krl Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 W tym artykule jest błąd powinno być:Sama asfaltowa wylewka może zostać wykonana na wiosnę 2024 roku – mówi nam Piotr Surowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja tam wierzę. Dobrze że są tacy ludzie jak ten Piotr. Wszyscy chcą żeby było kilka takich obiektów jak w Poznaniu ale nikt nic nie robi.Trzymam za tego chłopaka kciuki i mu kibicuję że dopnie swego i przyczyni się do powstania fajnego obiektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Oj MatMax, zazdroszczę Ci błogiej nieświadomości :D Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Historia Piotra Surowca i Toru Pionki przypomina mi historię Jarosława Kaczyńskiego i Beaty Mazurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Buhahahaha! Urzekła mnie ta historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Przeciez ten tor juz jest budowany, nitka juz wylana powstaja budynki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 DrArtur - chyba z torem w miejscowści Jastrząb Ci się pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 masz racje kurka wodna z jastrzebiem mi sie pomylilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja tam wierzę. Dobrze że są tacy ludzie jak ten Piotr. Wszyscy chcą żeby było kilka takich obiektów jak w Poznaniu ale nikt nic nie robi.Trzymam za tego chłopaka kciuki i mu kibicuję że dopnie swego i przyczyni się do powstania fajnego obiektu. Poczytaj sobie o jego przekrętach to Ci minie zapał :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dlaczego? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dlaczego? :D Dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 a ja sobie chętnie poczytam co Pejser ma za uszami ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 z tego co wiem to wałki przy poprzednich gazetach są dobrym przykładem ;)jakieś prenumeraty, niepozwracana kasa itd itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 przecież napisałem, pamiętasz fastbike i fastbikes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi