Piotr Dudek Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 ale taniocha :excl:http://moto.allegro....ars_rule_id=102Stan zewnętrzny tego motocykla jest wzorcowy ale:To wcale nie jest tak tanio biorąc pod uwagę konieczność wymiany łańcucha sprzęgłowego wraz z napinaczem oraz naprawy ładowania co wiąże się z wymianą wirnika alternatora oraz regulatora napięcia. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dzieki wielkie...oby sie sprawowała:)Się będzie sprawować. Lubi popuścić spod głowicy, ale nie ma się co tym przejmować. I taka prywatna rada - nie katuj, to motorek cię nigdy nie zawiedzie. Ja dla mojej mam zasadę - powyżej 140 to jeździ mój Fazer, Hondzia jest na emeryturze :)Wydechy lubią rdzewieć i tutaj nic nie poradzisz. I polecam stalowy oplot na przód - pomaga, bo to już stare moto i jakiekolwiek gumowe przewody miał, to już są dawno po stanie młodości. Szerokości! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie katuje......choć czasami aż sama sie prosi:)) Nie po to "babcie" z dziury odkopałem by ją załatwic w krótkim czasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunnar Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Tak czytając ten temat, zaczynam żałować że nie nabyłem GSX 400 E. Kumpel takiego miał, rocznik 83. Kupił okazyjnie, przez 2 lata użytkowania padł mu wyświetlacz biegów i regulator napięcia. Fajny motocykl, chciał później pogonić za 1500 zeta ale tak długo zwlekałem że wkońcu poszedł w inne ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ano była okazja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Gunnar nic straconego , pokazują się jeszcze bardzo ładne stare japsy , warto powęszyć , jeśli naprawdę chciał byś jeździć takim sprzętem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Teraz jest w ofercie nowa "stara" honda CB1100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunnar Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Jakbym mial worek pieniędzy to kilka klasyków by w garażu zagościło :D. Aktualnie nie mam funduszy aby nabyć starą japonie. Co do tej CB 1100 z tego co wiem na rynku japońskim od 2010 już był dostępny ten motocykl. Silnik zmodyfikowany od CB 1300. Wygląd kwestia gustu, mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki666 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ja mam hondzie cb650 customika rc08 z 82 roku caly czas jezdzia tak przy okazji poszukuje boczku do takowej rc08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) chwale się :) honda cb400N eurosport 82/83powolutku doprowadzam do stanu, obecnie tak wygląda, są jeszcze kufry http://zapodaj.net/9710e80fee509.jpg.html Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolskay Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam.To ja się podepnę z moja yamaszką xs750 special 78r. co prawda już babunia z niej ale daje frajde z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Hehe, kolega miał taki jako 1 motocykl- praktycznie uczyłem go nim jeździć :-) Zwracaj uwagę na nietrzymanie zaworków iglicowych oraz kranika, jak za dużo będzie oleju w silniku, znaczy że puszczają....to XS -a stara bolączka...Pozdr. J-999P.S. XS 400 to był mój 1 motocykl po powrocie z zagranicy w 1995 roku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolskay Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Hehe, kolega miał taki jako 1 motocykl- praktycznie uczyłem go nim jeździć :-) Zwracaj uwagę na nietrzymanie zaworków iglicowych oraz kranika, jak za dużo będzie oleju w silniku, znaczy że puszczają....to XS -a stara bolączka...Pozdr. J-999P.S. XS 400 to był mój 1 motocykl po powrocie z zagranicy w 1995 roku :-)Dzięki za info przerobilem temat w zeszłym sezonie. Żaden fachowiec nie był wstanie mi pomóc dopiero koledzy z forum naprowadzili mnie na ten trop. Teraz jest ok i śmiga jak trza.PozdrawiamSokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Hehhe... a z kolegą, który posiadał XS 750 wzięło nas na wspominki, jak jechałem kiedyś z nim ( on jako pasażer- 120 kg żywej wagi) i na światłach podczas startu moto poszedł na gumę tak z 15 metrów...oraz nasze treningi w terenie XS em, po prostu uznałem, że to najlepszy sposób, żeby go szybko nauczyć jazdy, wszak w terenie nietypowym motocyklem 100% mordęga zapewniona,ale za to człek nabiera prawidłowych nawyków, a wszelkie gleby, z reguły kończą się bardziej śmiesznie niż nieprzyjemnie... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Moja suka z 83 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi