czarek thunder-c Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 aha no szkoda że nie chcesz się pochwalić, ale trudno, niektórzy robią tajemnice z tego co i za ile, i ja ich nie rozumiem, ale spoko nie naciskam, zachowaj to dla siebie gratuluje i życzę bezawaryjnej jazdy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alukow Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Mam pytanko. Sporo piszą, żeby na zimę spuścić benzynę z gaźników. Robicie tak? I jak to się robi w Fazerze, nawet się nie przyglądałem na gaźniki, a moto już zimuje 100 km od domu. Po takim zabiegu jak sie go odpala na wiosnę? czarek thunder-c, nie kupiłeś tego czarnego z USA co pisałeś o nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 możesz spóścić po zimie! Jak przyjdzie ciepełko to dolej do pełna bak, przekręcisz kluczyk a pompa sama zassie świerze paliwo do gaźniorów! nie wiem jak w 1000 ale w 600 masz taką małą metalową śrubke wkręcaną w gaźnik w jego najniższym punkcie. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 nie nie kupiłem, trochę sporo krzyczy koleś, ale cały czas intensywnie poszukuje, jakby ktoś coś wiedział to proszę dać znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam. Po fazerku 600 przesiadlem sie na 1000:)super zadbany osobnik z przebiegiem 19 tys. jeszcze nie jezdzony na trasie bo mrozy i zima....byle do wiosny.pzdr wszystkich fanów fazera w obydwu wydaniach. http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha...000_Fazer/87485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Gratulacje. Egzemplarz jest piękny! :wink: Widać, że motocykl przyjechał od naszych zachodnich sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 jest naprawdę zadbany i przebieg oryginalny.spec od kilofazerów sprawdził i mówi ze igla:)i tlumiczek akra:)nowy napęd, klocki.warto bylo jechac zza berlin, aczkolwiek tanio az tak nie wyszlo kolo 14 tys, ale wiem co kupilem:)600tka tez byla igla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alukow Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zazdroszczę tego Akrapa ;) Fajny sprzęcior, ja swojego też zza Odry przytargałem. Oby do wiosny, co? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 no juz nie mogę sie doczekac aby przetestowac sprzęta:)a czy u was jest tak z tym wietrakiem ze zaraz się włącza na ssaniu a gdy wbije się jedynke zaraz przestaje?po co to chlodzenie na ssaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ten typ tak ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 czyli wszystko ok:)no tylko czekac na 10 stopni na plusie:)i heja...to juz chyba nie to co fzs 600... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alukow Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 FZS 1000 ma błąd w module elektronicznym, dlatego włącza się wentylator, ale chyba niegroźny skoro Yamaha tego nie poprawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 czyli wszystko ok:)no tylko czekac na 10 stopni na plusie:)i heja...to juz chyba nie to co fzs 600... "CHYBA nie to co 600" skad w ogole takie watpliwosci?:) sprzet jest wyje**y, prawie nie ma sie do czego przyczepic. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1978 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 a co powiecie o swiecach? zbliza mi sie 20000 km moze juz warto wymienic? znalazlem alternatywę do NGK a mianowicie CHAMPION G59C w cenie 28 za sztukę.jeżdził ktos na takich? zobaczcie super okazja za 4000 euro by poszedł...tyle ze do wloch kawalek... http://annunci.repubblica.it/italia/motori...oq-2759377.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobi Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 jest naprawdę zadbany i przebieg oryginalny.spec od kilofazerów sprawdził i mówi ze igla:)i tlumiczek akra:)nowy napęd, klocki.warto bylo jechac zza berlin, aczkolwiek tanio az tak nie wyszlo kolo 14 tys, ale wiem co kupilem:)600tka tez byla igla:) Super! Pogratulować maszynki, wygląda naprawdę pięknie. Fazer 1000, to prawdopodobnie mój następny motocykl... ale dopiero za rok albo dwa ;) Na razie uwielbiam moją 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi