Vatzeque Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 no chyba jednak za 100 EUR to dobrego silnika nie kupisz oby się nie okazało że po odpaleniu będzie to samoNiemcy to nie Polska. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szarowski Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 fajnie by bylo zrobic ten zaczep jakims sposobem u dobrego spawacza, zerknac czy da sie gdzies do niego porobic jakies wzmocnienia itd, rozebrany i zlozony silnik takiego sprzeta to juz nie to samo, za spawanie gora 100 zl zaplacisz, troche wiedzy materialoznactwa i uchwyt jak nowy, nagraj jakis filmik jak go odpalasz zaraz jak go przywioza, oby sie nei okazalo kot mialczal w worku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Z tym mocowaniem, to macie rację, chyba dorobię, a nie będę rozbierał, a potem składał silnik, bo mogę coś popsuć:) Do konca aukcji pozostało jeszcze 6 dni, także minie sporo czasu zanim go dostanę:) Ale jak go będę miał to oczywiście, że nagram filmik, jak to będzie wyglądało i działało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Najpierw wygraj aukcję ;) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Zwłaszcza pilnuj ostatnich 15 minut ;), bo możesz mieć zonka. Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Polecam stronę snajper.net. Zalicytuje za Ciebie 3 sekundy przed końcem aukcji. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szarowski Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 moze lepiej zadzwonic do wlasciciela silnika i poprostu spytac jaka gotowka go interesuje za silnik tak by juz skonczyl aukcje, zaoszczedzil bys czasu i prowdopodobnie cos kasy, bo nie wiadomo za ile moga go wylicytowac potecjalni rywale^^ a oczekiwania sprzedawcy nie musza byc wygorowaneW ten sposob keidys wyicytowalem modul zaplonowy do gsx r 750 za 50 zl, gdzie normalnie przy rozkreceniu aukcji cena mogla by urosnac do 150-200zlzadzwonilem grzecznie spytalem , i za 2 dni mialem, kto pyta nie bladzi, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Zadzwonie do niego i zapytam. Mam nadzieję, że coś powie:) Ale wątpię, żeby chciał sprzedać poza ebay, bo to przecież Niemiec:) Zobaczymy:) Wiem, że trzeba pilnować ostatnich minut aukcji, bo wtedy jest ruch:) A ze snajpera nie korzystam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Zadzwonie do niego i zapytam. Mam nadzieję, że coś powie:) Ale wątpię, żeby chciał sprzedać poza ebay, bo to przecież Niemiec:) Zobaczymy:) Wiem, że trzeba pilnować ostatnich minut aukcji, bo wtedy jest ruch:) A ze snajpera nie korzystam:) to takie typowo polskie :biggrin: Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 A ze snajpera nie korzystam:) Twoja strata :) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Jak narazie, wszystkie aukcje które mnie interesują to wygrywam:) I bez tego:) Także, dzięki ale i tym razem będę polegał na swoim wyczuciu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 moze z 3 kupionych uda sie jeden dobry zlozyc jak bedziesz dalej mial tyle szczescia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Może, chociaż cena zaczyna mnie przerażać - jest już 101 euro, a to na 3 dni przed końcem aukcji. A liczyłem, że uda mi się go tanio kupić:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Hehe zawsze tak jest że wszyscy czekają do końca aukcji, żeby nie podbijać ceny bez potrzeby. Zobaczysz co się będzie działo na godzinę przed końcem ;). Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 No to prawda, na tym chyba polega aukcja:)Liczyłem, że "dziać" się zacznie, pod koniec aukcji, a nie na 3 dni przed. :/Licze tylko, że ludzie nie są tak bardzo zainteresowani i 150 to ich max:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi