ucek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Chodzi o tzw głupawę, której można się nabawić jedynie po porządnym polataniu w terenie :icon_mrgreen: Efekty jej są najczęściej nieprzewidywalne - u mnie objawia się tak: (wrzucam archiwalne, bo teraz nie latam :banghead: - to i głupawka odpowiednio mniejsza..) Damskie (z myślą o podopiecznych z Femdurowego teamu): Gdy chcesz twardą mieć dupeczkę, musisz ćwiczyć ósemeczkę. Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być. Lepiej cmoknąć kozę w pytę, niż mieć męża motonitę. Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup KaTa (no nie bez przyczyny jeżdżę na KTeMie... ) :biggrin: Lepiej już w zakonie żyć, niż mistrzynią prostej być. Lepiej fanką być Rydzyka, niż mieć moto, co nie fika. Chcesz mieć uda jak imadła? spal na moto trochę sadła. By bajeczne mieć cycochy, ćwicz ósemki koło wiochy. Chcesz być strasznym babo-chłopem? Odpal moto pierwszym kopem. Gdy się boisz Ziemi-Matki, Siedź w chałupie – rób makatki.. Lepiej zasnąć gdzieś pod płotem, niźli śmierdzieć jak ja potem. (+Femduro Team wszystkim babeczkom dedykuje: :wink: Gdy chcesz jędrne mieć pośladki, idź w enduro, nie idź w dziatki! Męskie (analogicznie): :flesje: Lepiej smród buzera znosić, niż co weekend trawnik kosić. Gdy cię żona nie rozumie, idź pojeździć se na gumie. Chcesz mieć żonę jak marzenie? Naucz jeździć ją w terenie. Lepiej z musu iść na klechę, niźli jeździć wciąż na krechę. Lepiej zagrać w Familiadzie, niż mieć moto co nie jadzie. Chcesz obudzić żądzę żonki? ćwicz na moto, spal "oponki". Lepszych tępych blondyn trzysta, niż głupi motocyklista. Techniczne - moje ulubione! (wymyślone dla łatwiejszego zapamiętania elementów): :cool: Lepiej palnąć łbem w donicę niźli ściskać kierownicę. Lepiej w dekolt klempie zyrkać, niż bez gazu zakręt pyrkać. Lepiej oddać jedną nerę, niźli patrzeć wprost pod kierę. Lepiej z Ryśkiem schlać się w bistro, niźli zakręt iść za ścisło. Lepiej zdziadzieć już do szczętu, niż skręcać bez przeciwskrętu. Lepiej wciąż się radzić wróżki niż zapomnieć, gdzie podnóżki. Lepiej denny rym ułożyć, niż w zakręcie źle się złożyć. Lepiej umysł mieć mięśniaka, niż źle kręcić czteropaka Lepiej wypić własne siki, niźli jeździć bez techniki. Lepiej cycki mieć jak wory, niż się uczyć bez pokory. Lepiej mieć na klacie włochy, niźli ćwiczyć bez radochy. Terenowe: :buttrock: Nie wie co to objawienie - kto nie latał po terenie! Gdy chcesz stałą mieć głupawkę, zamiast palić - poryj trawkę :cool: Lepszy brudzio z prezydentem, niż dół w lesie, za zakrętem :icon_mrgreen: Lepiej zjeść szczurzego bobka, niż nie skoczyć, gdy jest hopka. Lepiej żyć już jak idiota, niźli nie tknąć kołem błota. Lepiej wymyć setkę sraczy, niż jeździć bez ochraniaczy. Lepiej pogryźć Rottweilera, niźli jeździć bez buzera. Pomocnicze (gdy mamy jakieś wątpliwości): Chcesz uchodzić za herosa? - olej ściga i kup crossa. Jeśli lansu ci się chce, lepiej kupuj 4T. Lecz gdy łobuzować chcesz, bez namysłu 2T bierz! Kiedy marazm cię dopada, nie zwlekając kupuj quada. Gdy chcesz morzem być radości, zdejmij slicki - załóż kości Lepiej sypiać na gazecie, niż jeździć na DeeRZecie. Lepiej poddać się enemie, niż jeździć na KTeMie. Lepiej wysiąść jajko kurze, niż brykać na armaturze.. Na koniec - podsumowanie: :wink: Lepiej w zadku nie mieć dziury, niźli pisać takie bzdury oraz Lepiej trutkę zjeść na szczury, niźli czytać takie bzdury.. cbdo ;-D Edytowane 15 Stycznia 2009 przez ucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 :flesje: mistrzostwo świata :flesje: super :) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 hehe, no ja tam nie mam duszy, żeby tworzyć takie "epopeje" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Twórczość? Owszem - tyle, że nie słowna: -klik- jeszcze w fazie 'making of'; idealne nie jest... pozdro125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroman147 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Hehe dobre! :clap: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Lepiej sypiać na gazecie, niż jeździć na DeeRZecie. To bylo niewporządku. FOCH ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Doobre!! Mozna sie posmiac. Heh ja nie mam takiej tworczosci:) Heh sie nie obrazaj ale to suzuki:P Suzuki stuki puki bo jak nie puka to cos jest nie tak z ta suka:) Edytowane 15 Stycznia 2009 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Genialne. Fajne :) Edytowane 15 Stycznia 2009 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Lepiej cmoknąć kozę w pytę, niż mieć męża motonitę. :eek: Gdy cię żona nie rozumie, idź pojeździć se na gumie. :clap: :buttrock: :notworthy: :lalag: Lepiej mieć na klacie włochy, niźli ćwiczyć bez radochy. Ale to się przecież nie wyklucza.... No, powiedzcie, że nie.... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Lepiej cmoknąć kozę w pytę, niż mieć męża motonitę. Chcesz mieć żonę jak marzenie? Naucz jeździć ją w terenie. Co to za wymarzona żona co całuje kozią pytę bleeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Lepiej wypić własne siki, niźli jeździć bez techniki. Lepiej zjeść szczurzego bobka, niż nie skoczyć, gdy jest hopka. Wyboooornieeee :icon_twisted: :buttrock: lepiej wackiem mieszać ciasto niż chopperem wjechać w miasto wolę spożyć własne żygi niż na sporcie iść w wyścigi zsiadł z crossówki król asfaltu obtarł gile - "nie ma żartów" lubie se wyskoczyć czasem wiater majta mi kut...em możesz baby nie mieć lata orgazm przyjdzie ci od KaTa!!! co mi z tego w lesie "miszcza" kiedy żona wita "z liścia" po kozacku poszed bokiem zlaz z motóra z mokrym kroczem kręcił w lesie cudne czasy doktor składa mu kulasy sadził czempion drogą polną mały kamyk i pier... nie dość że chłop dostał w wory zwieracz szepnął - "puszczam, sorry" spier...cie w bok ślimaki Pan na dircie wjeżdza w krzaki! Błażusiaka dublowałem żonka tyrpa - siódma!! - wstałem... :crossy: Edytowane 15 Stycznia 2009 przez rispekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 No kolego to rispect :buttrock: :buttrock: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Brawo. Naprawde trza mieć głowe zeby pisać coś takiego :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Lepiej dożyć śmierci w cnocie niż nie taplać sprzęta w błocie Trzeba sporo mieć rozmachu żeby spalić kostkę w piachu Kto ujeżdżał tylko sporty ten na hopie nasra w porty Po czym poznam, żeś pierdołą? Bo masz z przodu tylne koło. Imponować chcesz kolegom Szybko będzie kontakt z glebą Powoli się wciągam :flesje: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrrrr Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Nie no pięknie...na polskim w szkole takie cuda powinniśmy omawiać :notworthy: Edytowane 1 Lutego 2009 przez Piotrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi