Traveller Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, śniegi topnieją a pogoda na termometrach rośnie i wszystko wskazuje na to, że niedługo można będzie w końcu trochę pośmigać :buttrock: W związku z tym chciałbym dokonać paru wymian i poprosić Was o kilka porad ;) Oto zestaw, który wybrałem do Suzuki GSF 600S z 2002 roku: 1. NGK CR-9 EK 50017770 164,40 zł 3. filtr powietrza EMGO 7393842 49,00 zł 4. filtr oleju MIW 71556600 33,10 zł 6. olej Valvoline Dura Blend 4T 10W40 -butelka 1000 ml, V201050 36,40 zł SUMA: 289 zł * Ludzie powiedzcie proszę czy to ma ręce i nogi, i czy nie przepłacam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Policzyłes tylko 1l oleju, a tam wiecej wejdzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traveller Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Aha, no faktycznie :D Ale poza tym ok? Czy o czymś jeszcze zapomniałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nikt nie wie w jakim stanie masz utrzymany motocykl i co było robione w czasie przygotowań do snu zimowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Świece absolutnie za drogo. 41 zeta za normalną świecę??? Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 6. olej ELF 10w40 - 25zł za litr - po co przepłacać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Filtr oleju Hiflo za 26PLN do Bandita. Kurczę ja za litr 50zł płacę. Agip Racing 10W60 Bo Ty na kasie śpisz. :biggrin: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 ...eee, agip 10w60 już za 41 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Świece absolutnie za drogo. 41 zeta za normalną świecę??? Bo to są świece CR. Średnio ok 48zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 A filtr powietrza jest do wymiany? Kiedy zmieniales olej w lagach, plyn hamulcowy? (powinno sie co 2 lata) Kiedy ostatnio robiles regulacje zaworow? (u Ciebie co 6kkm) W jakim stanie sa klocki hamulcowe, naped, lozysko glowki ramy, cisnienie w oponach, poziom plynu chlodniczego? Jesli nie robiles jeszcze regulacji zaworow to warto od razu zrobic. Od marca tlumy zaczna sie pchac do warsztatow, a wtedy poczekasz troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traveller Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 A możecie polecić jakiś zaufany warsztat w Łodzi? Bo ja zaczynam mieć już paranoję, że wszyscy chcą mnie zerżnąć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 A możecie polecić jakiś zaufany warsztat w Łodzi? Bo ja zaczynam mieć już paranoję, że wszyscy chcą mnie zerżnąć :biggrin: Nie poddawaj się. Otwórz własny warsztat i stań po drugiej stronie - będziesz mógł sam rżnąć innych :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wszystkie te rzeczy wymień sobie sam - zajmie ci to godzinke z piwkiem w ręce a bedziesz miał pewność że nikt cię nie orżnie + satysfakcja nie wspominając o oszczędności. W takim motocyklu jak twój wymiana świec zajmuje do 5 minut max. A jak czegoś nie wiesz przeczytaj sobie w serwisówce albo na forum bo kazdy z nas tak zaczynał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Chyba że np upierdolisz świecę przy wykręcaniu, wtedy to już nie godzinka i nie z piwkiem w ręku mój mądralo drogi ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Chyba że np upierdolisz świecę przy wykręcaniu, wtedy to już nie godzinka i nie z piwkiem w ręku mój mądralo drogi ;) Żeby przy wykręcaniu świecy takie coś jej zrobić to na prawdę trzeba być mądralą... :icon_rolleyes: Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi