Syrek Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Wracaj do zdrowia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Zdrowia, szczęście w nieszczęściu, że tylko tak się skończyło. Udanych poszukiwań nowego moto :icon_mrgreen: Pzdr :lalag: Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Eeeetam od razu armaturę. Kup jakieś pół litra - fantazja nie ponosi bo nie ma czym odkręcić, nawet hamuje i nawet skręca :icon_twisted: A jak znam życie to wraz z gojeniem się nogi będzie Ci pamięć zanikać o armaturach i tym podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Jak sie patrzy na te fotki to faktycznie miałes szczescie,ze tylko tak to sie skonczyło.Zdrowiej szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Zycze zdrowia ijeszcze raz zdrowia ,szczęśćie juz masz Cytuj http://img849.images...01009257741.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Widze mamy podobnie zeszły rok lewa noga w tym roku prawa Choć ta Twoja to .... :icon_eek: U nas w obrębie niedawno koleś zatrzymał się na takiej barierce tyle ze betonowej...Aczkolwiek w jego wypadku to on się zatrzymał na barierce a motong 40 metrów w polu Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prunus Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę, także psychicznego. W tym momencie pomyślałem, że umrę. Stres w tym ułamku sekundy musiał być ogromny. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) Monter,dobrze że jesteś chłopaku :flesje: Tak właśnie sie zastanawialiśmy,czemu tak długo nie dajesz znaku życia.Długo zabawisz jeszcze w Giżycku? Edytowane 16 Maja 2011 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A ja myślę że szczęście przyniósł Ci talizman w postaci podgiętej tablicy ;)A tak na poważnie - fajnie że sam nam to mogłeś opisać :) Powrotu do zdrowia życzę ! Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszCA Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Oglądając Twoją apetyczną kończynę dolną muszę z przykrością stwierdzić, że zaniedbujesz depilację. Obstawiam że już więcej się nie rozwalisz, bo przecież nie masz 3 nóg. Pozdrawiam i pisz jakbyś coś potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutecki Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Hej kolego! Jeśli będziesz miał problem ze stawem skokowym (operacja) to mogę Ci dać namiar na chyba jedynego magika w Polsce co to potrafi dobrze złożyć. Moja była dziewczyna miała pogruchotany ten staw tak, że chodziła jedynie o kulach. Całą Polskę zjechaliśmy, ale w końcu znaleźliśmy gościa, który to poprawnie złożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adacho6 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Cieszę się że żyjesz. Brakowałoby VTX-owcom Twoich kąśliwych uwag.Wracaj do zdrowia i kupuj VTX-a.Pozdrawiam Adam. Cytuj Od lat najmłodszych, lat dziecinnych, Żyć, ani patrzeć tak jak inni nie mogłem. E.A.POE Moja bromba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Kuruj sie i szybko wracaj na 2 kolka :) Jakies dobre Mzimu cie musi chronic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLA42 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Super cieszę się że jesteś z nami. Gratulacje szybkiej reakcji na zaistniałą sytuację :notworthy: .Szybkiego powrotu do zdrowia i do zobaczenia w trasie :crossy: A na marginesie jak bym miał oceniać twój ślizg , lot i lądowanie z telemarkiem była by 10 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Monter skąd masz kody nieśmiertelności?Całuję tam gdzie lubisz.Twój Yubasek.Ktoś mi włączył "god mode" :icon_mrgreen: Dziękuję za całuska....mrrrr. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę, także psychicznego. Stres w tym ułamku sekundy musiał być ogromny. :eek:Nie zdąrzyłem się stresować, chęć przetrwania była silniejsza. Monter,dobrze że jesteś chłopaku :flesje: Tak właśnie sie zastanawialiśmy,czemu tak długo nie dajesz znaku życia.Długo zabawisz jeszcze w Giżycku?:flesje:Do 25 maja jestem w Giżu, potem jadę do Kasi do niemcowa na 6 tygodni i potem wrócę na chwilę. A ja myślę że szczęście przyniósł Ci talizman w postaci podgiętej tablicy ;)A tak na poważnie - fajnie że sam nam to mogłeś opisać :) Powrotu do zdrowia życzę !Tablica podgięła się podczas wypadku. Cieszę się że żyjesz. Brakowałoby VTX-owcom Twoich kąśliwych uwag.Wracaj do zdrowia i kupuj VTX-a.Pozdrawiam Adam.Jeszcze Wam podogryzam :icon_mrgreen: Też byłoby mi smutno bez tego...w końcu Was lubię. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi