Gość Zbycho Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 No wreszcie głos praktyka:)To samo pisałem kilka postów wcześniej-miałem w zyciu z 50 kolizji i stłuczek ... Qurna ... ja przekręciłem w życiu, w ciągu 40 lat, około 1,3 do 1,5 miliona kilometrów ( samochód + Moto, roweru nie liczę ). Łącznie miałem maksimum 12-15 kolizji czy też słuczek ... licząc także te, że ktoś wjechał mi w dupę przed pasami ( x 4 :icon_mrgreen: ).Statystykę psują mnie ostatnie dwa lata, cztery zda(e)rzenia. Jakby co, trzy razy dostawałem kasę z OC, raz się wyje*ałem na moto, podnóżka nie złożyłem :icon_evil:.Jak Ty to robisz :icon_eek: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek2257 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Motomikołaje Gdańsk.Prawdziwi twardziele. "Najdłuższą trasę w drodze na paradę pokonali 64-letni Timo Gonberg oraz 72-letni Pertti Kaipiainen. Panowie przyjechali odpowiednio 1480 i 1510 kilometrów na swoich motocyklach, w mrozie sięgającym -20 st. Celsjusza." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Qurna ... ja przekręciłem w życiu, w ciągu 40 lat, około 1,3 do 1,5 miliona kilometrów ( samochód + Moto, roweru nie liczę ). Łącznie miałem maksimum 12-15 kolizji czy też słuczek ... licząc także te, że ktoś wjechał mi w dupę przed pasami ( x 4 :icon_mrgreen: ).Statystykę psują mnie ostatnie dwa lata, cztery zda(e)rzenia. Jakby co, trzy razy dostawałem kasę z OC, raz się wyje*ałem na moto, podnóżka nie złożyłem :icon_evil:.Jak Ty to robisz :icon_eek: :icon_question: Niektórzy są takim jeżdżącym magnesem :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Niektórzy są takim jeżdżącym magnesem :D Miałem dawno, dawno temu takiego ... hmm ... znajomego.Jego popisowym numerem była jazda ( samochodem ) podczas mgły z głową wychyloną na zewnątrz ... z naprzeciwka jechał taki sam mądrala i stukneli się głowami ... A wypadki miał po kilka rocznie ...Na motocyklu, samochodem ... Miał fajnego Junaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 hahahahaha ale to musiało wyglądać :D Gościu ma faktycznie dosyć oryginalne pomysły :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 hahahahaha ale to musiało wyglądać :D Gościu ma faktycznie dosyć oryginalne pomysły :D Rzeczywiście , ale ja i tak wolę jak żona idzie pieszo z latarką przed samochodem w czasie mgły ... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 już wiadomo jaki z tego morał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dziś 50km :).Taka zima, to ja rozumiem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dziś 50km :).Taka zima, to ja rozumiem :).Ja dzisiaj przejechałem 20km :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Aż płakać mi się chce, jak wspomnę były już sezon. Zrobiłem w nim 54km. Grecja zablokowała mnie na prawie 9 m-cy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Uuu, Andrev to faktycznie pocisnąłeś - większy masz przebieg w postach na forum :icon_mrgreen: Ale nie martw się - przyszły sezon na pewno będzie lepszy :biggrin:, czego Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Właśnie wróciłem z małego wypadu - tak, gdzie sucho, to jest nawet ok. Natomiast w lasach asfalt aż błyszczy, jakby brokatem posypany. Prognozy łaskawe, jeszcze się poturlamy przed śniegami:http://www.windguru.cz/pl/index.php?sc=347 Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojmistrz Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 U mnie dzisiaj 9 na plusie. Siąpi deszczyk, a jutro ma być +12. Nie odpuszczam sobie i kiedy tylko jest szansa zwiedzam okolice na 2 kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 A u nas się biało przez noc zrobiło...Dziś więc nie pojeżdżę... Czyli sezon zamknięty ;). Zobaczymy, może w niedzielę otworzę sezon 2012 ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 miałem w zyciu z 50 kolizji i stłuczek Ja na Twoim miejscu przesiadłbym się do komunikacji miejskiej... :icon_rolleyes: bez urazy. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi