MOC Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zapytaj ile chce i jak cie nie stac to zapodaj namiary na pw ja go kupie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie pytaj ile chce tylko weź 5tyś zł gotówki i rzuć na stół. Nie będzie się zastanawiał tylko zawoła starą żeby długopis i papier przyniosła. Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Po co od razu 5 tys.? :biggrin: Jak nie znają się na rzeczy ( a raczej napewno sie nie znaja jak chcą go dać katować jakims małolatą :icon_twisted: ) to wystarczy 1500zł :biggrin: Wudaje mi się,że na takie coś napewno by się skusili:)Ale najlepiej mecz gościa ile chce za to...powie sobie 1000 zł to mu dorzucisz jeszcze stówe na dobrą flaszke i wszyscy bedą happy :icon_mrgreen: P.S: Ja bym nawet swój samochód za takiego junaczka oddał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Po co od razu 5 tys.? :biggrin: Jak nie znają się na rzeczy ( a raczej napewno sie nie znaja jak chcą go dać katować jakims małolatą :icon_twisted: ) to wystarczy 1500zł :biggrin: Wudaje mi się,że na takie coś napewno by się skusili:)Ale najlepiej mecz gościa ile chce za to...powie sobie 1000 zł to mu dorzucisz jeszcze stówe na dobrą flaszke i wszyscy bedą happy :icon_mrgreen: P.S: Ja bym nawet swój samochód za takiego junaczka oddał :icon_mrgreen: To nie te czasy... 1,5k zł nic w domowym budżecie nie zdziała i nie sądzę że niezdecydowany właściciel by na to poszedł :wink: Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 P.S: Ja bym nawet swój samochód za takiego junaczka oddał :icon_mrgreen: Nie wiema jaki masz samochód ale przed nabyciem Junaka zastanów sie 10 lub nawet 20 razy zanim kupisz tego dziada. Kilkanaście lat temu nabrałem sie na to jaki "fajny motor" i teraz momentami żałuje że zdecydowałem się na niego, ale już za daleko to zaszło żeby zrywać z tym. W gruncie rzeczy nie jest tak kolorowo z tym złomem. Jak się sypie to raz a porządnie :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ... przed nabyciem Junaka zastanów sie 10 lub nawet 20 razy zanim kupisz tego dziada... :wink: . Witaj. Dobrze, że dałeś "winka" na końcu :wink: Junak jaki jest każdy widzi, jak o niego dbasz tak masz ;) Pozdro K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dobrze, że dałeś "winka" na końcu :wink: Junak jaki jest każdy widzi, jak o niego dbasz tak masz ;) Nie należe do osób które NIE dbają o własny sprząt, wręcz przeciwnie lubie jak wszytko prawidłowo "chodzi". Junakiem ganiam praktycznie w każdej wolnej chwili jak potrzebuje coś załatwić, mimo to od jakiegoś czasu Junak skutecznie przekonuje mnie do tego że nie nadaje się do codziennej jazdy. :bigrazz: Krzychu czasami największe starania nie przynoszą zamierzonego skutku i człowiek chcąc czy nie chcąc traci zapał i chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Radze ci porozmawiac z Krzyskiem na ten temat dokladniej - wiele junakowych problemow rozwiazal sam, czy na spolke z kolegami i potrafi doradzic jakie podejscie w twoim konkretnym przypadku bedzie dobre i jednoczesnie z torbami nie puszczajace :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Swego czasu czytałem i pisałem na forum Junaka Pomorskiego, gdzie można było wyczytać wiela ciekawych rzeczy odnośnie Junaka. Od jakiegoś czasu nastąpiły zmiany na forum JP i brak możliwości pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witaj. JP nie ma i żal, ale Ludziska są i to jest radocha. Można pisać na DJ, można i tutaj, Adam wie :wink: A można i bezpośrednio :biggrin: Junak jest Junak, taki sam jak Triumph czy Royal. Zabytek i z tym trzeba się pogodzić. Zrobisz porządnie wał, komplet almota z uczciwymi pierścieniami, zdystansujesz skrzynię, ustawisz sprzęgło po "Stefanowemu" pamiętając o nalaniu olejku do bowdenów, wymienisz przepustnicę / wytulejujesz PeGaźnika, sprawdzisz jakie dysze naprawdę wkładasz, prądniczka z Tucholi, do tego zwykły remoncik iskrowniczka ... I wierzaj. Wsiadasz, kopiesz, jedziesz. Odległość czy warunki nie grają roli :biggrin: :biggrin: :biggrin: Junak daje radę, człowiek czasem już nie ... Grunt to wiedzieć o co "kaman" w tej zabawie, a skoro ujeżdżasz Junacka na codzień to nic Ci tłumaczyć nie trzeba :wink: Pozdro K54 http://dzikijunak.cba.pl/gallery/ZL_Jun-27b/DSCN7932 http://dzikijunak.cba.pl/gallery/ZL_Jun-27a/IMAGE_03726 http://dzikijunak.cba.pl/gallery/ZL_Jun-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zrobisz porządnie wał, komplet almota z uczciwymi pierścieniami, zdystansujesz skrzynię, ustawisz sprzęgło po "Stefanowemu" pamiętając o nalaniu olejku do bowdenów, wymienisz przepustnicę / wytulejujesz PeGaźnika, sprawdzisz jakie dysze naprawdę wkładasz, prądniczka z Tucholi, do tego zwykły remoncik iskrowniczka ... Wsiadasz, kopiesz, jedziesz... Możliwe, że wtedy będzie idealnie chodził, w co ja osobiście nie wierze. Prawdę mówiąc niema to dla mnie na dzień dzisiejszy większego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) niema to dla mnie na dzień dzisiejszy większego znaczenia. Witaj. I to by było na tyle :wink: Szerokości życzę i do zobaczyska na trasie. Ja będę na Junaku :wink: Pozdro K54 Edytowane 7 Czerwca 2009 przez K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witaj. I to by było na tyle :wink: Szerokości życzę i do zobaczyska na trasie. Ja będę na Junaku :wink: AMEN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Powiedzice mi koledzy czy warto dać 1000zł za junaka z pociętą ramą, alternatorem, brakiem papierow i nie na chodzie? Kusi mnie taki jan jako dawca podzespolow dla mojego przyszłego junacka :) Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 A co ma ? typu silnik , koła ,błotniki ,przód ? Ceny częsci są coraz droższe , tak że ja bym to brał nawet jak wygląda jak padlina . Masz jakieś zdjęcia? Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi