Skocz do zawartości

Całkowicie nowe doświadczenie - CB1300SA

Pepper
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Chociaż zdanie na temat tego działu miałem jakie miałem, jestem w takiej euforii, że w tym afekcie się tu wyjaję ze swoim szczęściem

Jakiś czas temu zachciało mi się zmian. Kombinowałem jak koń pod górę, miało być cos tam, potem coś tam a cruisery nie mogły mi wylecieć z głowy. Kumpel dał mi się przejechać i wsiąkłem.

Potem się zaczęło poszukiwanie, lipa wyszła. Okazało się, że nawet nowy ciężko kupić :icon_mrgreen: Ale dostałem dobrą ofertę więc co mi tam, raz się żyje. Naczekałem się i w końcu jest. Oczu od niej nie mogę oderwać, pietra miałem bo jakby nie było przesiadłem się z 53 konnego cruisera. Ale kurcze po pierwszej setce słysze jak do mnie mówi :icon_mrgreen:

Oto moja, z tego co wiem jeszcze długo jedyna w Polsce, Honda CB 1300S. :icon_mrgreen: :P

http://img260.imageshack.us/img260/7547/20080605bs8.jpg

http://img339.imageshack.us/img339/9672/20080605001jk9.jpg

No bo można różnych rzeczy próbować, ale nie ma to jak muscle bike jedynie słusznej marki Honda.

No ewentulanie XJR 1300 :icon_question: ........

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Kuria mać! :eek: :eek: :eek: .... piękna maszyna.

No i najpiękniejszy kolor na świecie.

Gratulacje.

No Maciek, to ja dopiero na Forum zdjęcia moge zobaczyć!??!?!?! :crossy:

Gratulacje Stary, kolor jedyny słuszny, z tymi złotymi felgami Super, ale jakoś w malowaniu biało-czerwonym fajniejsza :flesje:

Chcialem biało czerwoną, ale nie wiedzieć czemu nie do dostania przynajmniej do...września.Paranoja :flesje:

Czarny piękny, i to metallic, ale już widać jakie to będzie w utrzymaniu. Przycierki od kolan już są.

A poza tym :biggrin: to mamuniu, jak to jedzie, mmmmm...

Owiewka jest zajebista :)

O to mi właśnie chodziło. Nowoczesna maszyna z oldskulowym sznytem. Poza tym z niczym jej nie da się pomylić. Cacy miodzio :(

(...) Ale faktycznie owiewka wyjeta z lat 80 :P. (...)

Przynajmniej nie wygląda jakby się spaliła jedna żarówka :)

Jakoś tak ze mną jest, że często podoba mi się to, co innym niekoniecznie.

Lubię jak coś jest oryginalne i w ciekawym, niepowtarzalnym stylu. Widać jakiś snob jestem :buttrock:

Maszyna jest piękna i nie pie**olić mi tu prosze za uszami ;)