Bimbak Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 kurcze jakby dali opony z homologacją to jeszcze w tym roku bym się skusił ... ale ja w życiu na slicka nie jeździłem.Ehhh ten puchar to będzie fun fun fun. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Kędzior, Sławinski, Badziak ścigali sie na tych sprzętach swego czasu i zdobywali mistrzostwa polski, były najlepsze. Wiedziałem, że w końcu padną te nazwiska :) . Ciekaw jestem jaki mieli budżet na przygotowanie tego sprzęta do wyścigów (przede wszystkim odchudzenie). Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Jak już mówimy który sprzęt z seryjnie dopuszczonych do ruchu byłby najlepszy: Na Youngtimer jak znalazł :biggrin: Edytowane 21 Stycznia 2013 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 fajne ale z tego co czytałem kiedyś o niezawodności tego silnika to miałbym poważne obawy czy ukończyła by wyścig ;) Jak dwusuwa to tylko RG500 Gamma :P Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satanic_masta Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 No ale dla mnie to ma trzeciorzędne znaczenie, ZX7R to mój obiekt kultu, wieć jeżeli rozwazałbym start w takich zawodach, to tylko na takiej maszynie :D tylko to ZX7RR za milion pesos a nie ZX7R ja juz moto mam tylko trzeba uskladac na oponki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 I matę pod moto, bo wjedzie 300 zeta kary ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Na razie wyskoczyłem z pieniędzy na współczesną torówkę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Na razie nie bardzo jest co pokazać, bo motur jest w zasadzie po wycieczce w kartofle, ale spokojnie, za dwa miesiące będzie gotów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Na razie wyskoczyłem z pieniędzy na współczesną torówkę ;-)Na razie nie bardzo jest co pokazać, bo motur jest w zasadzie po wycieczce w kartofle, ale spokojnie, za dwa miesiące będzie gotów :biggrin: To znaczy, że na razie jest to jeszcze sprzęt agrarny, nie torowy, trzymajmy się faktów :D . No ale gratulacje, oby szybko przemienił się w profi ścigawe :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Właśnie oglądałem pewien głupkowaty program niby motoryzacyjny i usłyszałem ciekawą wzmiankę o budżetowych wyścigach czy może rajdach w Finlandii. Otóż ścigają się pojazdami, których wartość nie przekracza 4 tys. Euro. Przy czym po zawodach jeżeli ktoś chce kupić samochód od zawodnika i proponuje wspomniane 4000, to zawodnik nie może odmówić sprzedaży. Genialne w prostocie. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Śmiem twierdzić, że Top Gear i James May prowadził materiał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właśnie oglądałem pewien głupkowaty program niby motoryzacyjny i usłyszałem ciekawą wzmiankę o budżetowych wyścigach czy może rajdach w Finlandii. Otóż ścigają się pojazdami, których wartość nie przekracza 4 tys. Euro. Przy czym po zawodach jeżeli ktoś chce kupić samochód od zawodnika i proponuje wspomniane 4000, to zawodnik nie może odmówić sprzedaży.Genialne w prostocie.w usa od dawna zane i stosowane w lemone 24hr :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ciekawe jakby się to potoczyło w naszym kraju? Ale znając nasz "spryt" to pewnie wyglądało by to tak:1. robimy ulepa za 2 tys.2. wynajmujemy zawodnika za 1 tys.3. Po wygranym wyścigu sprzedajemy za 4 tys.A tak na poważnie mogłoby to ruszyć wyścigi z miejsca. Pewnie zainteresowanie jazdą wzrosłoby nieco kosztem kolorowych śrubek. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Albo wersja druga, poniekąd już stosowana: startujesz sprzętem za 20000 zł, ale między ostatnim okrążeniem a zjazdem do parku zamkniętego wymieniasz silnik na taki za 1000 zł. W wyścigach ciężej tak zakombinować, ale w rajdach to normalna "procedura", że na ostatnim serwisie wymienia się to i owo :) Ps. nieoficjalny rekord wymiany skrzyni biegów w Oplu Kadecie to 12 minut, a to było 100 lat temu ;) j. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ciekawe to co napisał Koroviov. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi