Pepper Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witajcie. Chociaż zdanie na temat tego działu miałem jakie miałem, jestem w takiej euforii, że w tym afekcie się tu wyjaję ze swoim szczęściemJakiś czas temu zachciało mi się zmian. Kombinowałem jak koń pod górę, miało być cos tam, potem coś tam a cruisery nie mogły mi wylecieć z głowy. Kumpel dał mi się przejechać i wsiąkłem.Potem się zaczęło poszukiwanie, lipa wyszła. Okazało się, że nawet nowy ciężko kupić :icon_mrgreen: Ale dostałem dobrą ofertę więc co mi tam, raz się żyje. Naczekałem się i w końcu jest. Oczu od niej nie mogę oderwać, pietra miałem bo jakby nie było przesiadłem się z 53 konnego cruisera. Ale kurcze po pierwszej setce słysze jak do mnie mówi :icon_mrgreen: Oto moja, z tego co wiem jeszcze długo jedyna w Polsce, Honda CB 1300S. :icon_mrgreen: :P http://img260.imageshack.us/img260/7547/20080605bs8.jpg http://img339.imageshack.us/img339/9672/20080605001jk9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Masz najbardzie wyj...ny i wywalony w kosmos motocykl!! Gratuluje wyboru, Z A J E B I O * A :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Tja, no...hie hie...dzięki. A miało być Varadero, czy co tam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Super sprzęt. Gratulacje - niech się dobrze sprawuje :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kuria mać! :) :) :) .... piękna maszyna.No i najpiękniejszy kolor na świecie.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 No Maciek, to ja dopiero na Forum zdjęcia moge zobaczyć!??!?!?! :P Gratulacje Stary, kolor jedyny słuszny, z tymi złotymi felgami Super, ale jakoś w malowaniu biało-czerwonym fajniejsza :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kuźwa, po nocach mi to moto spać nie daje a Ty je masz grrrr... Szkoda tylko ze nie w strażackiej czerwieni. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Tylko ta Owiewka ..................... przypomina mi GSa - http://www.motolook.pl/zdjecie.php?zdjecie...d7z8x-gs500.jpg :icon_question: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 No bo można różnych rzeczy próbować, ale nie ma to jak muscle bike jedynie słusznej marki Honda.No ewentulanie XJR 1300 :icon_question: ........ Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kuria mać! :eek: :eek: :eek: .... piękna maszyna.No i najpiękniejszy kolor na świecie.Gratulacje. No Maciek, to ja dopiero na Forum zdjęcia moge zobaczyć!??!?!?! :crossy: Gratulacje Stary, kolor jedyny słuszny, z tymi złotymi felgami Super, ale jakoś w malowaniu biało-czerwonym fajniejsza :flesje: Chcialem biało czerwoną, ale nie wiedzieć czemu nie do dostania przynajmniej do...września.Paranoja :flesje: Czarny piękny, i to metallic, ale już widać jakie to będzie w utrzymaniu. Przycierki od kolan już są.A poza tym :biggrin: to mamuniu, jak to jedzie, mmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zajebiaszcza, prawie tak fajna jak GSX1400, wielkie gratzki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Czolem! No, fajnie, fajnie ;). Ale faktycznie owiewka wyjeta z lat 80 :P. Z okragla lampa wygladalaby duzo lepiej - choc jezdziloby sie na pewno duzo gorzej z uwagi na wiatr :). Gratuluje wyboru jedynej slusznej marki! ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Owiewka jest zajebista :) O to mi właśnie chodziło. Nowoczesna maszyna z oldskulowym sznytem. Poza tym z niczym jej nie da się pomylić. Cacy miodzio :( (...) Ale faktycznie owiewka wyjeta z lat 80 :P. (...) Przynajmniej nie wygląda jakby się spaliła jedna żarówka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 No właśnie ...... owiefka :) Skandal. Wychłostać tego bambra który ja spłodził !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Jakoś tak ze mną jest, że często podoba mi się to, co innym niekoniecznie.Lubię jak coś jest oryginalne i w ciekawym, niepowtarzalnym stylu. Widać jakiś snob jestem :buttrock: Maszyna jest piękna i nie pie**olić mi tu prosze za uszami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi