MikolajXJ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) To jest pewne, zapisane w regulaminie korzystania z toru dla jazd rekreacyjnych pkt 12 (dostępne na stronie) Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez MikolajXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Szmaciarze, kupiliby jakąś lepszą farbę do malowania tych pasów zamiast najtańszego g*wna, to nie, lepiej wprowadzić dodatkowe wymagania. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 z crashami prawda, też nie mam :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie masz, a wjechałes. A podobno macali. Co dałeś do macania.. ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie masz, a wjechałes. A podobno macali. Co dałeś do macania.. ? :D Jak widać wystarczy tylko jeden crash :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Jakie sa jeszcze wymagania oprocz crashpadow? Slyszalem ze np do poznania wpuszczaja tylko w skorach, tekstylia odpadają? Czy moglby ktos przybliżyć jakie warunki trzeba spelniac aby uczestniczyc w treningu? Czy moim bandziorem to w ogole mam po co sie tam do was pchac czy bez sporta nie ma to sensu?? :P Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez zielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Sherman fajny filmik i zdjęcia. Graty chłopaki trochę Wam zazdroszczę. Zdjęcie Yuby-ego niesamowite moto wygląda jakby było przewrócone z tego zdjęcia widać w jakie opony warto inwestować.Co do crashpadów to myślę że nie jest to jakiś wielki koszt a chyba warto założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Dobra, jedziemy na 13.00. Ustawiamy się w Jankach czy jedziemy oddzielnie? Jest jeszcze jeden chłopak, który będzie jechał - podpytam go , jak mu pasuje, ale zwykle umawiamy się w Jankach. Pozostaje kwestia ustalenia godziny. Mi 13.00 pasuje. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jakie sa jeszcze wymagania oprocz crashpadow? Slyszalem ze np do poznania wpuszczaja tylko w skorach, tekstylia odpadają? Czy moglby ktos przybliżyć jakie warunki trzeba spelniac aby uczestniczyc w treningu? Czy moim bandziorem to w ogole mam po co sie tam do was pchac czy bez sporta nie ma to sensu?? :P Tylko te crashpady i opony nadające się do jazdy.Nie ma ograniczeń co do ubioru, nie musi być skóra. W niedziele, co mnie bardzo zdziwiło, jeden gościu jeździł w jeansach i "adidasach". Każdym moto można jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Z ograniczeń to jeszcze nie można mieć iskrzących sliderów. No to Cię nie wpuszczą :biggrin:! Zdjęcie Yuby-ego niesamowite moto wygląda jakby było przewrócone z tego zdjęcia widać w jakie opony warto inwestować. A Ty myślisz, że to tylko kwestia opon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Yuby i na felgach by tak pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jeansy tylko przez niedopatrzenie pana wpuszczajacego.Zazwyczaj zabrania on jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Co do crashpadów to myślę że nie jest to jakiś wielki koszt a chyba warto założyć. A jak ktoś ma gmole albo klatkę? To ma je zdejmować i zakładać crashe żeby wjechać na tor? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Na gmolach to sie wywalisz szybciej niz natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Możesz jaśniej? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi