jannikiel Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 to mamy odpowiedz , ducati kupuje sie w polsce dla lansu :flesje: :lalag: Jako, że mnie wrzuciłeś do tego worka- czuję się tym głęboko urażony :icon_razz: :icon_mrgreen: i mam to głęboko w ....... :icon_razz: :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Ale taka jest u nas tendencja, o Ducati najwięcej mają do powiedzenia Ci którzy je negują/nie mają o nich zielonego pojęcia, lub słyszeli ze słyszenia ( niepotrzebne skreślić, lub dodać)...W przeciwieństwie do nich ja n/t japonii mam bardzo dużo do powiedzenia( z racji serwisowania, testowania, dłubania, poprawiania fabryki itp...- też niepotrzebne skreślić lub dodać...), i uwierzcie mi , są to gorzkie słowa...Ja japonii cakowicie nie neguję, ale tak naprawdę swój smaczek/ klasę straciła tak gdzieś tuż po NR 750... Zawsze będą zwolennicy 4cylindrówek, tak jak zawsze będą zwolennicy L-twinów, a co lepsze, to zależy od punktu widzeniaPozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas85 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 to mamy odpowiedz , ducati kupuje sie w polsce dla lansu :flesje: :lalag: przeciez w polsce tory nie sa potrzebne mamy ulice i podgiete tablice :crossy: nie pisz ze tylko DUCATI kupuje sie dla lansuja mam wrazenie ze 90% sportowych moto w naszym kraju jest kupione po to zeby przyszpanowac przed kumplami/plastikarami Cytuj http://www.bikepics.com/members/wojtas85/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ducati kupuje się całym ego, a nie do podbudowania go...to cała otoczka, sraczka w nocy, drżenie rąk, nerwowe tiki...A taniego japońca kupuje się jak kartofle w sklepie, masz i już... tak beznamiętnie... Masz racje Ducati kupuje sie jak sie ma malego, a japonie jak chce sie jezdzic i nie ma sie problemow z ego. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ducati ma to yyy.... DUSZE :ph34r: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Kto bogatemu zabroni, nie ma to jak na wlasnej dupie odczuc to co doznaja inni. Wowczas juz nikt nie bedzie mogl ci zarzucic ze sie nie znasz. :icon_mrgreen: Ja jednak wole uczyc sie na bledach innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Masz racje Ducati kupuje sie jak sie ma malego, a japonie jak chce sie jezdzic i nie ma sie problemow z ego. :icon_mrgreen:Hmm ciekawe, no ma kolega wiedzę :notworthy: A oświeć nas jeszcze czemu włoszczyznę kupują kobiety? :icon_razz: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 widze ze dyskusja zeszla z tematu , z motocyklami jak z kobitami , kazdy wole inne :icon_twisted: , sam sie dlugo zastanawialem i zastanawiam nadal nad 1198s tyle ze na dzien dzisiejszy bylby to lans gdyz niemam tyle czasu by go swobodnie katowac na co weekend torze :ph34r: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Bo mają też małego... Moc, ciekawe dlaczego niektórzy kupują weterańskie Ducati, albo klasyki, lub zwyczajnie stare?( na przykład Rysiek z Jedwabnego, albo ja - a wcale nie jestem jakimś bogaczem/ a swój dobytek zdobyłem ciężką pracą przez całe dotychczasowe życie...)Masz jakąś teorię, bo ta o małym małym upada jak komuna, no bo to ani wyglądu nie ma na dzisiejsze czasy, ani osiągów???Kuźwa śmieszą mnie śmieszne teorie, ale niski( bo nie wnoszący nic ciekawego) poziom dyskusji już nie...Dlatego spadam, a wy dyskutujcie sobie który ma większego, bo to nie dla mnie.J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ostatnio przyprowadziłem rsv1000 factorynę dla kolegi. Jest oczywiście słabsza od cbr-ki, ale fun z jazdy niesamowity. Ostatnio coraz bardziej podobają mi się włoskie sprzęty, mimo że pierwszego kupiłem niedawno, a dotąd tylko Japonia. Teraz w zasadzie nowa zabawka będzie napewno włoska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 mam kilka pytańkiedy Włoski motocykl hmmm może kiedy ktoś oprócz japońskiego producenta zdobył tytuł w wyścigach endurance yuby co się posypało w tych ducati ? i nie obrażaj deawoo bo moja dziewczyna ma nubire i bardzo fajne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 kiedy Włoski motocykl hmmm może kiedy ktoś oprócz japońskiego producenta zdobył tytuł w wyścigach endurance Nie wiem jak w endurance, ale wsbk 2010 rsv4 z cesarzem zlało dupska japonii :icon_mrgreen: Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 mam kilka pytańkiedy Włoski motocykl hmmm może kiedy ktoś oprócz japońskiego producenta zdobył tytuł w wyścigach endurance... A kiedy japoński producent zdobył mistrzostwo świata w trójskoku motocyklem...?Ano nigdy, bo należy do WSK ze mną na pokładzie w roku pańskim 1983... Jakie to ma znaczenie?Że Ducati np. nie bierze udziału z powodów czysto finansowych oraz powiedzmy niezbyt czystych pozatorowych rozgrywek o których niektórzy nie mają pojęcia...ale sorki zapomniałem się... miałem się nie odzywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 a ja slyszalem ze ich silniki po prostu nie dojeżdżały do mety :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Jak z kobietami jednemu blondynka drugiemu szatynka a mnie osobiście murzynka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Przypomnijmy tylko, że całkiem nieźle motocykle z napędem Ducati radziły sobie w rajdzie Paryż - Dakar, a nazywały się Cagiva Elefant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi