TomaszCA Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 no wlasnie niezla obnizke mieli, mam nadzieje ze jeszcze sie zlapie, cena spadla z prawie 7 stow na niecale 4... Gdzie była ta obniżka? Dasz link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 ja to znalazlem w sklepie, takim zwyklym a nie internetowym, w reducie bylo... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montana Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ja jeżdżę w komplecie Brubeck Cooler + kominiarka też Brubecka i bardzo się cieszę z owego zakupu. Chodziło mi przede wszystkim o komfort w upalne dni i idealnym testem była jazda po torze w 35-stopniowym gorącu. Z przerwami ale przejeździłam 5h i nie miałam dość :) Cytuj Rodełoooo na kucyku , iiihhhahahahahah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Też mam Brubecka 2 szt i kominiarke i też polacam. Łatwo dostępny i nie kosztuje 100 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Mam bieliznę BodyDry, jak dotąd testowałem tylko w chłodach, ale naprawdę dawało radę. Przy 3 stopniach powyżej zera jeździłem w kurtce z podpinką założoną wprost na koszulkę termo (długi rękaw). Nie wiem niestety, jaki wpływ ma na to Outlast w podpince, nie jeździłem w takiej bieliźnie w innych kurtkach. Zobaczymy jak się sprawdzi latem, teoria mówi że dobrze odprowadza wilgoć ale obawiam się że na teorii się skończy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidek_ZX-12r Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witajcie! Chwilowo muszę mocno liczyć się z kosztami a nigdy nie używałem bielizny termoaktywnej, w związku z czym wybieram pomiędzy ciuchami z Lidla (teraz mocno je reklamują) lub Leoshi. Czy ktoś miał produkty tych firm? Jak się sprawdzają? Zależy mi głównie o odprowadzanie potu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 u mnie w Lidlu bielizna termoaktywna skończyła się o godz 8:15 a sklep otwierają o 8:00 :icon_rolleyes: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidek_ZX-12r Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Myślisz że jest taka dobra czy taka tania? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 nie mam pojęcia...ale kilka osób znam co w tym śmiga (crivit bielizna) i sobie chwalą... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 u mnie w Lidlu bielizna termoaktywna skończyła się o godz 8:15 a sklep otwierają o 8:00 :icon_rolleyes:Potwierdzam, byłem 8:05 i przedostatni komplet XL złapałem, a 10 min później było już tłoczno przy artykułach moto. Po przymiarce wygląda naprawdę profesjonalnie i chyba zda egzamin w ciepłe dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Obecnie oferowana bielizna w Lidlu różni się od poprzedniego dostepnego tam modelu ale robi całkiem niezłe wrażenie.Ja mam tę poprzednią i jestem zadowolony więc myślę , że ta również nie powinna sprawić nikomu zawodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 dziś kupiłem (o 8:30 był jeszcze niezły wybór) i prawie od razu przetestowałem - daje radę :rolleyes: Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonTrasT Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Byłem o 14.30 po pracy i udało mi się kupić jedynie pas nerkowy w większym niż bym chciał rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dźwiedziu Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Od około 2 tygodni śmigam w bieliźnie Louisa i nie jestem zadowolony. Pocę się normalnie straszliwie i komplecik nie odciąga wszystkiego od skóry. W dodatku już po dniu-dwóch używania zaczyna uwalniać lekki smrodek.Ponieważ to ostatnie mnie irytuje najbardziej (z pochłaniaczem wilgoci, albo kilogramem ryżu pod kurtką jeździć nie będę) to spróbuję w tym tygodniu upolować Outlast lub Technicę Rukki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Dźwiedziu,zainteresuj się polskim Brubeckiem.Szczególnie modelem Brubeck Biker's Cooler.Ja mogę tylko polecic.Dopiero w trzecim sezonie się lekko zmechaciło JEDNO kolano od kombinezonu :)W cieple i zimne dni daje rade.Ja jestem zadowolony. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi