amfm Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ten artykuł powinien pomóc.KLIKPozdro. Dzięki, teraz to dopiero mam dylemat :flesje: Już myślałem, że dobrym sposobem będzie przepalanie raz na kilka tygodni a tu się okazuje, że nie jest to najlepsze wyjście. Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarka Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 No właśnie, niewielu chyba kolegów będzie trzymało sprzęta w pokoju :-) I tak się zastanawiam co poza zalaniem do pełna i okresowym ładowaniem aku można jeszcze zrobić dla mojego Vulcanika :-) Macie jakieś rady ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 eee bylo milion razy... Ja mam prawie pusty bak, nie laduje aku i wszystko jest OK ;) Na wiosne tylko - ladowanie chwile aku, oleje i swiecie i jaaaade Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shenron Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 w takim razie naleze do tych niewielu.heh ja na zime trzymam swoj w mieszkaniu bo stoi puste. takze garaz jak marzenie : P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Jeżeli ktoś by był zainteresowany mój kumpel rozprowadza podnośniki hydrauliczne w cenie 310+przesyłka.Sam sobie taki sprawiłem jest na kółeczkach można ustawić motocykl pod samą ścianą. W zestawie są pasy którymi można zabezpieczyć motocykl przed spadnięciem z podnośnika. Podnośnik ma też zabezpieczenie mechaniczne wazie spadku ciśnienia oleju. Motocykl na pewno się nie przewróci . Zdjęcia zamieszczam poniżej: Honda zamieszczona na fotografiach też na sprzedaż. Jeżeli był by ktoś zainteresowany proszę o wiadomość na priva. Edytowane 8 Listopada 2007 przez slaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 też z chęcią bym postawił moto w domu ale ni dam rady go wprowadzić -taki układ mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 moja niunia również ma zapewnione super warunki ...i to cały rok, stoi sobie w ciepłej, czystej piwnicy jednorodzinnego domu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56423,2348002.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 U mnie na stałe w pokoju stoi Komar z 1967 roku w stanie cukierkowym i WSK Dudek 175 którą sobie składam bo kupiłem w częściach. Pragnę zauważyć fakt iż mieszkam na 9 piętrze :icon_biggrin: hehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 WitamGratuluję pomysłu na podnośnik :buttrock: , ja poszedłem na łatwiznę nabyłem podnośnik na allegro i powiem, że jestem zadowolony, cena niezbyt wysoka i spełnia swoje zadanie jest przeznaczony do motocykli, których ślnik nie wystaje poza ramę u mnie sie sprawdza w 100% np: przy smarowaniu łańcucha czy garażowaniu Podaję link poniżej dla zainteresowanych. http://moto.allegro.pl/item264606766_podno...500_ls_650.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ehm... : http://www.bikepics.com/pictures/764898/ Cos dodac? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Jeżeli ktoś by był zainteresowany mój kumpel rozprowadza podnośniki hydrauliczne w cenie 310+przesyłka.Sam sobie taki sprawiłem jest na kółeczkach można ustawić motocykl pod samą ścianą. W zestawie są pasy którymi można zabezpieczyć motocykl przed spadnięciem z podnośnika. Podnośnik ma też zabezpieczenie mechaniczne wazie spadku ciśnienia oleju. Motocykl na pewno się nie przewróci . Zdjęcia zamieszczam poniżej: Honda zamieszczona na fotografiach też na sprzedaż. Jeżeli był by ktoś zainteresowany proszę o wiadomość na priva. Jakies 2 tygodnie temu kupilem identyczny w makro za 200zł brutto.. sprawuje sie dobrze, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ehm... : http://www.bikepics.com/pictures/764898/ Cos dodac? :clap: Łoo! i na dodatek przy grzejniku :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 To bylo do niedawna moje moto. Obecnie jego wlascicielka jest moja dziewczyna, tez forumowiczka :clap: A GS gdzie stal, tam stoi. Szkoda, ze Tenera nie przejdzie przez futryne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Takiego czegos własnie szukam. Zapytaj kolegi czy bedzi emial to jeszcze w okolicach swiąt. Narazie ejstem w UK i nie bardzo chce mi sie ciagnac podnosnik do PL a bede tam na swieta. Ciekawi mnie tez ile wytrzyma ten podnosnik. Napisane jest ze 400kg. Moje moto wazy prawie 400kg i sie obawiam...fakt ze powinien wytrzymac wiecej. Ze szkoly pamietam ze maszyny/urządzenia przemysłowe powinny wytrzymać spoko 125% założonego obciazenia/mocy a testowane są z obciazeniem 150% ale nei wiem jak to sie ma do podnosników, cisnienie oleju bedzie spore i cos czasem moze sie sypnąć np. uszczelniacz a wtedy klops. Kto podniesie moto? Jesli mnie nie zabije spadajac ze stojaka. :clap: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi