Limo Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Oczywiście, to są absolutne podstawy, których nie wypada nie znać :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 w Aucie jak zostawiasz go na 2-3 miesiace bo wyjezdzasz to wymieniasz olej? Ja zlewam...a potem mieszam mikserem zelmera pół godziny. Potem wlewam do silnika i odpalam spokojny. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Tylko Zelmer czy może być inna firma? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ja robię tak samo z tą różnicą, że u mnie miesza nie mikser Zelmera a silnik pojazdu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Tylko Zelmer czy może być inna firma? Zelmer daje gwarancję, że zawiesina będzie należycie wymieszana i jednorodna. Co do innego agd pewności nie ma.Najlepiej było bo przed odpaleniem podgrzać olej do temp. 68-70 st. C.Taki zabieg zagwarantuje długą i bezproblemową eksploatację pojazdu. Edytowane 23 Października 2018 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Dzieki, zastosuje tej zimy :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Dzisiaj postanowilem sie przejechac. Jednak z powodu słabego aku - nie chciał odpalić. Dość długo kreciłem rozrusznikiem, ale wkońcu dałem spokój. Teraz pytanie czy po takim zabiegu, można spokojnie motocykl odstawić na zime? Czy wypadałoby go dobrze rozgrzać i dopiero potem zimować?Może pytania głupie, ale wole spytać, w końcu moto będzie stało kilka miesięcy. Edytowane 25 Listopada 2018 przez wójens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Możesz odstawić tylko naładuj aku jeśli nie chcesz kupować nowego na wiosnę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wójens Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Dzieki! Podladuje,bo kto nie laduje ten nie jezdzi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Idzie zima więc podłączyłem instalacje elektro rękawic. Jak zwykle wtyczka zasilania wychodzi na krawędzi siedziska i zbiornika, a potem kable idą kurtką do rękawów i tam przez wtyczki do rękawic. Do roboty 20km, dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluwatar12 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Jak zimowac motocykl nie posiadając garażu? Zastanawiam się nad zakupem namiotu z moto monster ale nie wiem czy on się nadaje i na jakim podłożu go postawić bo rozumiem że na trawie motocykla lepiej nie stawiać Proszę o pomoc i pomysły jak to zrobić żeby nie rozwalić niedawno kupionej maszyny benelli bn 251 nawet nie ma 10km na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti... Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Jeżeli na zewnątrz to bym zabezpieczył od spodu jakąś folią żeby nie przepuszczało wilgoci od ziemi, a na wierzch specjalny pokrowiec. No i najważniejsze wyjąć aku. Proponuje też rozejrzeć się w okolicy, może jest jakieś miejsce gdzie wynajmują na zimowanie motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi