Staszek_s Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nie kupiłbym Saaba. Kiedyś codziennie przejeżdżałem przez Rumię obok serwisu Saaba. Często przewijały się na placu te same egzemplarze aut tej marki. Zbyt często jak na mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 To nie jest jakiś gość, tylko firma która specjalizuje się tylko w marce Saab. tym bardziej bym uważał.Rynek samochodów używanych wykreował "Mirka Handlarza".Powie/napisze co klient se życzy...Hiena to hiena. I niech mu będzie ,że się "wyspecjalizował" :) :cool: :cool: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Z tych wszystkich Yuby co zamieściłeś najbardziej podobał mi się okular od Niemca rocznik 1931. Jakiś taki najmniej zmęczony wyglądał na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Jak kupi diesla to raczej nie zaoszczędzi bo jak sie coś sypnie to będziesz bulił 5 x tyle co w benzynie... Znam to z doświadczenia Poszukaj czegoś z LPGZadbana E-46 albo Audi B6 i możesz wygodnie i dosyć tanio śmigać Kameel Ojapierdoole bajki z mchu i paproci :icon_mrgreen: Diesel drogi, no nie mam pytan ! Wez mi wyjasnij od kiedy BMW jest tanie w utrzymaniu ? Jezszce lepszym smiechem na sali jest 6 - ka Audi ! Kurde, na co Wy liczycie kupujac takie Auto, ze to na wode jezdzi ? Mirek skrecil licznik z 600 - 800 tysiecy na 100 000 a Wy szyscy jak mlode pelikany, bo przeca Mirek sie wyspecjalizowal to juz nie wali w rogi :icon_mrgreen: , no kuswa nie mam pytan :icon_mrgreen: Ja tam wiem tylko tyle, ze to co jest bezawaryjne jest w diesel'u bez camon rail, i turbiny. Wolnossace diesele Typu MB W 140, W 201 i jego nastepca pierwszy C-Klassa. Tyle, ze jak sie chce wyroznic z tlumu to juz napewno tanie to nie bedzie ( wiem cos o tym z wlasnego doswiadczenia ) :icon_mrgreen: Problem w tym, ze jak sie nie podaje wieku w profilu, to albo ma sie mleko pod nosem albo jest starym jak dinosaur, w przypadku autora niestyty to pierwsze. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ten mercedes to taka fura dla taksówkarza. W pracy mamy służbową octavię. Nie było by w tym nic nadzwyczajnego, ale jest w pełnej opcji, ma nawet automatyczną skrzynię z DSG i łopatki przy kierownicy. Nigdy przedtem nie jezdziłem automatem, ale ten jest świetny. Nie ma żadnych szans bym zmieniał biegi tak szybko jak dsq + dwa sprzęgła. Właściwie, to kliknięcie łopatką równoznaczne jest ze zmianą biegu. Świetnie przyśpiesza i inteligentnie reaguje na gaz - gdy mocno depnę to i tak kręci do końca skali, gdy delikatnie przyśpieszam to trzyma niskie obroty i wysoki bieg. Super. Chciałbym takie auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Yuby, kumpel ma 93 1.9D, 150km, przytargał to z niemiec w b. opłakanym stanie, do roboty blacharskiej, porobił, zrobił zawias i technicznie wszystko tip-top, zrobił nim ok 30 000km i chwali sobie. Co do stylowego bezdasznika to może looknij też na Audi 80 cabrio, były też 1.9tdi 90km :D A co do C70 II to dla mnie idealne cabrio, szczególnie, że daszek nie jest szmaciany tylko sztywny ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0RLE0NE Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Bo to awaryjne samochody niestety, a kosmicznie drogie w eksploatacji. Albo takie coś.http://allegro.pl/bmw-330ci-cabrio-2005r-full-fv-23-prywatnie-i5475303498.htmlAwaryjny ale to piekne auta (o tych starych pisze oczywiscie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 tak na temat sabów - dla mnie jedyne słuszne cabrio to Honda S2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie powiedziałbym, że Saab jest jakoś szczególnie awaryjne. Po prostu nie jest tani w utrzymaniu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 KS, komentujesz posty sprzed 3 lat.... musiała potrzeba pisania czegokolwiek mocno przycisnąć :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie powiedziałbym, że Saab jest jakoś szczególnie awaryjne. Po prostu nie jest tani w utrzymaniu :-) Jak ja się interesowałem Saabem jakieś 4 lata temu to o silnikach benzynowych były dobre opinie, jedynie radzono unikać mi któregoś z silników diesla, nie pamiętam już którego (chyba coś od Opla). A i tak ostatecznie kupiłem Accorda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jakby był taki cukierek, to nie kosztowałby tyle. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Szuka konkretnie cabrio? Bo jest do wzięcia przyzwoity w Poznaniu, ale w kombi. Jakby był taki cukierek, to nie kosztowałby tyle.Te auta koszmarnie ciężko się sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 A co z nim nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Może zmieńcie target zakupowy albo przedział finansowy i powinno być lepiej. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi