Adam M. Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ja tez wygrzebalem zdjecie "niepozornego zapierdalacza" z czasow mlodosci.Tego : Albo tego tam z tylu CBXa : :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Takiego Jaguara kumpel właśnie kupił do remontu a sąsiad ma wersję Cabrio :D Piękne maszyny, mówię o pierwszy zdjęciu Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Zycze powodzenia :).Te nadwozia sa tak zjedzone ze trzeba wszystko odbudowywac od golej blachy.Zreszta z tym dolnym byla podobna zabawa mimo ze to nadwozie mialo rame wmontowana w plyte podlogowa.Przede wszystkim trzeba bylo byc swietnym blacharzem i lakiernikiem, mechanika nie byla problemem, wszystko sie rozkrecalobez klopotow - materialy o niebo lepsze niz dzisiejsze.Oczywiscie za czasow PRL ceny czesci byly troszke zaporowe.Ta szara limuzyna S type byla moim idealnym polaczeniem sportu z komfortem.Dlugoskokowy silnik DOHC dawal swietne przyspieszenia, skomplikowane zawieszenia trzymaly ten ciezki woz przylepiony do jezdni, a jednoczesnie samochod po prostu plynal po szosie. Amerykanie doszli do tej jakosci balansu miedzy jednym i drugim 30 lat pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 No Jaguar to Jaguar, używałem XJ z 2006 roku, 3,5L V8 .......... komfort, kultura pracy, wykończenie, czad :D No ale przyszedł kryzys wieku średniego i zachciało się czegoś sportowego :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Gdzieś w internetach był filmikach jak na warszawskich ulicach biker na GSXR 750 nie poradził sobie z Lamborgini. Odpadał totalnie, a lambo chyba nawet nie doładowane było ale litraż duży miało. Sie zdziwiłem nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Gdzieś w internetach był filmikach jak na warszawskich ulicach biker na GSXR 750 nie poradził sobie z Lamborgini. Odpadał totalnie, a lambo chyba nawet nie doładowane było ale litraż duży miało. Sie zdziwiłem nawet. Takie porównania to o kant dupy można rozbić.Kwestia tego czy kierowcy wiedzą w ogóle o wyścigu, czy potrafią wykorzystać posiadany sprzęt itp. Nie raz miałem tak że startowałem sobie na spokojnie a na pasie obok łepek spinał poślady żeby wyprzedzić - i wtedy pewnie też miał lans że "objechał" motocykl Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Raz na światłach sprowokowałem właściciela RS6 do pojedynku...nie był to przemyślany pomysł. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Nie raz miałem tak że startowałem sobie na spokojnie a na pasie obok łepek spinał poślady żeby wyprzedzić - i wtedy pewnie też miał lans że "objechał" motocyklObjechać motocyklistę to wielka nobilitacja u puszkarzy z tego co obserwuje w swoim mieście. Najlepiej wyprzedzić i od razu przed moto wjechać i przyhamowywać, bo przecież już nie trzeba szybko, a i policja może złapać czy fotoradar, wiec hamulują ile się da :D Edytowane 15 Września 2016 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Generalnie jazda w dużych miastach to jak GP Monte Carlo ...... poj**ani ludzie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Generalnie na kostce brukowej tico można bez problemu objechać bmw 1000 rr. Na mokrych zakrętach też powinno się udać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Albo tego tam z tylu CBXa : Jest szansa spotkać w Polsce taką CBX? Tyle lat jeżdżę po różnych zlotach i nigdy mi się nie udało. To jest motocykl, który jest u mnie numerem jeden jeśli bym miał za dużo zbędnej gotówki, od małego to był dla mnie sprzętem niemal legendarnym. Nigdy nie miałem okazji go na żywo usłyszeć. U nas nie zdarzyło mi się go spotkać nawet w ogłoszeniach do sprzedaży. Na niemieckim mobile.de jest ponad 30 sztuk, jeśli bym miał zbędne 10 000 euro to mogę pomyśleć :P P.S. do JankaKZ 1300 mi się nie podoba :D Edytowane 16 Września 2016 przez Qadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Abarth Grande Punto/Punto EVO.Za 25 tys można już coś kupić. Silnik 1.4 T-jet 155 lub 180km, bez problemu wytrzymuje moce na ulice do 250KM(którą uzyskujemy bardzo małym kosztem).Śmiało można nazwać silnik pancernym , z racingforum koleś wycisnął z niego ok 450km w Seju i chyba do dziś ten silnik chodzi. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 A coś takiego:http://www.olx.pl/oferta/ford-ka-ford-ka-1-6-sport-95kmskoraklima80000km-oryginaljeden-w-polsce-CID5-IDhBsxP.html#15957a6e48Pomijam oczywiście to czy stan jest taki idealny jak w opisie, ale samo auto wydaje się ciekawe, jako niepozorny zap.... :) Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja tam jestem zadowolony z mojego golfika, 1.9 TDI 150km. Jeździ jak trzeba, pali mało. Łatwym sposobem można zrobić 200KM i więcej jak zajdzie potrzeba.Na trasie przy 140km/h komputer pokazuje niecałe 6l/100 spalanie, to można jeździć i jeździć :) Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Podobnie jak ja poszukuje świetnie utrzymanej z ostatnich lat produkcji Hondy CB Seven Fifty 750. Marzenie od lat. Edytowane 16 Września 2016 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi