobrych zawodników z torów wyscigowych uczy sie poslizgów, balansu i równowago własnie w terenie.__________________________________________________________________________SUMOMOTO Motocykle Akademia Enduro Trial Byłbym zapomniał; jeżeli to nie tajemnica co Ty palisz :) ? dzieki za odp :D biore enduro ;) Wielkie dzieki wszystkim co sie wypowiedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Facet tylko scigacz, nie bierz enduro czy crossa to chory poroniony sport, tylko ludzie chorzy jeżdzą na crossach i enduro. Bedziesz załowal do końca życia, ze w ogóle usiadles na crossa.. :cool:kupuj ścigacza zakładaj tramki i pykaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 tak ponieważ Cię to pochłonie ;d ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip516 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Facet tylko scigacz, nie bierz enduro czy crossa to chory poroniony sport, tylko ludzie chorzy jeżdzą na crossach i enduro. Bedziesz załowal do końca życia, ze w ogóle usiadles na crossa.. :cool:kupuj ścigacza zakładaj tramki i pykaj nie rozumiem ;) może jakies argumenty ? tak ponieważ Cię to pochłonie ;d ;] endruo mnie pochłonie ;D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Proponuje szanownej moderacji zamknąć tenże temat. Chłopak będzie konkretnie zdecydowany na konkretny model to napisze. Ewentualnie można przenieść do piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumomoto Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Może bym go nie przenosił, jak ma mu to pomóc, ale racja - raczej do zamknięcia Cytuj _______________________________________ www.sumomoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 nie rozumiem ;) może jakies argumenty ? endruo mnie pochłonie ;D? Tak pochłonie cię, popadniesz w rozpacz, depresję, będzie placz i zgrzytanie zębów, będziesz modlił się żeby ktoś lub coś zabrało ten motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 enduro to pieniądze wyrzucone w błoto :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip516 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Tak pochłonie cię, popadniesz w rozpacz, depresję, będzie placz i zgrzytanie zębów, będziesz modlił się żeby ktoś lub coś zabrało ten motocykl taa napewno ^^ enduro to pieniądze wyrzucone w błoto :D dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) taa napewno ^^ dlaczego ?Chodzi o przenośnie.Wywalasz ok 3-4 tys zł na sezon i teoretycznie nic z tego nie masz, no jedynie mega frajde i to jest chyba najważniejsze i warte tych pieniędzy. Edytowane 20 Października 2012 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Nie straszcie go! JA jeździłem YZF 450 3 sezony i wymieniłem tylko klocki w tyle, udało mi się kupić na rynku za 25zł. To naprawdę tania zabawa i masa frajdy, a nie jakieś tam gupkowate ścigi czy inne pojazdy asfaltowe. Nie słuchaj ich, kup krosa ful :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip516 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Nie straszcie go! JA jeździłem YZF 450 3 sezony i wymieniłem tylko klocki w tyle, udało mi się kupić na rynku za 25zł. To naprawdę tania zabawa i masa frajdy, a nie jakieś tam gupkowate ścigi czy inne pojazdy asfaltowe. Nie słuchaj ich, kup krosa ful :cool: dzięki że to napisałeś :D też mi się wydaje że nawet 1000 zł się nie wydaje myślałem że około 500 ale jak się okazuje to nawet mniej ;d wielkie dzieki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 krosy ful są najlepsze, każdy ci to powie. 500zł to taka górna granica. jak nie będziesz wjeżdżał w teren to nawet nie dużo spali. klocki już wiesz jakie kupować, a na przykład olej to jest dobry przechodzony z tira. dobrze sprzęgło ciągnie na tym :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi