jarenty Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Kupować, kupować tanio na allegro, na giełdach, spod stolika, bez faktury, z nieznanych źródeł i od Pani Wiesi z warzywniaka!!! Będziemy mieli więcej roboty. Do dzieła, kupować. Bardzo dziękujemy. pzdr Rozumiem, że w takich miejscach sprzedawana jest tylko lewizna. Dziwne, kupowałem na allegro i giełdach i otrzymywałem faktury. Większość firm handlujących w takim miejscach działa oficjalnie i ma tez sklepy stacjonarne. Jak się kupuje z głową i patrzy od kogo to można to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandw Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Kupować, kupować tanio na allegro, na giełdach, spod stolika, bez faktury, z nieznanych źródeł i od Pani Wiesi z warzywniaka!!! Będziemy mieli więcej roboty. Do dzieła, kupować. Bardzo dziękujemy. pzdr Jeszcze 2-3 lata temu można było straszyć internautów takimi hasłami - sprzedaż internetowa olejów dopiero się rozkręcała. Spójrz teraz jak wielka ilość ludzi kupuje oleje na allegro, ogromna większość z normalnych sklepów / hurtowni zajmujących się poza olejami częściami motocyklowymi, samochodowymi, płacąca podatki i uczciwie prowadząca działalność - to jest dla Ciebie spod stolika? Czy żal Ci że nie można już narzucać wysokiej marży jak do tej pory bo konkurencja rośnie w siłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ja latam obecnie na Liqui Moly. Ceny mam dobre, bo dobry rabat w IC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Kupować, kupować tanio na allegro, na giełdach, spod stolika, bez faktury, z nieznanych źródeł i od Pani Wiesi z warzywniaka!!! Będziemy mieli więcej roboty. Do dzieła, kupować. Bardzo dziękujemy. pzdr http://allegro.pl/castrol-power-1-racing-4...1217311306.html - a tutaj dają FVat :flesje: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ja swojego Motula kupuję tutaj: http://allegro.pl/motul-300v-4t-factory-li...1188233291.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) Kupować, kupować tanio na allegro, na giełdach, spod stolika, bez faktury, z nieznanych źródeł i od Pani Wiesi z warzywniaka!!! Będziemy mieli więcej roboty. Do dzieła, kupować. Bardzo dziękujemy. pzdr gadasz jak moher ... nie te czaszy chłopaku, mamy XXI wiek i dużo osób poszło w kupowaniem online. w małym prywatnym sklepiku prędzej znajdziesz lewiznę jak u gościa w necie co sprzedaje 30 sztuk dziennie. Aczkolwiek trzeba uważać bo na mukę można natrafić wszędzie - trzeba myśleć Edytowane 11 Września 2010 przez Rafal_W_wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ostatnio brałem Motula 300v u Tego Pana - podaje, że z fakturą nie ma problemu http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2142240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Mam ochotę na mały off top. Jestem ciekaw, które oleje są w Polsce rozlewane. Ostatnio jak wymieniałem w aucie, trochę się wystraszyłem. Kupując Elf'a na opakowaniu, którego jest wytłoczone "NIE KOPIOWAĆ". Polski interes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) Kupując Elf'a na opakowaniu, którego jest wytłoczone "NIE KOPIOWAĆ". Polski interes... No to nie kopiuj, to Cię nie zamkną. Nie bój żaby :smile: A co jest rozlewane u nas, to trzeba by zapytać poprzez Kontakt na stronie producenta. Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale przyjaciel będąc na praktykach w Lotosie w Gdańsku widział jak rozlewają olej do Butelek Lotos i chyba Mobil. Edytowane 10 Września 2010 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandw Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) Z tego co wiem to Castrol, Elf (jak Elf to pewnie i Total) chyba też Mobil, bo ten na allegro 'z Niemiec' jest w butelkach 5L a reszta jest w 4L. Co jeszcze - nie wiem. Vector, jakiego Elfa kupowałeś? Edytowane 10 Września 2010 przez gandw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Yo! Ja biore banki 4l Motula 7100 z allegro. Ostatnio kupilem razem z filtrem hiflo i wyszlo jakos 200zl z przesylka. Na razie 50 tys.km na "tanich" olejach z allegro nie popsulo mi silnika ;). A kumpel jak polazl do sklepu, to dal tyle samo za polsyntetyka 5100 i filtr... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 minerał yamahy za 100 pln 4 litry ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Kupuje Statoil RacingWay 10W/40MC (pełny syntetyk) po 20zł/l odlewam z 20l butli, silnik pracuje ciszej i jest mocniejszy w porównaniu z Motulem 5100. Coś w tych olejach jest :) Ja w DT mam Statoil 2T way i Fluidol w chłodnicy. Chodzi cacy lala, kopci tak mało, że czasami ledwie dostrzegam dymek. ..... nie te czaszy chłopaku, mamy XI wiek i dużo osób poszło w kupowaniem online. .... Który ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Coś w tych olejach jest :) Ja w DT mam Statoil 2T way i Fluidol w chłodnicy. Chodzi cacy lala, kopci tak mało, że czasami ledwie dostrzegam dymek. Który ? :biggrin: no najwięcej poszło w kupowanie online w XI ehehehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Shell też jest chyba rozlewany w Polsce. A co do oleju to jaj mam syntetycznego Repsola 10W50 a dałem za niego 130zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi