MarcMarc Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ale wszyscy jeździli z zakładką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Nie wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Cześć, Mam nagranie chwilę po wypadku bo też byłem na torze w tym czasie - jak juz stoicie na poboczach :-) Co do fotek to chętnie obejrzę - może się gdzieś załapałęm. PozdroMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 grubo to wyglądałoCiekawe co po tym zdarzeniu wymyślą żeby nie niszczyć asfaltu. Właśnie! Ciekawe czy kazali chłopakom płacić za porysowany asfalt. Ciołki. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 To zapodaj to nagranie. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Vega, foty generalnie robiłaś ostre. Ta sekwencja z gleby jest gorsza (geny reportera są u Ciebie, koledzy na ziemi, a Ta foty trzaska ;) ) pod koniec tyg. wrzucę resztę zdjęć. Już nie mogę się doczekać... a z tymi fotami, wiesz... nie za często mam taki dobry sprzęt w łapkach, to korzystałam :) (i tak się powstrzymywałam - w sumie kilka tylko jest, bo wiedziałam, że ktoś powie hiena - zamiast pomóc foty robi... :( ... no i mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) No to fajnie się bawiliście za 150zł. No ba. Było całkiem wyjebiście. Ja szukałem miejsca, żeby nie wjechać w Mikałaja lub w jego moto, oczywiście dałem w hample, ale dostałem strzała z tyłu od SM, po którym podbiło mi tył (rozwalony wydech i plastiki) ale udało mi się utrzymać na sprzęcie i w nikogo nie trafić.... Hehe ja nawet jak tam do was podjechałem to długo mi zajęło zanim sobie ogarnąłem co tam się stało :)Błażej Mikołaj nie wiem jak mogłeś spanikować przed tym kolesiem na TDM-ie, on jeździł naprawdę spacerowo, w sumie nie wiem jak by się trzeba starać żeby wejść z nim na kolizyjny tor jazdy ;) ja tym Twoim hornetem zjechałem z toru, w sumie to NIC się tam nie stało, tylko kierunek i lekkie rysy to mniej niż nic. Rinas, to Ty masz ten gigantyczny bagażnik przykręcony do tuoniaka? :D Yeah to sem ja panocku :) miałem jechać do Białej ale nie wyszło, a że potem nikogo na szybko nie znalazłem do kompletu do Gixa do przyczepki to sobie pojechałem Aprilką na Radom. Miałem już nie jeździć i nie kusić losu, ale co tam. Fajnie było. No i już teraz widzę że po ustawieniu zawiechy przez Łukasza opony w Apce zużywają się przezajebcz równo, nic nie jest wyszarpane ani nic w tym stylu. Bo kiedyś to były prawie porwane. A co do stelaża to daj mu spokój, jest zajebisty i wielofunkcyjny :)Kiedyś go ściągałem do jeżdżenia ale teraz mam wyj**ane. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez rinas Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Hehe ja nawet jak tam do was podjechałem to długo mi zajęło zanim sobie ogarnąłem co tam się stało :)Właściwie nadal tego nie ogarnąłeś...... Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 tzn ? Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Bo to nie Błażej spanikował ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Przepraszam pomyliłem nicki. Chodziło mi o Mikołaja oczywiście to jego Hornetem zjechałem z toru. Biję się w pierś. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) rinas, no udało się wejść na kolizyjny. Moje wyście z lewego wypadło prosto na niego. Różnica prędkości bardzo mnie zaskoczyła. Nie chciałem za gwałtownie się prostować, żeby szybko wejść na wewnętrzną do prawego, bo nie wiedziałem jak blisko jest Błażej i ten na SM, a wyraźnie ich słyszałem. Podjąłem decyzje o hamowaniu. Nie czułem wtedy paniki, bo wydawało mi się, że wyhamuje, ale cały czas się szybko do niego zbliżałem i dodałem jeszcze hebla. Zapewne pchnęło mnie wtedy dodatkowo na kierę, opona już tego nie zniosła i gleba. Szybko się to działo, ale wracam myślami i analizuje, co by jakąś naukę z tego wyciągnąć.Motocykl widzę nie poszedł w jeden pozycji w ślizgu, tylko go obróciło. Na fotce jest siodełkiem do mnie, a zatrzymał się odwrotnie. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez MikolajXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 OK spoko każdy ma prawo się wywalić, tylko że ten zakręt przd którym była cała historia to najwolniejszy zakręt na całym torze i trzeba przewidywać... nie chcę się mądrzyć bo sam na Radomiu figure ładną zajebałem ale ogólnie mówię. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) rinas, ale cała akcja rozegrała się w lewym, nie prawym. Do tego najwolniejszego to moje moto doszlifowało. Dlatego leży na lewej stronie.No nic, wiadomo, że trzeba przewidywać. Jak pisałem błędna ocena/zła decyzja. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez MikolajXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi